Weekhoroscoop 42

Lieve Zodiac vrienden,

Wil je weten wat de sterren voor jou in week 42 gepland hebben? Check elke week onze horoscoop en zie wat de sterren deze week voor jou betekenen!

Bekijk je sterrenbeeld en ontdek je gratis weekvoorspelling van 16 oktober tot 22 oktober 2023

Horoscoop Weegschaal

Weegschaal

De toegenomen vitaliteit en zelfbewustzijn werken aanstekelijk. Dit is een goede tijd om ideeën te ontwikkelen met anderen, elk team gaat nu makkelijker akkoord.
Alsjeblieft, Lees nu jouw weekhoroscoop van 16 oktober tot 22 oktober 2023
Weekhoroscoop Ram

Weekhoroscoop Ram

16 oktober – 22 oktober 2023

De energie, die door uw aderen stroomt, zal u grote successen bezorgen, maar kan ook tot problemen leiden. U hebt bij een uitdaging snel de neiging om u bedreigd te voelen en dat wekt bij u een geërgerde of bijtende reactie op. Daarom is het raadzaam om u in dergelijke conflictsituaties in te houden. Vijanden maken, anderen uitdagen of moedwillig provoceren is in principe niet gewenst. Bovendien zou uw gezondheid eronder kunnen lijden. Doe van tijd tot tijd een stap terug en gebruik uw energie met beleid en bedachtzaamheid!.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Ram?
Weekhoroscoop Stier

Weekhoroscoop Stier

16 oktober – 22 oktober 2023

Op dit moment lijkt uw levensfilosofie als volgt te luiden: veel eisen en veel afdwingen! Het is nu eigenlijk al wel duidelijk dat dit op allerlei manieren tot problemen of conflicten zal leiden. Zelfs als u momenteel boordevol energie zit, moet u altijd bedenken, dat niet iedereen is zoals u! Stap dus gerust zo nu en dan terug, wees toegeeflijk, en gebruik de positieve aspecten van uw energie! Ondersteun de mensen in uw omgeving en verspreid uw goede humeur in uw werkkring! U zult zien dat de mensen u dankbaar zullen zijn.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Stier?
Weekhoroscoop Tweelingen

Weekhoroscoop Tweelingen

16 oktober – 22 oktober 2023

Het lijdt geen twijfel dat de kracht en het uithoudingsvermogen momenteel in u opborrelen. U staat klaar om iets te ondernemen en u wilt uzelf verbeteren, zowel in uw privéleven als op uw werk. Maar wees voorzichtig! Uw energie zal u niet altijd vooruit helpen. U hebt de neiging om in discussies uw geduld te verliezen en dat kan problemen en schade veroorzaken. U dient te allen tijde op uw hoede te zijn voor slechte invloeden van buitenaf. Denk liever twee keer na en neem één stap tegelijk. Laat u niet te gemakkelijk provoceren.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Tweelingen?
Weekhoroscoop Kreeft

Weekhoroscoop Kreeft

16 oktober – 22 oktober 2023

Uw krachtige energie komt op een heel aangename manier naar voren en bouwt uw zelfvertrouwen op. U kunt elke situatie zonder strijd of uitputting goed aan. U hoeft bovendien niet al te ambitieus in de sport te zijn om er profijt van te hebben. Anderen zien u als evenwichtig en positief en u zult waarschijnlijk succes hebben in uw onderhandelingen met uw werkgevers. Uw relatie is eveneens evenwichtig en vredig.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Kreeft?
Weekhoroscoop Leeuw

Weekhoroscoop Leeuw

16 oktober – 22 oktober 2023

In plaats van altijd te proberen uw zin door te drijven, zou u heel wat werk kunnen verzetten, want u beschikt over de energie en de kracht om lange uren te werken. Anderzijds zullen discussies alleen maar frustratie tot gevolg hebben, omdat u niet in staat zult zijn om anderen van uw ideeën te overtuigen. Soms moet u gewoon toegeven – vooral als het onderwerp niet zo belangrijk is. U kunt uiteraard uw overtuigingen vasthouden, voor zover deze een nuchtere beoordeling kunnen doorstaan. U kunt anderen beter overtuigen met uw handelswijze en uw morele gedrag. Vermijd situaties die tot ongelukken kunnen leiden.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Leeuw?
Weekhoroscoop Maagd

Weekhoroscoop Maagd

16 oktober – 22 oktober 2023

U hoeft geen zorgen te hebben wat betreft het verwezenlijken van uw wensen. Een positieve invloed verleent u een overtuigend aura. U zou alles, wat voor u een kernpunt is, moeten bespreken. Het doet er niet toe of het uw privéleven of uw werk betreft; u hebt de capaciteit om u te laten gelden en anderen zullen uw leiding aanvaarden. Wees altijd vastberaden maar maak nooit een obsessie van bepaalde onderwerpen. Als u, tegen alle verwachtingen in, niet in staat bent om u waar te maken, gebruik dan uw potentieel voor andere projecten. Dit is een geweldig goed moment om uw werkterrein uit te breiden, en u zult in alle gevallen slagen.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Maagd?
Weekhoroscoop Weegschaal

