Weekhoroscoop 41

Lieve Zodiac vrienden,

Wil je weten wat de sterren voor jou in week 41 gepland hebben? Check elke week onze horoscoop en zie wat de sterren deze week voor jou betekenen!

Bekijk je sterrenbeeld en ontdek je gratis weekvoorspelling van 9 oktober tot 15 oktober 2023

Horoscoop Weegschaal

Weegschaal

Efficiëntie, bekwaam en sterk zijn nu kernwoorden. Daarbij staat een houding centraal waardoor anderen meewerken en –denken wat grote stappen teweeg kan brengen.
Alsjeblieft, Lees nu jouw weekhoroscoop van 9 oktober tot 15 oktober 2023
Weekhoroscoop Ram

Weekhoroscoop Ram

9 oktober – 15 oktober 2023

Denk deze week in het groot! U beschikt over meer dan genoeg energie en die zou u in goede banen moeten leiden voor een betere productiviteit. U zou versteld staan over de hoeveelheid dingen die u in korte tijd gedaan kunt krijgen. Zorg dat u niet in ruzies verstrikt raakt. U vindt tegenspraak moeilijk; het bloed stijgt u een beetje te snel naar het hoofd en dan loopt u rood aan. Om te voorkomen dat u uw energie verspilt, moet u zelfbeheersing beoefenen. Dat geldt ook voor alle lichamelijke activiteiten: u bent nogal zorgeloos en hebt de neiging om te veel hooi op uw vork te nemen. Bovendien is er momenteel kans op ongelukken.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Ram?
Weekhoroscoop Stier

Weekhoroscoop Stier

9 oktober – 15 oktober 2023

Momenteel zijn spontane, emotionele uitbarstingen niet zeldzaam. U heeft momenteel steeds weer die impulsieve reacties, die in veel situaties tot ernstige problemen leiden. Zoek zonder uitstel naar een andere uitlaatklep! Ga joggen of fietsen! Doe eens een puzzel of lees een goed boek! Als u goed stoom afblaast of uitrust, zult u de resultaten zien. Als uw aandacht eenmaal afgeleid is, dan wordt het veel gemakkelijker om het hoofd koel te houden bij de vele gebeurtenissen in uw leven. Zorg in de eerste plaats dat moeilijkheden of conflicten zich niet kunnen ontwikkelen!.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Stier?
Weekhoroscoop Tweelingen

Weekhoroscoop Tweelingen

9 oktober – 15 oktober 2023

Momenteel is er kans dat u uw kracht en energie aan het verkwisten bent. U probeert op een norse en koppige manier uw zin door te drijven en u raakt bij het minste of geringste overstuur. Neem daarom even de tijd om na te denken en te bepalen wat werkelijk belangrijk voor u is, en wat niet. Moedwillige confrontatie in uw werk of uw privéleven kan de juiste tactiek zijn, maar wees voorzichtig en overweeg de voor- en nadelen van uw benadering. U zult snel ontdekken dat het soms nodig is om een stap terug te doen om vooruit te komen.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Tweelingen?
Weekhoroscoop Kreeft

Weekhoroscoop Kreeft

9 oktober – 15 oktober 2023

U bent op dit moment in een uitstekende positie om uw volle potentieel te exploiteren. Dat betekent dat u veel sterker en zelfbewuster bent dan normaal. Gebruik dit in uw voordeel, maar zorg ook dat u aandacht besteedt aan uw contacten met anderen! Het is goed mogelijk dat u andere mensen letterlijk platwalst, of dat u te doortastend wordt vanwege uw hoge energieniveau. Luister voortaan beter naar uw instinct, want dan riskeert u dergelijke problemen niet meer. Het is mogelijk dat u op het gebied van de liefde een nieuw aspect in uzelf ontdekt, wat grote indruk zal maken op uw partner of potentiële flirts.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Kreeft?
Weekhoroscoop Leeuw

Weekhoroscoop Leeuw

9 oktober – 15 oktober 2023

Hoewel u zich sterker voelt dan gewoonlijk, ondervindt u ook spanningen, omdat veel mensen u uitdagen met allerlei vraagstukken. Het is raadzaam om te laten zien wat u kunt. In conflicten is het beter niet uw wil door te zetten maar een akkoord te zoeken. Zo niet, dan wordt u misschien gedwongen om te kiezen tussen terugtrekken of vijanden maken. Bovendien moet u voor uw gezondheid zorgen, want er bestaat een vergroot risico voor acute ziekten.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Leeuw?
Weekhoroscoop Maagd

Weekhoroscoop Maagd

9 oktober – 15 oktober 2023

In plaats van altijd te proberen uw zin door te drijven, zou u heel wat werk kunnen verzetten, want u beschikt over de energie en de kracht om lange uren te werken. Anderzijds zullen discussies alleen maar frustratie tot gevolg hebben, omdat u niet in staat zult zijn om anderen van uw ideeën te overtuigen. Soms moet u gewoon toegeven – vooral als het onderwerp niet zo belangrijk is. U kunt uiteraard uw overtuigingen vasthouden, voor zover deze een nuchtere beoordeling kunnen doorstaan. U kunt anderen beter overtuigen met uw handelswijze en uw morele gedrag. Vermijd situaties die tot ongelukken kunnen leiden.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Maagd?
Weekhoroscoop Weegschaal

