Weekhoroscoop 11

Lieve Zodiac vrienden,

Wil je weten wat de sterren voor jou in week 11 gepland hebben? Check elke week onze horoscoop en zie wat de sterren deze week voor jou betekenen!

Bekijk je sterrenbeeld en ontdek je gratis weekvoorspelling van 11 maart tot 17 maart 2024

Horoscoop Vissen

Vissen

U bent in staat projecten op een efficiënte en doortastende wijze af te ronden. Met beide benen op de grond, uithoudingsvermogen en kracht blijft u succesvol.
Alsjeblieft, Lees nu jouw weekhoroscoop van 11 maart tot 17 maart 2024
Weekhoroscoop Ram

Weekhoroscoop Ram

11 maart – 17 maart 2024

U hoeft geen zorgen te hebben wat betreft het verwezenlijken van uw wensen. Een positieve invloed verleent u een overtuigend aura. U zou alles, wat voor u een kernpunt is, moeten bespreken. Het doet er niet toe of het uw privéleven of uw werk betreft; u hebt de capaciteit om u te laten gelden en anderen zullen uw leiding aanvaarden. Wees altijd vastberaden maar maak nooit een obsessie van bepaalde onderwerpen. Als u, tegen alle verwachtingen in, niet in staat bent om u waar te maken, gebruik dan uw potentieel voor andere projecten. Dit is een geweldig goed moment om uw werkterrein uit te breiden, en u zult in alle gevallen slagen.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Ram?
Weekhoroscoop Stier

Weekhoroscoop Stier

11 maart – 17 maart 2024

U wilt iets bereiken wat presentabel is. Daar is niets op tegen, zolang uw teamgeest daardoor niet ten onder gaat. Het is niet goed om anderen, die niet zo doortastend zijn als u, te overrompelen; u dient hen voor uw ideeën in te nemen. Word niet boos als u kritiek krijgt. Kijk of u iets kunt leren van de verschillende zienswijzen. De kans bestaat dat u manieren en middelen ontdekt om uw eigen taken en problemen te kunnen beheren. Als u wat overtollige energie wilt spenderen, kunt u iets goeds doen voor uw gezondheid. Richt u op sporten zoals jogging of ‘nordic walking’, omdat het risico op blessures vrij laag is.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Stier?
Weekhoroscoop Tweelingen

Weekhoroscoop Tweelingen

11 maart – 17 maart 2024

U bent in een situatie van harmonie en evenwicht, waarin u beroepsmatige en persoonlijke successen zult boeken. U heeft heel wat energie die u systematisch met succes kunt inzetten. U wordt beschouwd als een aangename partner in conversaties en onderhandelingen, en uw aantrekkingskracht lijkt ook groter te zijn; de mensen om u heen voelen zich tot u aangetrokken. Met een dergelijk potentieel kunt u projecten aanpakken die al een tijdje terzijde gelegd waren. Uw gezondheid en conditie doen het bovendien momenteel erg goed, dus u kunt nu uw eigen records breken!.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Tweelingen?
Weekhoroscoop Kreeft

Weekhoroscoop Kreeft

11 maart – 17 maart 2024

U kookt letterlijk binnenin. Er is in u heel veel agressiviteit die van tijd tot tijd ontladen zou moeten worden. Probeer niet al te veel in discussie te treden, want daarmee dwingt u anderen om in de verdediging te gaan. Probeer eerder uw soortgenoten te overtuigen met geduld en diplomatie; dat is heel wat efficiënter dan de tactiek van de mokerhamer. Ook al bent u momenteel de koning te rijk, u moet goed voor uzelf zorgen. Zorg dat u er zo nu en dan even tussenuit knijpt. Als u nu teveel hooi op uw vork neemt, dan kan dat een terugslag tot gevolg hebben.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Kreeft?
Weekhoroscoop Leeuw

Weekhoroscoop Leeuw

11 maart – 17 maart 2024

Zelfs om kleine dingen springt u momenteel uit uw vel. U hebt echt de indruk dat iedereen erop uit is om u te irriteren! En als u uw geduld eenmaal hebt verloren, is het moeilijk om de zaak terug te draaien. Zelfbeheersing is beter! Daarmee bespaart u uzelf heel wat onnodige stress en u riskeert de sympathie van uw medemensen ook niet. Compromissen zijn essentieel om veilig door deze met conflicten doorspekte week te komen. U kunt ook veel sport doen; lichamelijke beweging helpt u uw agressiviteit kwijt te raken. Meditatie kan u eveneens helpen om een beter evenwicht te krijgen.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Leeuw?
Weekhoroscoop Maagd

Weekhoroscoop Maagd

11 maart – 17 maart 2024

Deze week wordt zelfbeheersing van u geëist. U hebt de indruk dat het leven u moedwillig steeds weer met nieuwe beproevingen confronteert. Uw overtollige kracht wordt dan misschien omgezet in een woede-uitbarsting. En dat is uiteraard niet goed voor u. U moet compromissen accepteren, ook als dat moeilijk voor u is. Eigenzinnigheid kan alleen maar problemen veroorzaken, zowel in uw privéleven in als uw werk. Bovendien dient u gedisciplineerd te zijn wat betreft uw gezondheid: u hebt de neiging om in alle domeinen van uw leven bovenmatig te zijn. Hou uzelf zorgvuldig in de gaten!.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Maagd?
Weekhoroscoop Weegschaal

