Weekhoroscoop 08

Lieve Zodiac vrienden,

Wil je weten wat de sterren voor jou in week 08 gepland hebben? Check elke week onze horoscoop en zie wat de sterren deze week voor jou betekenen!

Bekijk je sterrenbeeld en ontdek je gratis weekvoorspelling van 19 februari tot 25 februari 2024

Horoscoop Vissen

Vissen

U bent in staat projecten op een efficiënte en doortastende wijze af te ronden. Met beide benen op de grond, uithoudingsvermogen en kracht blijft u succesvol.
Alsjeblieft, Lees nu jouw weekhoroscoop van 19 februari tot 25 februari 2024
Weekhoroscoop Ram

Weekhoroscoop Ram

19 februari – 25 februari 2024

U bent op dit moment ver verwijderd van innerlijke conflicten. Hoewel u heel sterk en evenwichtig bent, staat u met beide benen op de grond. Kracht en uithoudingsvermogen schieten uw vlijt te hulp, en dat betekent succes op uw werk. U voltooit niet alleen uw dagelijkse projecten op een efficiënte en vastberaden manier, maar u raakt zelfs betrokken bij andere werkprojecten en u laat zien hoe kundig en betrouwbaar u bent. Zorg dat uw privéleven er niet bij inschiet. Maar het zou voor u, met al die energie, gemakkelijk moeten zijn om alles tot een goed einde te brengen!.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Ram?
Weekhoroscoop Stier

Weekhoroscoop Stier

19 februari – 25 februari 2024

Hoewel u zich sterker voelt dan gewoonlijk, ondervindt u ook spanningen, omdat veel mensen u uitdagen met allerlei vraagstukken. Het is raadzaam om te laten zien wat u kunt. In conflicten is het beter niet uw wil door te zetten maar een akkoord te zoeken. Zo niet, dan wordt u misschien gedwongen om te kiezen tussen terugtrekken of vijanden maken. Bovendien moet u voor uw gezondheid zorgen, want er bestaat een vergroot risico voor acute ziekten.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Stier?
Weekhoroscoop Tweelingen

Weekhoroscoop Tweelingen

19 februari – 25 februari 2024

U kunt, vanwege uw hoger energieniveau, doelmatig werken en u hoeft niet te vechten om uw zin te krijgen. U krijgt de mogelijkheid om nieuwe projecten te lanceren, ook al zult u de manier waarop u werkt waarschijnlijk niet grondig veranderen. U kent uw eigen doelstellingen en u bent in staat om snel een mening te vormen. Het is voor u blijkbaar gemakkelijk om met mannen te werken. U wordt zelfs nog dapperder en actiever in uw relaties met het andere geslacht en dat zal een positieve uitwerking hebben op uw seksleven.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Tweelingen?
Weekhoroscoop Kreeft

Weekhoroscoop Kreeft

19 februari – 25 februari 2024

Op dit moment ondervindt u misschien een onweerstaanbare drang naar actie, maar dan dient u extra goed voor uzelf te zorgen. U riskeert uw gezondheid, als u altijd probeert te bewijzen, zowel aan uzelf als aan anderen, dat u iemand bent met veel talenten. Bovendien loopt uw geestelijke welzijn gevaar als u doorgaat om druk uit te oefenen op uzelf en op anderen. U bewijst uzelf een grote dienst als u ophoudt uw zienswijze op te dringen aan de mensen om u heen. Andere ideeën zijn niet noodzakelijkerwijs absurd, alleen omdat u ze niet hebt bedacht! Bescheidenheid is niet alleen een ornament, het is soms een noodzaak om uw geduld te bewaren.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Kreeft?
Weekhoroscoop Leeuw

Weekhoroscoop Leeuw

19 februari – 25 februari 2024

U hebt de neiging om bijna iedereen te wantrouwen. Als u een redelijk vermoeden hebt dat er sprake is van intimidatie of intriges tegen u, dan dient u een eerlijk dialoog te openen. U hebt misschien ook wel eens een hard woord laten vallen, waar een verontschuldiging voor nodig is. Sta nooit toe dat u overspoeld wordt door machteloze woede – stel u niet op als slachtoffer! Klem uw tanden op elkaar en probeer dingen te doen in uw vrije tijd die u weer op zullen vrolijken. Tussen de A van Amusementpark en de Z van Zenboeddhisme is er voor iedereen wat te vinden. Maar vergeet niet dat het, wat u ook doet, voor ontspanning moet zorgen.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Leeuw?
Weekhoroscoop Maagd

Weekhoroscoop Maagd

19 februari – 25 februari 2024

U steekt er momenteel bovenuit vanwege het hoge niveau van inzet en uithoudingsvermogen. Hoewel u bedolven bent onder het werk, bent u er niet bang voor. Uw manier van werken is echter een beetje ongestructureerd en u probeert alles tegelijk gedaan te krijgen. Zorg dat u niet te veel tijd verliest met onbelangrijke details, of dat u niet uw geduld verliest. Zorg dat u bereid bent tot onderhandeling in uw relatie; als u dat niet bent, heeft u kans op meer onenigheid dan u lief is. Als u van plan bent om veel te gaan trainen, let dan goed op de signalen van uw lichaam. U beschikt beslist over veel energie en wil tot inzet, maar u bent tegelijkertijd kwetsbaarder.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Maagd?
Weekhoroscoop Weegschaal