Weekhoroscoop Weegschaal

9 oktober – 15 oktober 2023

U hoeft geen zorgen te hebben wat betreft het verwezenlijken van uw wensen. Een positieve invloed verleent u een overtuigend aura. U zou alles, wat voor u een kernpunt is, moeten bespreken. Het doet er niet toe of het uw privéleven of uw werk betreft; u hebt de capaciteit om u te laten gelden en anderen zullen uw leiding aanvaarden. Wees altijd vastberaden maar maak nooit een obsessie van bepaalde onderwerpen. Als u, tegen alle verwachtingen in, niet in staat bent om u waar te maken, gebruik dan uw potentieel voor andere projecten. Dit is een geweldig goed moment om uw werkterrein uit te breiden, en u zult in alle gevallen slagen.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Weegschaal?
Weekhoroscoop Schorpioen

Weekhoroscoop Schorpioen

9 oktober – 15 oktober 2023

Eerst het slechte nieuws: u zult waarschijnlijk een nare smaak in uw mond houden. Niet alleen metaforisch gesproken, maar ook letterlijk. Als u niet luistert naar de signalen van uw lichaam terwijl u sport, dan loopt u het risico om blessures op te lopen. Overbodig harde woorden kunnen eveneens gemakkelijk over uw lippen komen. U schijnt gretig gebruik te willen maken van deze rijke bron van energie en van uw dominerende trekken. Maar een moedwillige verspilling van lichamelijke en emotionele energie is geen wijze oplossing. Probeer anderen eens te motiveren. Als dat niet lukt, zult u uw kalmte moeten bewaren. Dat kan soms een afmattende zaak zijn.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Schorpioen?
Weekhoroscoop Boogschutter

Weekhoroscoop Boogschutter

9 oktober – 15 oktober 2023

U steekt er momenteel bovenuit vanwege het hoge niveau van inzet en uithoudingsvermogen. Hoewel u bedolven bent onder het werk, bent u er niet bang voor. Uw manier van werken is echter een beetje ongestructureerd en u probeert alles tegelijk gedaan te krijgen. Zorg dat u niet te veel tijd verliest met onbelangrijke details, of dat u niet uw geduld verliest. Zorg dat u bereid bent tot onderhandeling in uw relatie; als u dat niet bent, heeft u kans op meer onenigheid dan u lief is. Als u van plan bent om veel te gaan trainen, let dan goed op de signalen van uw lichaam. U beschikt beslist over veel energie en wil tot inzet, maar u bent tegelijkertijd kwetsbaarder.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Boogschutter?
Weekhoroscoop Steenbok

Weekhoroscoop Steenbok

9 oktober – 15 oktober 2023

Uw chef loopt over van enthousiasme voor uw werk en uw ideeën. Veel mensen in uw beroepsleven en privésfeer zoeken uw gezelschap, omdat uw evenwichtige en creatieve geest heel aantrekkelijk is. Uw inter-persoonlijke relaties doen het goed; u bent een gewaardeerde gast en uw positieve, bedachtzame uitstraling trekt de aandacht van het andere geslacht. Uw verbeterde zelfvertrouwen levert een bijdrage aan de vorming van belangrijke banden met vriendelijke mensen.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Steenbok?
Weekhoroscoop waterman

Weekhoroscoop Waterman

9 oktober – 15 oktober 2023

U hebt deze week de indruk dat het leven heel veel nieuwe uitdagingen voor u in petto heeft. Het lijkt wel alsof u zich steeds weer moet bewijzen. Dat kan wel eens heel uitputtend en zenuwslopend zijn, en u bent daarom meestal gespannen. Zorg dat u uw temperament in bedwang houdt en dat u niet uithaalt naar de mensen om u heen. De beoefening van behoedzaamheid en zelfbeheersing is noodzakelijk. Het is tijd dat u uzelf trakteert op een kalm en ontspannen weekeinde, en deze tijd gebruikt om uw plannen in orde te maken en deze af te stemmen met uw partner en uw familie.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Waterman?
Weekhoroscoop Vissen

Weekhoroscoop Vissen

9 oktober – 15 oktober 2023

Deze week wordt zelfbeheersing van u geëist. U hebt de indruk dat het leven u moedwillig steeds weer met nieuwe beproevingen confronteert. Uw overtollige kracht wordt dan misschien omgezet in een woede-uitbarsting. En dat is uiteraard niet goed voor u. U moet compromissen accepteren, ook als dat moeilijk voor u is. Eigenzinnigheid kan alleen maar problemen veroorzaken, zowel in uw privéleven in als uw werk. Bovendien dient u gedisciplineerd te zijn wat betreft uw gezondheid: u hebt de neiging om in alle domeinen van uw leven bovenmatig te zijn. Hou uzelf zorgvuldig in de gaten!.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Vissen?