Date een Ram

Wil je een Ram daten? Dit moet je allemaal weten

Ik grijp deze kans aan om mijn astrologie serie aan te kondigen, te beginnen met het eerste teken van de dierenriem, namelijk de vurige Ram. Deze reeks zal een introductie geven tot het temperament van elk teken en enkele handige tips en trucs bieden voor het daten van de verschillende sterrenbeelden.

Laten we teruggaan naar de Ram!

Kenmerken

Ram is het eerste teken van de dierenriem, gesymboliseerd door het beeld van een ram. Het staat onder heerschappij van de planeet Mars, bekend als de planeet van oorlog, en wordt daarom vaak geassocieerd met actie, passie, agressie, seks en drijfvermogen. Deze invloed maakt de Ram tot een uitstekende initiator en leider, mede doordat het een Hoofdteken is.

Mensen geboren onder het teken Ram zijn vaak gepassioneerd, actief, veerkrachtig, maar ook heethoofdig, pittig, strijdlustig en soms irrationeel, bijna kinderlijk, gezien het feit dat ze vaak worden omschreven als het “kind van de dierenriem”. Ze zijn echter onverschrokken. Daaraan twijfelt niemand. Rammen zijn ware overlevers, ongeacht de uitdagingen van het leven.

Fysiek zijn ze meestal ongelooflijk sterk en atletisch begaafd. Rammen kunnen erg lang zijn en hebben opvallende hoofden, aangezien Ram over het hoofd regeert. Ze hebben een nauwe relatie met hun lichaam die ze onderhouden door veel lichamelijke activiteit. Rammen moeten bewegen om hun geestelijk welzijn te behouden.

Ze zijn erg attent op de mensen om wie ze geven. Ik geloof dat dit een van hun meest over het hoofd geziene kwaliteiten is vanwege hun neiging tot het geven van “harde liefde”. Maar dat is gewoon hoe ze hun toewijding en zorg uitdrukken. Ze houden oprecht van de mensen in hun leven en willen alles doen om hen te helpen (ze lijken daarin veel op Leeuwen), zelfs als dat betekent dat je boos op ze wordt. Je kunt altijd vertrouwen op een Ram om je de waarheid te vertellen.

Interesses

Ram, van nature energiek, zal waarschijnlijk geïnteresseerd zijn in verschillende fysieke activiteiten. Ze houden misschien van sporten, hardlopen of zelfs dansen. Alles wat atletisch is, waar hun lichaam vrij kan bewegen en zijn volledige potentieel kan uiten, zal voor een Ram erg aantrekkelijk zijn.

Avontuur en spontaniteit zijn ook iets dat de interesse van een Ram zou wekken. Echter, ze zullen waarschijnlijk zelf dergelijke ondernemingen willen plannen, aangezien ze gewend zijn de leiders te zijn.

Naast het fysieke nemen Rammen graag deel aan levendige debatten die uren kunnen duren. Ze zijn fantastische gesprekspartners, vooral over onderwerpen waar ze echt gepassioneerd over zijn. Daar kun je de vurige vlam in hun hart zien branden. Rammen houden van praten en hun gesprekspartner uitdagen.

Relaties

Daten met een Ram kan zeker interessant zijn. Het ene moment is alles koek en ei, en het volgende moment kunnen de borden door de keuken vliegen. Je moet echt oppassen dat je niet op hun tenen trapt, want je zult het einde ervan horen. Ter hun verdediging, ze hebben meestal gelijk en hun intenties komen meestal voort uit liefde, ook al komt het er bitter uit.

Ze zijn als vonken, en als zodanig ontbranden ze met de helderste vlammen en doven ze net zo snel weer. Je kunt niet verwachten dat ze te lang uitgedoofd blijven. Rammen zijn typisch degenen die alles recht in je gezicht zeggen, dan wegdraaien om af te koelen, om later terug te keren en mogelijk hun excuses aan te bieden, of op zijn minst een kalme en rationele discussie te voeren.

Het mooiste van in een relatie zijn met een Ram is hun onvermogen om te liegen of informatie voor je te verbergen. Ze zullen alles recht in je gezicht zeggen, zelfs als het pijn doet. Dat zal misschien zo zijn, maar je zult de pijnlijke waarheid op lange termijn zeker meer waarderen dan de zorgvuldig geconstrueerde leugen.

Ik heb het al eerder gezegd en ik zeg het nog een keer, Ram is de leider en moet daarom op de voorgrond staan in hun relaties. Ze geven de voorkeur aan het nemen van de meeste beslissingen en betrokken zijn bij het maken van belangrijke plannen. Dit kan soms problemen opleveren, vooral als beide partijen dominantie zoeken, maar ze laten leiden kan ook heel bevrijdend zijn. Het is één zorg minder waar je je druk over hoeft te maken.

Seks

Nu, dit is waar Rammen echt schitteren! Gezien het feit dat ze beïnvloed worden door de seksuele planeet Mars, hebben Rammen doorgaans een hoog libido en een avontuurlijke en kinky flair.

Je kunt verwachten dat ze wilde en gepassioneerde minnaars zijn, toegewijd aan seksuele experimenten. Aan de andere kant kunnen sommigen van hen echter te veel bezig zijn met hun eigen plezier, wat hun partner onbevredigd achterlaat. Ze kunnen erg opgewonden raken en te snel klaarkomen omdat ze het moeilijk vinden hun opwinding in bedwang te houden.

Toch zou ik zeggen dat het zeldzaam is om een Ram te vinden die slecht is in bed of geen seks geniet. Ze zijn doorgaans intens seksueel, speels, ervaren en toegewijd aan het najagen van genot. Rammen hebben ofwel veel seksuele partners of één langdurige partner die hun seksuele uithoudingsvermogen bij kan houden.

Tips voor het daten van een Ram

Als je een Ram wilt daten, kom dan voorbereid. Verwacht uitdagingen, brutaliteit en een heet temperament, maar ook grote passie, liefde en zorg. Een Ram als geliefde zal je zeker ademloos achterlaten!

Daten met een Ram is zeker niet voor iedereen weggelegd, aangezien velen het moeilijk vinden niet alleen om bij te blijven met Rammen, maar ook om zichzelf te blijven in de relatie, gezien het feit dat ze geneigd zijn tot dominantie. Veilig en comfortabel voelen kan ook een van de uitdagingen zijn omdat Rammen soms een zwervend oog kunnen hebben. Ze zullen niet noodzakelijkerwijs vreemdgaan, maar ze kunnen flirterig worden, wat problemen kan veroorzaken.

Hoe dan ook, Rammen zijn meestal warme en zorgzame partners met onbegrensde energie. Ze zullen zeker het enthousiasme in hun partner naar boven halen en hen inspireren om een beter, ambitieuzer individu te zijn.

Ik geloof dat ze een slechte reputatie krijgen omdat ze heethoofden zijn (soms zijn ze dat), maar ze zijn echt gewoon levendige en speelse mensen, gretig om precies te zijn zoals ze zijn. Ze hebben echt geen kwaad in zich. Soms hebben ze een boos bot, als je ze dwarszit. Maar ze hebben zulke enorme harten. Degenen die erin slagen binnen te komen, zullen tot het einde volledig geliefd zijn.