Week 28 – Mercurius koestert het ideaal van dienstbaarheid.

Lieve Zodiac vrienden, Deze week, rond 8 tot en met 14 juli 2024, nodigt Mercurius je uit om te leren en anderen te helpen. Of je nu oudere mensen helpt met inkopen, je kleine zusje leert fietsen, of een vriendschappelijk oor biedt, deze week draait om dienstbaar zijn. Blijf open en geduldig, dan zal je zien hoe waardevol deze ervaring voor je kan zijn.
Weekhoroscoop Ram

Ram

U bent in staat projecten op een efficiënte en doortastende wijze af te ronden. Met beide benen op de grond, uithoudingsvermogen en kracht blijft u succesvol.
Weekhoroscoop Stier

Stier

Zelfvertrouwen en energie bepalen deze week. U kan veel werk verzetten en hardnekkig zijn, wat samenwerking in de weg kan staan en mensen tegen het hoofd stoot.
Weekhoroscoop Tweelingen

Tweelingen

Wie met overtuiging en zonder overwicht een mening kan geven, weet anderen te motiveren. De weg naar nieuwe mogelijkheden gaat u vitaal tegemoet.
Weekhoroscoop Kreeft

Kreeft

De positieve kracht ,die bij het zelfvertrouwen van nu komt kijken, brengen U op een niveau waarop U contact legt met mensen die interesse hebben in uw aanbod.
Weekhoroscoop Leeuw

Leeuw

De onschuldigste opmerkingen komen aan als provocatie, waar u geïrriteerd op reageert. Bijt op uw tong en adem diep door. Voorkom storm in een glas water.
Weekhoroscoop Maagd

Maagd

Met Uw rust en evenwicht bent u de ideale intermediair bij meningsverschillen. U lost problemen op en voorkomt thuis ruzies. Een goede tijd voor beslissingen.
Weekhoroscoop Weegschaal

Weegschaal

U draagt de wereld op uw schouders, zowel op het werk als thuis. Als iemand uw ergernis wekt is de wereld echter te klein. Daar komt u zelden ongestraft vanaf.
Weekhoroscoop Schorpioen

Schorpioen

U vraagt veel van uw omgeving en houdt minder rekening met anderen. Voorkom impulsief gedrag en gekibbel. Concentreer U op de kwaliteiten van anderen.
Weekhoroscoop Boogschutter

Boogschutter

Er hangt ruzie in de lucht – ga daar verstandig mee om, zoek harmonie d.m.v. het compromis. Probeer te leren van andermans kritiek, dat kan U verder brengen.
Weekhoroscoop Steenbok

Steenbok

U hebt medeleven en maakt tijd om anderen te helpen, wat elk proces vooruit helpt. U geniet het meest van uw succes in het bijzijn van anderen.
Weekhoroscoop waterman

Waterman

De onschuldigste opmerkingen komen aan als provocatie, waar u geïrriteerd op reageert. Bijt op uw tong en adem diep door. Voorkom storm in een glas water.
Weekhoroscoop Vissen

Vissen

Met beide benen stevig in de grond, laat u zien wat u in uw mars heeft. Overtuig uw omgeving ervan dat uw ideeën het overwegen waard zijn. Dat geeft voldoening.