Weekhoroscoop 09

Lieve Zodiac vrienden,

Wil je weten wat de sterren voor jou in week 09 gepland hebben? Check elke week onze horoscoop en zie wat de sterren deze week voor jou betekenen!

Bekijk je sterrenbeeld en ontdek je gratis weekvoorspelling van 26 februari tot 3 maart 2024

Horoscoop Vissen

Vissen

U bent in staat projecten op een efficiënte en doortastende wijze af te ronden. Met beide benen op de grond, uithoudingsvermogen en kracht blijft u succesvol.
Alsjeblieft, Lees nu jouw weekhoroscoop van 26 februari tot 3 maart 2024
Weekhoroscoop Ram

Weekhoroscoop Ram

26 februari – 3 maart 2024

U voelt u levendig en sterk en daarom kunt u efficiënt werken. Als u streeft naar meer verantwoordelijkheden in uw werk, dan is het nu tijd om uw vaardigheden te demonstreren, want het is voor u gemakkelijk om uw doel te bereiken zonder vijanden te maken. In tegendeel, uw collega’s waarderen uw meningen en concepten, en dat werkt in uw voordeel. Dat geldt ook voor onderhandelingen; u kunt nu betere resultaten boeken.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Ram?
Weekhoroscoop Stier

Weekhoroscoop Stier

26 februari – 3 maart 2024

In plaats van altijd te proberen uw zin door te drijven, zou u heel wat werk kunnen verzetten, want u beschikt over de energie en de kracht om lange uren te werken. Anderzijds zullen discussies alleen maar frustratie tot gevolg hebben, omdat u niet in staat zult zijn om anderen van uw ideeën te overtuigen. Soms moet u gewoon toegeven – vooral als het onderwerp niet zo belangrijk is. U kunt uiteraard uw overtuigingen vasthouden, voor zover deze een nuchtere beoordeling kunnen doorstaan. U kunt anderen beter overtuigen met uw handelswijze en uw morele gedrag. Vermijd situaties die tot ongelukken kunnen leiden.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Stier?
Weekhoroscoop Tweelingen

Weekhoroscoop Tweelingen

26 februari – 3 maart 2024

U zult in staat zijn om afmattende activiteiten, van welke aard dan ook, op een schijnbaar moeiteloze manier af te handelen. U komt over als evenwichtig en zelfverzekerd en uw gespierde zelfvertrouwen stelt u in staat om de dagelijkse schermutselingen te negeren. Bovendien concentreert u zich op de belangrijke dingen en uw hoofdprioriteit is de afhandeling van onvoltooide projecten. Uw vastberadenheid is besmettelijk en u oogst heel wat lof en waardering. In uw liefdesleven trekt u profijt van uw benadering van toegewijd vertrouwen.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Tweelingen?
Weekhoroscoop Kreeft

Weekhoroscoop Kreeft

26 februari – 3 maart 2024

U wilt iets bereiken wat presentabel is. Daar is niets op tegen, zolang uw teamgeest daardoor niet ten onder gaat. Het is niet goed om anderen, die niet zo doortastend zijn als u, te overrompelen; u dient hen voor uw ideeën in te nemen. Word niet boos als u kritiek krijgt. Kijk of u iets kunt leren van de verschillende zienswijzen. De kans bestaat dat u manieren en middelen ontdekt om uw eigen taken en problemen te kunnen beheren. Als u wat overtollige energie wilt spenderen, kunt u iets goeds doen voor uw gezondheid. Richt u op sporten zoals jogging of ‘nordic walking’, omdat het risico op blessures vrij laag is.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Kreeft?
Weekhoroscoop Leeuw

Weekhoroscoop Leeuw

26 februari – 3 maart 2024

Momenteel wordt u gemakkelijker tot razernij gedreven dan gewoonlijk. Dat komt door zowel de provocerende houding van uw omgeving als uw eigen grotere irritabiliteit. Probeer de oorzaak van uw innerlijke onvrede en rusteloosheid te ontdekken, voordat u anderen ondoordachte verwijten maakt. U kunt uzelf vooral in uw werk het leven op lange termijn moeilijk maken. Als u in een relatie bent, dient u op te passen dat u uw partner niet als uitlaatklep voor uw frustratie gebruikt en op die manier uw naaste vertrouweling kwetst.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Leeuw?
Weekhoroscoop Maagd

Weekhoroscoop Maagd

26 februari – 3 maart 2024

U kookt letterlijk binnenin. Er is in u heel veel agressiviteit die van tijd tot tijd ontladen zou moeten worden. Probeer niet al te veel in discussie te treden, want daarmee dwingt u anderen om in de verdediging te gaan. Probeer eerder uw soortgenoten te overtuigen met geduld en diplomatie; dat is heel wat efficiënter dan de tactiek van de mokerhamer. Ook al bent u momenteel de koning te rijk, u moet goed voor uzelf zorgen. Zorg dat u er zo nu en dan even tussenuit knijpt. Als u nu teveel hooi op uw vork neemt, dan kan dat een terugslag tot gevolg hebben.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Maagd?
Weekhoroscoop Weegschaal

