Weekhoroscoop 47

Lieve Zodiac vrienden,

Wil je weten wat de sterren voor jou in week 47 gepland hebben? Check elke week onze horoscoop en zie wat de sterren deze week voor jou betekenen!

Bekijk je sterrenbeeld en ontdek je gratis weekvoorspelling van 20 november tot 26 november 2023

Horoscoop Schorpioen

Schorpioen

De overtollige energie kan u op positieve of negatieve energie inzetten. Denk er goed over na hoe U met nieuwe situaties om wilt gaan. Laat uw temperament thuis.
Alsjeblieft, Lees nu jouw weekhoroscoop van 20 november tot 26 november 2023
Weekhoroscoop Ram

Weekhoroscoop Ram

20 november – 26 november 2023

Hoewel u zich sterker voelt dan gewoonlijk, ondervindt u ook spanningen, omdat veel mensen u uitdagen met allerlei vraagstukken. Het is raadzaam om te laten zien wat u kunt. In conflicten is het beter niet uw wil door te zetten maar een akkoord te zoeken. Zo niet, dan wordt u misschien gedwongen om te kiezen tussen terugtrekken of vijanden maken. Bovendien moet u voor uw gezondheid zorgen, want er bestaat een vergroot risico voor acute ziekten.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Ram?
Weekhoroscoop Stier

Weekhoroscoop Stier

20 november – 26 november 2023

U bent geneigd om te veel van anderen te verlangen en uw eigen standpunt door te drijven. In algemene zin zult u steeds vaker zelfzuchtige impulsen in uzelf en uw omgeving tegenkomen. Verdiep u daar zo min mogelijk in, maar probeer de positieve kwaliteiten in anderen te zien. Daarmee kunt vermijden dat u betrokken raakt bij ernstige conflicten. Op die manier is er ook minder kans op het ontstaan van misverstanden. Let ook goed op uw gezondheid, want u bent momenteel een beetje nonchalant.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Stier?
Weekhoroscoop Tweelingen

Weekhoroscoop Tweelingen

20 november – 26 november 2023

Op dit moment ondervindt u misschien een onweerstaanbare drang naar actie, maar dan dient u extra goed voor uzelf te zorgen. U riskeert uw gezondheid, als u altijd probeert te bewijzen, zowel aan uzelf als aan anderen, dat u iemand bent met veel talenten. Bovendien loopt uw geestelijke welzijn gevaar als u doorgaat om druk uit te oefenen op uzelf en op anderen. U bewijst uzelf een grote dienst als u ophoudt uw zienswijze op te dringen aan de mensen om u heen. Andere ideeën zijn niet noodzakelijkerwijs absurd, alleen omdat u ze niet hebt bedacht! Bescheidenheid is niet alleen een ornament, het is soms een noodzaak om uw geduld te bewaren.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Tweelingen?
Weekhoroscoop Kreeft

Weekhoroscoop Kreeft

20 november – 26 november 2023

U hebt meer vertrouwen in uw eigen capaciteiten. Uw medemensen merken dit eveneens. U verricht actief en vastberaden de aan u toevertrouwde taken. Daarbij ontwikkelt u vaak creatieve en praktische oplossingen voor problemen. U onderscheidt u van anderen door uw resolute competentie, zonder hen daarbij om te tuin te leiden. Dit kan uw werk ten goede komen. Uw meerderen luisteren naar uw advies en bewonderen (waarschijnlijk heimelijk) uw capaciteiten. Maar u zou uw charisma niet alleen voor de bevordering van uw carrière moeten gebruiken. Het wordt misschien ook tijd dat u nieuwe vrienden maakt en oude banden opnieuw aantrekt. U kunt uiteindelijk nooit te veel vrienden hebben.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Kreeft?
Weekhoroscoop Leeuw

Weekhoroscoop Leeuw

20 november – 26 november 2023

U steekt er momenteel bovenuit vanwege het hoge niveau van inzet en uithoudingsvermogen. Hoewel u bedolven bent onder het werk, bent u er niet bang voor. Uw manier van werken is echter een beetje ongestructureerd en u probeert alles tegelijk gedaan te krijgen. Zorg dat u niet te veel tijd verliest met onbelangrijke details, of dat u niet uw geduld verliest. Zorg dat u bereid bent tot onderhandeling in uw relatie; als u dat niet bent, heeft u kans op meer onenigheid dan u lief is. Als u van plan bent om veel te gaan trainen, let dan goed op de signalen van uw lichaam. U beschikt beslist over veel energie en wil tot inzet, maar u bent tegelijkertijd kwetsbaarder.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Leeuw?
Weekhoroscoop Maagd