Weekhoroscoop Weegschaal

11 maart – 17 maart 2024

U hebt behoefte om uw krachten te meten. U kunt dus gerust een flinke taak in uw werk opnemen – u komt er doorheen met een enthousiasme en een energie waar iedereen van op zal kijken, vooral uw meerderen. Doe ook intensief aan sport, dat zal u deze week veel plezier bezorgen. Vooral als u de laatste tijd een beetje uit conditie bent geraakt, is dit de perfecte gelegenheid om de achterstand in te halen. En als u nu al veel traint, kunt u er nu een extra schepje bovenop doen! En tot slot: uw seksleven zal een spannende wending nemen, omdat u heel avontuurlijk bent.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Weegschaal?
Weekhoroscoop Schorpioen

Weekhoroscoop Schorpioen

11 maart – 17 maart 2024

De energie, die door uw aderen stroomt, zal u grote successen bezorgen, maar kan ook tot problemen leiden. U hebt bij een uitdaging snel de neiging om u bedreigd te voelen en dat wekt bij u een geërgerde of bijtende reactie op. Daarom is het raadzaam om u in dergelijke conflictsituaties in te houden. Vijanden maken, anderen uitdagen of moedwillig provoceren is in principe niet gewenst. Bovendien zou uw gezondheid eronder kunnen lijden. Doe van tijd tot tijd een stap terug en gebruik uw energie met beleid en bedachtzaamheid!.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Schorpioen?
Weekhoroscoop Boogschutter

Weekhoroscoop Boogschutter

11 maart – 17 maart 2024

U voelt u goed. U bent fit. En u voelt hoe de vitale energie door uw lichaam stroomt. Daarom is dit een goed moment om aandacht te besteden aan de projecten die u de afgelopen tijden hebt uitgesteld. Als u op dit moment geen open projecten hebt, dan is dit ook een goede periode om iets nieuws te beginnen. Wees voorbereid op een tijd van tintelende sensaties, die een voorbode zijn dat er binnenkort iets goeds gaat gebeuren. Het kan zelfs zijn dat u behoorlijk onthutst bent door al die eindeloze kansen. Profiteer van deze cruciale fase! Pluk de dag! Als u eenmaal iets begonnen bent, is het voor u geen probleem meer om de goedkeuring van anderen ervoor te winnen.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Boogschutter?
Weekhoroscoop Steenbok

Weekhoroscoop Steenbok

11 maart – 17 maart 2024

U bent op dit moment ver verwijderd van innerlijke conflicten. Hoewel u heel sterk en evenwichtig bent, staat u met beide benen op de grond. Kracht en uithoudingsvermogen schieten uw vlijt te hulp, en dat betekent succes op uw werk. U voltooit niet alleen uw dagelijkse projecten op een efficiënte en vastberaden manier, maar u raakt zelfs betrokken bij andere werkprojecten en u laat zien hoe kundig en betrouwbaar u bent. Zorg dat uw privéleven er niet bij inschiet. Maar het zou voor u, met al die energie, gemakkelijk moeten zijn om alles tot een goed einde te brengen!.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Steenbok?
Weekhoroscoop waterman

Weekhoroscoop Waterman

11 maart – 17 maart 2024

U hebt momenteel zoveel energie dat het voor u gemakkelijk is om anderen het hoofd te bieden. Maar dat kan ook conflicten veroorzaken, als u niet goed nadenkt over de manier waarop u uw zin doorzet. Gebruik uw energie voor uw werk, want u bent in staat om u moeiteloos en met plezier te concentreren. Meer intellectuele activiteit zal voor uw geest waarschijnlijk niet echt rust en ontspanning betekenen. Als dat zo is, dan kunt u misschien proberen om uw innerlijke spanningen te verlichten door te sporten. U hoeft niet bang te zijn voor blessures en koorts als u ervoor kiest om irritaties op deze manier te kanaliseren.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Waterman?
Weekhoroscoop Vissen

Weekhoroscoop Vissen

11 maart – 17 maart 2024

Uw grotere vitaliteit en verbeterde zelfvertrouwen hebben eveneens een positieve uitwerking op uw werklust. Dit is een goede periode om nieuwe projecten te ondernemen, want u bent in staat om goed te presteren, als eenling en als teamspeler. Uw ideeën worden vaker door de meerderheid als aanvaardbaar beschouwd, want anderen keuren uw ideeën vanzelfsprekend goed. Gebruik deze invloed om uw doel te bereiken, want zelfs als uw waarnemingen en concepten niet voor verandering vatbaar zijn, zullen ze toch wel door uw collega’s aanvaard worden!.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Vissen?