Weekhoroscoop 07

Lieve Zodiac vrienden,

Wil je weten wat de sterren voor jou in week 07 gepland hebben? Check elke week onze horoscoop en zie wat de sterren deze week voor jou betekenen!

Bekijk je sterrenbeeld en ontdek je gratis weekvoorspelling van 12 februari tot 18 februari 2024

Horoscoop Waterman

Waterman

Met beide benen stevig in de grond, laat u zien wat u in uw mars heeft. Overtuig uw omgeving ervan dat uw ideeën het overwegen waard zijn. Dat geeft voldoening.
Alsjeblieft, Lees nu jouw weekhoroscoop van 12 februari tot 18 februari 2024
Weekhoroscoop Ram

Weekhoroscoop Ram

12 februari – 18 februari 2024

U voelt u goed. U bent fit. En u voelt hoe de vitale energie door uw lichaam stroomt. Daarom is dit een goed moment om aandacht te besteden aan de projecten die u de afgelopen tijden hebt uitgesteld. Als u op dit moment geen open projecten hebt, dan is dit ook een goede periode om iets nieuws te beginnen. Wees voorbereid op een tijd van tintelende sensaties, die een voorbode zijn dat er binnenkort iets goeds gaat gebeuren. Het kan zelfs zijn dat u behoorlijk onthutst bent door al die eindeloze kansen. Profiteer van deze cruciale fase! Pluk de dag! Als u eenmaal iets begonnen bent, is het voor u geen probleem meer om de goedkeuring van anderen ervoor te winnen.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Ram?
Weekhoroscoop Stier

Weekhoroscoop Stier

12 februari – 18 februari 2024

Het lijdt geen twijfel dat de kracht en het uithoudingsvermogen momenteel in u opborrelen. U staat klaar om iets te ondernemen en u wilt uzelf verbeteren, zowel in uw privéleven als op uw werk. Maar wees voorzichtig! Uw energie zal u niet altijd vooruit helpen. U hebt de neiging om in discussies uw geduld te verliezen en dat kan problemen en schade veroorzaken. U dient te allen tijde op uw hoede te zijn voor slechte invloeden van buitenaf. Denk liever twee keer na en neem één stap tegelijk. Laat u niet te gemakkelijk provoceren.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Stier?
Weekhoroscoop Tweelingen

Weekhoroscoop Tweelingen

12 februari – 18 februari 2024

Hoewel u zich sterker voelt dan gewoonlijk, ondervindt u ook spanningen, omdat veel mensen u uitdagen met allerlei vraagstukken. Het is raadzaam om te laten zien wat u kunt. In conflicten is het beter niet uw wil door te zetten maar een akkoord te zoeken. Zo niet, dan wordt u misschien gedwongen om te kiezen tussen terugtrekken of vijanden maken. Bovendien moet u voor uw gezondheid zorgen, want er bestaat een vergroot risico voor acute ziekten.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Tweelingen?
Weekhoroscoop Kreeft

Weekhoroscoop Kreeft

12 februari – 18 februari 2024

In plaats van altijd te proberen uw zin door te drijven, zou u heel wat werk kunnen verzetten, want u beschikt over de energie en de kracht om lange uren te werken. Anderzijds zullen discussies alleen maar frustratie tot gevolg hebben, omdat u niet in staat zult zijn om anderen van uw ideeën te overtuigen. Soms moet u gewoon toegeven – vooral als het onderwerp niet zo belangrijk is. U kunt uiteraard uw overtuigingen vasthouden, voor zover deze een nuchtere beoordeling kunnen doorstaan. U kunt anderen beter overtuigen met uw handelswijze en uw morele gedrag. Vermijd situaties die tot ongelukken kunnen leiden.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Kreeft?
Weekhoroscoop Leeuw

Weekhoroscoop Leeuw

12 februari – 18 februari 2024

Als u te dramatisch reageert, dan zult u grote teleurstellingen ervaren. U hebt heel sterk het gevoel dat u ‘op adrenaline functioneert’. Conflicten in de privé- en beroepssfeer zijn bijna onvermijdelijk, want u denkt gemakkelijk dat u het doelwit bent van vijandigheid. Probeer, voor zover mogelijk, een positieve werkomgeving te creëren. Degene die toegeeft is zelden de zwakste. De verkeerde beslissingen die u in de nabije toekomst zult nemen, kunnen lange en pijnlijke gevolgen hebben. Zoek een compromis, in plaats van ruzie. U kunt met activiteiten in de buitenlucht de ergste nerveuze prikkelbaarheid overwinnen. Een lange wandeling kan al wonderen doen.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Leeuw?
Weekhoroscoop Maagd