Weekhoroscoop Maagd

20 november – 26 november 2023

Uw chef loopt over van enthousiasme voor uw werk en uw ideeën. Veel mensen in uw beroepsleven en privésfeer zoeken uw gezelschap, omdat uw evenwichtige en creatieve geest heel aantrekkelijk is. Uw inter-persoonlijke relaties doen het goed; u bent een gewaardeerde gast en uw positieve, bedachtzame uitstraling trekt de aandacht van het andere geslacht. Uw verbeterde zelfvertrouwen levert een bijdrage aan de vorming van belangrijke banden met vriendelijke mensen.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Maagd?
Weekhoroscoop Weegschaal

Weekhoroscoop Weegschaal

20 november – 26 november 2023

Deze week bieden de sterren u een evenwichtige geest en veel geestdrift; dat zal uw projecten aanzienlijk vooruit helpen. Het heeft eveneens een positieve uitwerking op uw werk: u werkt doelmatig en bedachtzaam, en daardoor komt u in aanmerking voor hogere posities. Bovendien blijkt u fantastische diplomatieke vaardigheden te hebben. Ongeacht of er over gunstigere condities onderhandeld moet worden, of dat de smeulende overblijfselen van een conflict in uw relatie gedoofd moeten worden – u hebt een gave voor menselijke relaties! Daarom zou u momenteel zoveel mogelijk met anderen moeten omgaan en er een druk sociaal leven op na houden.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Weegschaal?
Weekhoroscoop Schorpioen

Weekhoroscoop Schorpioen

20 november – 26 november 2023

U loopt deze week over van vitaliteit! Niet alleen uw lichamelijke veerkracht maar ook uw capaciteit om u te laten gelden en uw behoefte aan actie bevinden zich op hoog niveau. Daar komt bij, dat u altijd iets te bewijzen heeft, en dat betekent dat u niet het beste uit een discussie zult slepen zonder een troefkaart. U kunt beter een andere uitlaatklep zoeken, om te voorkomen dat u de mensen om u heen tegen u in het harnas jaagt. Investeer u in een project dat uw toewijding opeist. Daarbij zou u erover moeten denken om wat meer te gaan sporten, bij voorkeur een sport die uithoudingsvermogen vergt. Op die manier kunt u de stress evacueren en vermijden dat u op adrenaline functioneert, elke keer dat u een conflict met iemand anders heeft.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Schorpioen?
Weekhoroscoop Boogschutter

Weekhoroscoop Boogschutter

20 november – 26 november 2023

Uw gezonde zelfvertrouwen en uw grote lichamelijke veerkracht zorgen voor een heel productieve week. U bevordert uw doelstellingen zonder het werk van anderen te hinderen. Bovendien worden uw concepten goed ontvangen door uw collega’s en uw meerderen. Stel u niet te discreet op maar kom naar voren. U brengt u zowel op uw werk als in uw privéleven nieuwe ideeën. Misschien is dat in uw bestaande relatie, of begint u een nieuwe relatie, maar de vooruitzichten zijn beslist goed. En u bent de reden van deze positieve verandering!.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Boogschutter?
Weekhoroscoop Steenbok

Weekhoroscoop Steenbok

20 november – 26 november 2023

U bent nogal tevreden over uzelf en uw inspanningen. U weet waar het leven over gaat en u bent evenwichtig en sterk. Dat betekent dat dit een heel goede tijd is voor professionele veranderingen, want u bent een promotie waard. Laat anderen zien waartoe u in staat bent! Wees overtuigend! De mensen om u heen zullen u waarderen en belangstelling tonen. Beter nog, de meeste van uw collega’s en meerderen zullen bijzonder coöperatief zijn en uw suggesties en meningen waarschijnlijk goedkeuren.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Steenbok?
Weekhoroscoop waterman

Weekhoroscoop Waterman

20 november – 26 november 2023

Momenteel is er kans dat u uw kracht en energie aan het verkwisten bent. U probeert op een norse en koppige manier uw zin door te drijven en u raakt bij het minste of geringste overstuur. Neem daarom even de tijd om na te denken en te bepalen wat werkelijk belangrijk voor u is, en wat niet. Moedwillige confrontatie in uw werk of uw privéleven kan de juiste tactiek zijn, maar wees voorzichtig en overweeg de voor- en nadelen van uw benadering. U zult snel ontdekken dat het soms nodig is om een stap terug te doen om vooruit te komen.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Waterman?
Weekhoroscoop Vissen

Weekhoroscoop Vissen

20 november – 26 november 2023

U bent op dit moment in een uitstekende positie om uw volle potentieel te exploiteren. Dat betekent dat u veel sterker en zelfbewuster bent dan normaal. Gebruik dit in uw voordeel, maar zorg ook dat u aandacht besteedt aan uw contacten met anderen! Het is goed mogelijk dat u andere mensen letterlijk platwalst, of dat u te doortastend wordt vanwege uw hoge energieniveau. Luister voortaan beter naar uw instinct, want dan riskeert u dergelijke problemen niet meer. Het is mogelijk dat u op het gebied van de liefde een nieuw aspect in uzelf ontdekt, wat grote indruk zal maken op uw partner of potentiële flirts.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Vissen?