Weekhoroscoop 12

Lieve Zodiac vrienden,

Wil je weten wat de sterren voor jou in week 12 gepland hebben? Check elke week onze horoscoop en zie wat de sterren deze week voor jou betekenen!

Bekijk je sterrenbeeld en ontdek je gratis weekvoorspelling van 18 maart tot 24 maart 2024

Horoscoop Vissen

Vissen

U bent in staat projecten op een efficiënte en doortastende wijze af te ronden. Met beide benen op de grond, uithoudingsvermogen en kracht blijft u succesvol.
Alsjeblieft, Lees nu jouw weekhoroscoop van 18 maart tot 24 maart 2024
Weekhoroscoop Ram

Weekhoroscoop Ram

18 maart – 24 maart 2024

U wilt iets bereiken wat presentabel is. Daar is niets op tegen, zolang uw teamgeest daardoor niet ten onder gaat. Het is niet goed om anderen, die niet zo doortastend zijn als u, te overrompelen; u dient hen voor uw ideeën in te nemen. Word niet boos als u kritiek krijgt. Kijk of u iets kunt leren van de verschillende zienswijzen. De kans bestaat dat u manieren en middelen ontdekt om uw eigen taken en problemen te kunnen beheren. Als u wat overtollige energie wilt spenderen, kunt u iets goeds doen voor uw gezondheid. Richt u op sporten zoals jogging of ‘nordic walking’, omdat het risico op blessures vrij laag is.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Ram?
Weekhoroscoop Stier

Weekhoroscoop Stier

18 maart – 24 maart 2024

U steekt er momenteel bovenuit vanwege het hoge niveau van inzet en uithoudingsvermogen. Hoewel u bedolven bent onder het werk, bent u er niet bang voor. Uw manier van werken is echter een beetje ongestructureerd en u probeert alles tegelijk gedaan te krijgen. Zorg dat u niet te veel tijd verliest met onbelangrijke details, of dat u niet uw geduld verliest. Zorg dat u bereid bent tot onderhandeling in uw relatie; als u dat niet bent, heeft u kans op meer onenigheid dan u lief is. Als u van plan bent om veel te gaan trainen, let dan goed op de signalen van uw lichaam. U beschikt beslist over veel energie en wil tot inzet, maar u bent tegelijkertijd kwetsbaarder.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Stier?
Weekhoroscoop Tweelingen

Weekhoroscoop Tweelingen

18 maart – 24 maart 2024

Deze week lukt het u om ongeveer alles wat u onderneemt af te ronden. Zowel beroepsmatig als persoonlijk kunt u trots zijn op grote successen, die uw vertrouwen op aangename wijze opbouwen. Op dit moment is het belangrijk om wat extra aandacht te besteden aan mensen die minder geluk hebben. U ontvangt momenteel heel positieve signalen van het andere geslacht. Ongeacht of u in een relatie bent, of iemand zoekt, u hebt een hoge mate van natuurlijke aantrekkingskracht. Geniet van de romantische en sentimentele intieme avondjes!.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Tweelingen?
Weekhoroscoop Kreeft

Weekhoroscoop Kreeft

18 maart – 24 maart 2024

U hebt deze week de indruk dat het leven heel veel nieuwe uitdagingen voor u in petto heeft. Het lijkt wel alsof u zich steeds weer moet bewijzen. Dat kan wel eens heel uitputtend en zenuwslopend zijn, en u bent daarom meestal gespannen. Zorg dat u uw temperament in bedwang houdt en dat u niet uithaalt naar de mensen om u heen. De beoefening van behoedzaamheid en zelfbeheersing is noodzakelijk. Het is tijd dat u uzelf trakteert op een kalm en ontspannen weekeinde, en deze tijd gebruikt om uw plannen in orde te maken en deze af te stemmen met uw partner en uw familie.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Kreeft?
Weekhoroscoop Leeuw

Weekhoroscoop Leeuw

18 maart – 24 maart 2024

Als u deze week de uitdagingen van het dagelijks leven wilt overwinnen, dan is één ding bijzonder belangrijk: zelfbeheersing. Uw tolerantiegrens ligt nogal laag, en u wordt gemakkelijk geprovoceerd door mislukkingen en misverstanden. Er is een hoog risico dat u neergehaald wordt in onproductieve conflicten. Haal diep adem en blijf kalm. Als u moet discussiëren, doe dat dan voor een goede zaak, niet omdat u uit uw humeur bent. Zorg dat u altijd in evenwicht blijft en doe gerust een flinke stap terug om wat afstand te nemen.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Leeuw?
Weekhoroscoop Maagd