Weekhoroscoop Weegschaal

16 oktober – 22 oktober 2023

Uw lichamelijke conditie kan niet beter. Zet dit gevoel van vitaliteit om in actie. U kunt altijd rekenen op uw uithoudingsvermogen en u loopt niet het risico dat u overspannen raakt. Als u uw prioriteiten zorgvuldig stelt en uitkijkt dat u niet te veel eist, dan zal alles voor de wind gaan. Misschien is uw advies ergens anders nodig, en kunt u anderen motiveren. Daarmee kunt u de sympathie van uw collega’s winnen. Als er over gunstigere condities onderhandeld moet worden, is het voor u raadzaam om voor de positie van bemiddelaar te gaan. U hebt de capaciteit om uw mening op een prettige manier te brengen, zonder voor een heethoofd door te gaan.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Weegschaal?
Weekhoroscoop Schorpioen

Weekhoroscoop Schorpioen

16 oktober – 22 oktober 2023

U staat klaar voor de actie en u beschikt op dit moment over een oneindige hoeveelheid energie. Daarmee wordt u een bijzonder dominerende en zelfverzekerde zakenpartner. U hebt echter de neiging om extreem vastberaden te zijn, en ‘nee’ is voor u geen aanvaardbaar antwoord. Op die manier kan het potentieel voor conflicten in uw privéleven groot zijn. Daarom is het raadzaam om geduld en onbaatzuchtigheid te beoefenen; dat zal tot meer waardering leiden dan een meedogenloze houding, ook in uw werk. Probeer uw overtollige energie te compenseren met sportactiviteiten. Een lange jogsessie of een aantal baantjes in het zwembad zijn ideaal om stoom af te blazen. Op die manier werkt u niet alleen aan uw conditie, maar zult u uiteindelijk ook innerlijke vrede vinden.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Schorpioen?
Weekhoroscoop Boogschutter

Weekhoroscoop Boogschutter

16 oktober – 22 oktober 2023

Uw chef loopt over van enthousiasme voor uw werk en uw ideeën. Veel mensen in uw beroepsleven en privésfeer zoeken uw gezelschap, omdat uw evenwichtige en creatieve geest heel aantrekkelijk is. Uw inter-persoonlijke relaties doen het goed; u bent een gewaardeerde gast en uw positieve, bedachtzame uitstraling trekt de aandacht van het andere geslacht. Uw verbeterde zelfvertrouwen levert een bijdrage aan de vorming van belangrijke banden met vriendelijke mensen.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Boogschutter?
Weekhoroscoop Steenbok

Weekhoroscoop Steenbok

16 oktober – 22 oktober 2023

Deze week bieden de sterren u een evenwichtige geest en veel geestdrift; dat zal uw projecten aanzienlijk vooruit helpen. Het heeft eveneens een positieve uitwerking op uw werk: u werkt doelmatig en bedachtzaam, en daardoor komt u in aanmerking voor hogere posities. Bovendien blijkt u fantastische diplomatieke vaardigheden te hebben. Ongeacht of er over gunstigere condities onderhandeld moet worden, of dat de smeulende overblijfselen van een conflict in uw relatie gedoofd moeten worden – u hebt een gave voor menselijke relaties! Daarom zou u momenteel zoveel mogelijk met anderen moeten omgaan en er een druk sociaal leven op na houden.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Steenbok?
Weekhoroscoop waterman

Weekhoroscoop Waterman

16 oktober – 22 oktober 2023

Deze week wordt zelfbeheersing van u geëist. U hebt de indruk dat het leven u moedwillig steeds weer met nieuwe beproevingen confronteert. Uw overtollige kracht wordt dan misschien omgezet in een woede-uitbarsting. En dat is uiteraard niet goed voor u. U moet compromissen accepteren, ook als dat moeilijk voor u is. Eigenzinnigheid kan alleen maar problemen veroorzaken, zowel in uw privéleven in als uw werk. Bovendien dient u gedisciplineerd te zijn wat betreft uw gezondheid: u hebt de neiging om in alle domeinen van uw leven bovenmatig te zijn. Hou uzelf zorgvuldig in de gaten!.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Waterman?
Weekhoroscoop Vissen

Weekhoroscoop Vissen

16 oktober – 22 oktober 2023

U hebt behoefte om uw krachten te meten. U kunt dus gerust een flinke taak in uw werk opnemen – u komt er doorheen met een enthousiasme en een energie waar iedereen van op zal kijken, vooral uw meerderen. Doe ook intensief aan sport, dat zal u deze week veel plezier bezorgen. Vooral als u de laatste tijd een beetje uit conditie bent geraakt, is dit de perfecte gelegenheid om de achterstand in te halen. En als u nu al veel traint, kunt u er nu een extra schepje bovenop doen! En tot slot: uw seksleven zal een spannende wending nemen, omdat u heel avontuurlijk bent.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Vissen?