Weekhoroscoop Weegschaal

19 februari – 25 februari 2024

Deze week lukt het u om ongeveer alles wat u onderneemt af te ronden. Zowel beroepsmatig als persoonlijk kunt u trots zijn op grote successen, die uw vertrouwen op aangename wijze opbouwen. Op dit moment is het belangrijk om wat extra aandacht te besteden aan mensen die minder geluk hebben. U ontvangt momenteel heel positieve signalen van het andere geslacht. Ongeacht of u in een relatie bent, of iemand zoekt, u hebt een hoge mate van natuurlijke aantrekkingskracht. Geniet van de romantische en sentimentele intieme avondjes!.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Weegschaal?
Weekhoroscoop Schorpioen

Weekhoroscoop Schorpioen

19 februari – 25 februari 2024

U hebt deze week de indruk dat het leven heel veel nieuwe uitdagingen voor u in petto heeft. Het lijkt wel alsof u zich steeds weer moet bewijzen. Dat kan wel eens heel uitputtend en zenuwslopend zijn, en u bent daarom meestal gespannen. Zorg dat u uw temperament in bedwang houdt en dat u niet uithaalt naar de mensen om u heen. De beoefening van behoedzaamheid en zelfbeheersing is noodzakelijk. Het is tijd dat u uzelf trakteert op een kalm en ontspannen weekeinde, en deze tijd gebruikt om uw plannen in orde te maken en deze af te stemmen met uw partner en uw familie.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Schorpioen?
Weekhoroscoop Boogschutter

Weekhoroscoop Boogschutter

19 februari – 25 februari 2024

En nu is het tijd om te laten zien waartoe u in staat bent! Deze week biedt heel wat potentieel waar u van zou moeten profiteren. U hebt de mogelijkheid om in elke situatie uw standpunt op overtuigende wijze te brengen. Bovendien bent u in staat om uw eigen behoeften in combinatie met de belangen van anderen te beheren. Probeer zo veel mogelijk onderhandelingen en organisationele verplichtingen af te ronden. En vergeet niet om voor uw innerlijke evenwicht te zorgen: als u ’s avonds gaat joggen, fietsen of een lange wandeling in de natuur maken, dan komt u beter tot rust na een lange dag van onderhandelingen.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Boogschutter?
Weekhoroscoop Steenbok

Weekhoroscoop Steenbok

19 februari – 25 februari 2024

Uw gezonde zelfvertrouwen en uw grote lichamelijke veerkracht zorgen voor een heel productieve week. U bevordert uw doelstellingen zonder het werk van anderen te hinderen. Bovendien worden uw concepten goed ontvangen door uw collega’s en uw meerderen. Stel u niet te discreet op maar kom naar voren. U brengt u zowel op uw werk als in uw privéleven nieuwe ideeën. Misschien is dat in uw bestaande relatie, of begint u een nieuwe relatie, maar de vooruitzichten zijn beslist goed. En u bent de reden van deze positieve verandering!.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Steenbok?
Weekhoroscoop waterman

Weekhoroscoop Waterman

19 februari – 25 februari 2024

Niemand kan deze week aan u tippen! U bent zonder moeite in staat om u te laten gelden en uw standpunt naar voren te brengen in discussies, ook als de onderhandelingen moeilijk worden. Het hoge niveau van uw zelfvertrouwen kan u echter nogal meedogenloos maken. Het kan u blijkbaar niet schelen dat anderen achterblijven – zolang u krijgt wat u wilt! Als u volgens deze eigenschappen handelt, zult u gemakkelijk vijanden maken. Erger zelfs: u zou de gevoelens van uw geliefden kunnen kwetsen! En als het verkeerd afloopt, zult u heel wat geduld en diplomatie op moeten trommelen. Het is raadzaam om in de eerste plaats voorzichtig te werk te gaan en uw stoom af te blazen door in de buitenlucht te sporten.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Waterman?
Weekhoroscoop Vissen

Weekhoroscoop Vissen

19 februari – 25 februari 2024

U voelt u goed. U bent fit. En u voelt hoe de vitale energie door uw lichaam stroomt. Daarom is dit een goed moment om aandacht te besteden aan de projecten die u de afgelopen tijden hebt uitgesteld. Als u op dit moment geen open projecten hebt, dan is dit ook een goede periode om iets nieuws te beginnen. Wees voorbereid op een tijd van tintelende sensaties, die een voorbode zijn dat er binnenkort iets goeds gaat gebeuren. Het kan zelfs zijn dat u behoorlijk onthutst bent door al die eindeloze kansen. Profiteer van deze cruciale fase! Pluk de dag! Als u eenmaal iets begonnen bent, is het voor u geen probleem meer om de goedkeuring van anderen ervoor te winnen.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Vissen?