Weekhoroscoop Maagd

18 maart – 24 maart 2024

Denk deze week in het groot! U beschikt over meer dan genoeg energie en die zou u in goede banen moeten leiden voor een betere productiviteit. U zou versteld staan over de hoeveelheid dingen die u in korte tijd gedaan kunt krijgen. Zorg dat u niet in ruzies verstrikt raakt. U vindt tegenspraak moeilijk; het bloed stijgt u een beetje te snel naar het hoofd en dan loopt u rood aan. Om te voorkomen dat u uw energie verspilt, moet u zelfbeheersing beoefenen. Dat geldt ook voor alle lichamelijke activiteiten: u bent nogal zorgeloos en hebt de neiging om te veel hooi op uw vork te nemen. Bovendien is er momenteel kans op ongelukken.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Maagd?
Weekhoroscoop Weegschaal

Weekhoroscoop Weegschaal

18 maart – 24 maart 2024

De energie, die door uw aderen stroomt, zal u grote successen bezorgen, maar kan ook tot problemen leiden. U hebt bij een uitdaging snel de neiging om u bedreigd te voelen en dat wekt bij u een geërgerde of bijtende reactie op. Daarom is het raadzaam om u in dergelijke conflictsituaties in te houden. Vijanden maken, anderen uitdagen of moedwillig provoceren is in principe niet gewenst. Bovendien zou uw gezondheid eronder kunnen lijden. Doe van tijd tot tijd een stap terug en gebruik uw energie met beleid en bedachtzaamheid!.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Weegschaal?
Weekhoroscoop Schorpioen

Weekhoroscoop Schorpioen

18 maart – 24 maart 2024

Momenteel is er kans dat u uw kracht en energie aan het verkwisten bent. U probeert op een norse en koppige manier uw zin door te drijven en u raakt bij het minste of geringste overstuur. Neem daarom even de tijd om na te denken en te bepalen wat werkelijk belangrijk voor u is, en wat niet. Moedwillige confrontatie in uw werk of uw privéleven kan de juiste tactiek zijn, maar wees voorzichtig en overweeg de voor- en nadelen van uw benadering. U zult snel ontdekken dat het soms nodig is om een stap terug te doen om vooruit te komen.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Schorpioen?
Weekhoroscoop Boogschutter

Weekhoroscoop Boogschutter

18 maart – 24 maart 2024

U bent op dit moment ver verwijderd van innerlijke conflicten. Hoewel u heel sterk en evenwichtig bent, staat u met beide benen op de grond. Kracht en uithoudingsvermogen schieten uw vlijt te hulp, en dat betekent succes op uw werk. U voltooit niet alleen uw dagelijkse projecten op een efficiënte en vastberaden manier, maar u raakt zelfs betrokken bij andere werkprojecten en u laat zien hoe kundig en betrouwbaar u bent. Zorg dat uw privéleven er niet bij inschiet. Maar het zou voor u, met al die energie, gemakkelijk moeten zijn om alles tot een goed einde te brengen!.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Boogschutter?
Weekhoroscoop Steenbok

Weekhoroscoop Steenbok

18 maart – 24 maart 2024

Hoewel u zich sterker voelt dan gewoonlijk, ondervindt u ook spanningen, omdat veel mensen u uitdagen met allerlei vraagstukken. Het is raadzaam om te laten zien wat u kunt. In conflicten is het beter niet uw wil door te zetten maar een akkoord te zoeken. Zo niet, dan wordt u misschien gedwongen om te kiezen tussen terugtrekken of vijanden maken. Bovendien moet u voor uw gezondheid zorgen, want er bestaat een vergroot risico voor acute ziekten.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Steenbok?
Weekhoroscoop waterman

Weekhoroscoop Waterman

18 maart – 24 maart 2024

Uw zelfvertrouwen en energie zijn op dit moment op hoog niveau en anderen zullen moeite hebben het van u te winnen, als zij met u in discussie treden. Denk eraan dat u anderen kunt kwetsen door hen een nederlaag toe te brengen. Bovendien kunnen zij zich bij de eerste de beste gelegenheid op u wreken. Wees voorzichtig in de omgang met uw werkgevers. Als u uw overtollige energie te snel opgebruikt, komt u onder druk te staan en wordt het gevaar voor ongelukken en ontstekingen groter. Investeer uw tijd in uw werk en – als blijkt dat dit te weinig lichamelijke compensatie inhoudt – in de sport. Zorg dat u uzelf niet uitput.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Waterman?
Weekhoroscoop Vissen

Weekhoroscoop Vissen

18 maart – 24 maart 2024

U hoeft geen zorgen te hebben wat betreft het verwezenlijken van uw wensen. Een positieve invloed verleent u een overtuigend aura. U zou alles, wat voor u een kernpunt is, moeten bespreken. Het doet er niet toe of het uw privéleven of uw werk betreft; u hebt de capaciteit om u te laten gelden en anderen zullen uw leiding aanvaarden. Wees altijd vastberaden maar maak nooit een obsessie van bepaalde onderwerpen. Als u, tegen alle verwachtingen in, niet in staat bent om u waar te maken, gebruik dan uw potentieel voor andere projecten. Dit is een geweldig goed moment om uw werkterrein uit te breiden, en u zult in alle gevallen slagen.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Vissen?