Weekhoroscoop Weegschaal

26 februari – 3 maart 2024

Volharden! U weet momenteel wat u wilt en u bent in staat om dat duidelijk aan anderen te communiceren. Daarbij heeft u een intelligente en diplomatische aanpak. In het bijzonder op beroepsgebied baant u zich een weg naar nieuwe verantwoordelijkheden en zelfs een promotie. Relaties en liefdesleven kunnen niet beter. U bent momenteel overal een graag geziene gast en mensen zoeken ook lichamelijk uw gezelschap. Over lichaam gesproken: lichamelijke activiteiten zijn op dit moment minder inspannend dan anders. Trek dus uw sportschoenen aan!.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Weegschaal?
Weekhoroscoop Schorpioen

Weekhoroscoop Schorpioen

26 februari – 3 maart 2024

Deze week wordt zelfbeheersing van u geëist. U hebt de indruk dat het leven u moedwillig steeds weer met nieuwe beproevingen confronteert. Uw overtollige kracht wordt dan misschien omgezet in een woede-uitbarsting. En dat is uiteraard niet goed voor u. U moet compromissen accepteren, ook als dat moeilijk voor u is. Eigenzinnigheid kan alleen maar problemen veroorzaken, zowel in uw privéleven in als uw werk. Bovendien dient u gedisciplineerd te zijn wat betreft uw gezondheid: u hebt de neiging om in alle domeinen van uw leven bovenmatig te zijn. Hou uzelf zorgvuldig in de gaten!.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Schorpioen?
Weekhoroscoop Boogschutter

Weekhoroscoop Boogschutter

26 februari – 3 maart 2024

Uw gezonde zelfvertrouwen en uw grote lichamelijke veerkracht zorgen voor een heel productieve week. U bevordert uw doelstellingen zonder het werk van anderen te hinderen. Bovendien worden uw concepten goed ontvangen door uw collega’s en uw meerderen. Stel u niet te discreet op maar kom naar voren. U brengt u zowel op uw werk als in uw privéleven nieuwe ideeën. Misschien is dat in uw bestaande relatie, of begint u een nieuwe relatie, maar de vooruitzichten zijn beslist goed. En u bent de reden van deze positieve verandering!.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Boogschutter?
Weekhoroscoop Steenbok

Weekhoroscoop Steenbok

26 februari – 3 maart 2024

U bent nogal tevreden over uzelf en uw inspanningen. U weet waar het leven over gaat en u bent evenwichtig en sterk. Dat betekent dat dit een heel goede tijd is voor professionele veranderingen, want u bent een promotie waard. Laat anderen zien waartoe u in staat bent! Wees overtuigend! De mensen om u heen zullen u waarderen en belangstelling tonen. Beter nog, de meeste van uw collega’s en meerderen zullen bijzonder coöperatief zijn en uw suggesties en meningen waarschijnlijk goedkeuren.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Steenbok?
Weekhoroscoop waterman

Weekhoroscoop Waterman

26 februari – 3 maart 2024

U zit boordevol met energie. Wat u ook doet, u zult uw standpunt goed naar voren kunnen brengen. Vergeet niet dat voorzichtigheid altijd geboden is! Met volle kracht vooruit kan altijd leiden tot problemen in allerlei situaties. Vooral als u samenwerkt met andere mensen, kunt u gemakkelijk overkomen als arrogant en offensief. Lichaamsbeweging kan in zulke gevallen bevrijdend werken. Ga wat fietsen, grijp naar uw bokshandschoenen en sla op die bokszak, of ga een paar baantjes zwemmen. Als u uw energie aan veilige dingen spendeert, dan hoeft u zich helemaal geen zorgen te maken!.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Waterman?
Weekhoroscoop Vissen

Weekhoroscoop Vissen

26 februari – 3 maart 2024

U bent op dit moment ver verwijderd van innerlijke conflicten. Hoewel u heel sterk en evenwichtig bent, staat u met beide benen op de grond. Kracht en uithoudingsvermogen schieten uw vlijt te hulp, en dat betekent succes op uw werk. U voltooit niet alleen uw dagelijkse projecten op een efficiënte en vastberaden manier, maar u raakt zelfs betrokken bij andere werkprojecten en u laat zien hoe kundig en betrouwbaar u bent. Zorg dat uw privéleven er niet bij inschiet. Maar het zou voor u, met al die energie, gemakkelijk moeten zijn om alles tot een goed einde te brengen!.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Vissen?