Zo plan je je op astrologie geïnspireerde vakantie

Je kijkt naar de sterren om te navigeren bij daten, werkdrama en levensbeslissingen, dus zoek hun oneindige wijsheid waar het echt telt: het plannen van je volgende vakantie.

Voor een volledig beeld van waar je naartoe moet reizen met je mom bag, zal een professionele astrocartografie-lezing je specifieke geboortehoroscoop op een wereldkaart leggen. Toch hebben wij ook een paar goede opties:

Vuurtekens

De vuurtekens – met de gedurfde, spontane Ram als leider – zijn volgens experts de avonturiers van de dierenriem. In de natuur vind je mensen die in deze maanden geboren zijn op wandelpaden of parasailen naar nieuwe hoogten. In de stad zullen vuurtekens naar het nachtleven worden getrokken. Ze kunnen de goede plek vinden, met de lokale bevolking praten, de sfeer van de plek opsnuiven. Ze vinden het heel leuk om dingen te doen. Het is geen horoscoop dat op locatie blijft. Ze willen excursies. Ze willen mooie foto’s maken. Impulsgestuurde vuurtekens zullen waarschijnlijk ook geen gedetailleerde vakantieroutes opstellen. Het is waarschijnlijker dat ze langs de plek van hun broek vliegen.

Aardetekens

Geaarde, structuurminnende aardetekens zijn deskundige vakantieplanners. Ze zijn de mensen die vluchtprijzen vergelijken. Zij zijn de mensen die de groepschat coördineren. Ze weten precies hoe ze hun droomreis moeten samenstellen, en dat gaan ze ook doen. Niet aangetrokken door de grillen van populaire bestemmingen, zullen aardetekens eerder genieten van plaatsen met beproefde accommodaties, eten en activiteiten. Verbinding maken met de natuur kan ook aardingstekens zijn. Het kan hen helpen al die mentale stress en planning die ze in hun normale leven moeten doen, los te laten. Een strandtas kopen en heerlijk tot rust komen op een mooi strand is dan ook vaak geschikt als je een aardehoroscoop hebt.

Watertekens

Waterhoroscopen hebben de reputatie gekregen huisgenoten te zijn, maar ze leunen graag in de vakantiemodus. Emotioneel en intuïtief volgen deze tekens hun hart – en ze zullen veel liefde vinden in een romantische stad. Experts denken dat een stad met veel livemuziek, veel kunst en cultuur en veel shows een echte trekpleister voor waterborden is. Met andere woorden: ergens waar ze ergens totaal anders kunnen zijn, maar zich toch verbonden voelen met andere mensen. Voor watertekens raden we bestemmingen aan met openbare ruimtes om te lezen of te loungen aan het water, of plekken met cafés om mensen te kijken. Alles wat te spannend is, slaan ze over; in plaats daarvan is genieten van een stressvrije, perfecte dag de ideale vakantie voor het waterteken.

Luchttekens

Volgens specialisten zijn luchttekens sociaal, nieuwsgierig en ruimdenkend. Als het op reizen aankomt, draait het allemaal om naar een onverwachte plek gaan, het onontdekte juweeltje vinden en de trendsetter zijn die een plek eerder kende dan andere mensen. Ze zullen ook hun best doen om zich voor te bereiden en zelfs zo ver gaan dat ze een nieuwe taal leren om beter contact te maken met de lokale bevolking. Ze willen het werk van tevoren doen, zodat ze de cultuur op een dieper niveau kunnen ervaren en niet als toerist worden behandeld. Luchttekens gedijen goed in dynamische stedelijke omgevingen waar ze gemakkelijk rond kunnen suizen en alles wat de stad te bieden heeft kunnen verkennen.