Weekhoroscoop Maagd

12 februari – 18 februari 2024

U wilt iets bereiken wat presentabel is. Daar is niets op tegen, zolang uw teamgeest daardoor niet ten onder gaat. Het is niet goed om anderen, die niet zo doortastend zijn als u, te overrompelen; u dient hen voor uw ideeën in te nemen. Word niet boos als u kritiek krijgt. Kijk of u iets kunt leren van de verschillende zienswijzen. De kans bestaat dat u manieren en middelen ontdekt om uw eigen taken en problemen te kunnen beheren. Als u wat overtollige energie wilt spenderen, kunt u iets goeds doen voor uw gezondheid. Richt u op sporten zoals jogging of ‘nordic walking’, omdat het risico op blessures vrij laag is.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Maagd?
Weekhoroscoop Weegschaal

Weekhoroscoop Weegschaal

12 februari – 18 februari 2024

U bent in een situatie van harmonie en evenwicht, waarin u beroepsmatige en persoonlijke successen zult boeken. U heeft heel wat energie die u systematisch met succes kunt inzetten. U wordt beschouwd als een aangename partner in conversaties en onderhandelingen, en uw aantrekkingskracht lijkt ook groter te zijn; de mensen om u heen voelen zich tot u aangetrokken. Met een dergelijk potentieel kunt u projecten aanpakken die al een tijdje terzijde gelegd waren. Uw gezondheid en conditie doen het bovendien momenteel erg goed, dus u kunt nu uw eigen records breken!.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Weegschaal?
Weekhoroscoop Schorpioen

Weekhoroscoop Schorpioen

12 februari – 18 februari 2024

U kookt letterlijk binnenin. Er is in u heel veel agressiviteit die van tijd tot tijd ontladen zou moeten worden. Probeer niet al te veel in discussie te treden, want daarmee dwingt u anderen om in de verdediging te gaan. Probeer eerder uw soortgenoten te overtuigen met geduld en diplomatie; dat is heel wat efficiënter dan de tactiek van de mokerhamer. Ook al bent u momenteel de koning te rijk, u moet goed voor uzelf zorgen. Zorg dat u er zo nu en dan even tussenuit knijpt. Als u nu teveel hooi op uw vork neemt, dan kan dat een terugslag tot gevolg hebben.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Schorpioen?
Weekhoroscoop Boogschutter

Weekhoroscoop Boogschutter

12 februari – 18 februari 2024

U hebt deze week de indruk dat het leven heel veel nieuwe uitdagingen voor u in petto heeft. Het lijkt wel alsof u zich steeds weer moet bewijzen. Dat kan wel eens heel uitputtend en zenuwslopend zijn, en u bent daarom meestal gespannen. Zorg dat u uw temperament in bedwang houdt en dat u niet uithaalt naar de mensen om u heen. De beoefening van behoedzaamheid en zelfbeheersing is noodzakelijk. Het is tijd dat u uzelf trakteert op een kalm en ontspannen weekeinde, en deze tijd gebruikt om uw plannen in orde te maken en deze af te stemmen met uw partner en uw familie.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Boogschutter?
Weekhoroscoop Steenbok

Weekhoroscoop Steenbok

12 februari – 18 februari 2024

En nu is het tijd om te laten zien waartoe u in staat bent! Deze week biedt heel wat potentieel waar u van zou moeten profiteren. U hebt de mogelijkheid om in elke situatie uw standpunt op overtuigende wijze te brengen. Bovendien bent u in staat om uw eigen behoeften in combinatie met de belangen van anderen te beheren. Probeer zo veel mogelijk onderhandelingen en organisationele verplichtingen af te ronden. En vergeet niet om voor uw innerlijke evenwicht te zorgen: als u ’s avonds gaat joggen, fietsen of een lange wandeling in de natuur maken, dan komt u beter tot rust na een lange dag van onderhandelingen.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Steenbok?
Weekhoroscoop waterman

Weekhoroscoop Waterman

12 februari – 18 februari 2024

Niet aarzelen, deze week, om er tegenaan te gaan! U hebt heel wat meer energie dan gewoonlijk; u bent taaier en beter bestand tegen stress. Het enige wat u zich op dit moment niet kunt permitteren is gemakzucht. Als u uw overtollige energie niet gebruikt, kunt u ziek, onbehaaglijk of gespannen worden. Harde lichamelijk activiteiten kunnen u er tegen beschermen. U zult deze energietoevoer ook in uw persoonlijke leven merken; u pakt de uitdaging van de verwerkelijking van uw ideeën op – zowel op uw werk als thuis. Maar wees voorzichtig – alleen beheerste agressie leidt tot succes.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Waterman?
Weekhoroscoop Vissen

Weekhoroscoop Vissen

12 februari – 18 februari 2024

De energie, die door uw aderen stroomt, zal u grote successen bezorgen, maar kan ook tot problemen leiden. U hebt bij een uitdaging snel de neiging om u bedreigd te voelen en dat wekt bij u een geërgerde of bijtende reactie op. Daarom is het raadzaam om u in dergelijke conflictsituaties in te houden. Vijanden maken, anderen uitdagen of moedwillig provoceren is in principe niet gewenst. Bovendien zou uw gezondheid eronder kunnen lijden. Doe van tijd tot tijd een stap terug en gebruik uw energie met beleid en bedachtzaamheid!.
Benieuwd naar je volledige weekhoroscoop voor Vissen?