Week 27 – Mars verdiept vastberadenheid.

Lieve Zodiac vrienden, Deze week, van 1 tot 7 juli 2024, wordt Mars jouw wegwijzer. Met vastberadenheid zul je opvallende vooruitgang boeken in lopende projecten. Laat je niet ontmoedigen door mogelijke hindernissen, maar zie ze als uitdagingen om te overwinnen. De energie van Mars moedigt je aan om dapper te zijn en je in te zetten voor je doelen.
Weekhoroscoop Ram

Ram

Maak gebruik van de kans een project af te ronden of op te starten. U voelt zich ondersteund door de aanmoediging van anderen.
Weekhoroscoop Stier

Stier

U heeft deze week veel energie, maar gaat er nogal nonchalant mee om. Een beetje meer discipline en concentratie kunnen u op het juiste pad brengen.
Weekhoroscoop Tweelingen

Tweelingen

In privé of op het werk – met deze overtuigingskracht staat ieder achter u. Kijk uit dat het geen obsessie wordt! Uw sociale instelling en begrip worden beloond.
Weekhoroscoop Kreeft

Kreeft

Het kost weinig moeite om anderen te inspireren. Uw suggesties komen goed aan omdat u er een duidelijke voorstelling bij heeft hoe u uw doel wilt bereiken.
Weekhoroscoop Leeuw

Leeuw

Er liggen veel nieuwe uitdagingen voor de boeg. Houdt uw temperament in toom en belaad uw directe omgeving niet met uw frustraties. Adem goed door en zoek rust.
Weekhoroscoop Maagd

Maagd

U wilt laten zien hoe kundig u bent en bent uit op een uitdaging. Met uw huidige enthousiasme en energie verbaast u menig collega en naaste. Ook bij het sporten.
Weekhoroscoop Weegschaal

Weegschaal

Op het moment loopt u het risico energie en kracht nutteloos in te zetten. Pauzeer, denk na en zie wat echt belangrijk is. Niet elk doel is de hoge inzet waard.
Weekhoroscoop Schorpioen

Schorpioen

U bent licht geraakt en geïrriteerd hoewel anderen positiever reageren dan u verwacht. Zoek houvast en een gezonde uitlaatklep maar pas op bij het sporten.
Weekhoroscoop Boogschutter

Boogschutter

Slecht overdachte acties zorgen voor problemen. Probeer niet voortdurend te bewijzen dat U beter bent dan anderen. Geef anderen een kans.
Weekhoroscoop Steenbok

Steenbok

Succes is in aantocht, mensen voelen zich aangetrokken tot wat u te bieden heeft. Gebruik die aantrekkingskracht om potentiële projecten binnen te halen.
Weekhoroscoop waterman

Waterman

Er liggen veel nieuwe uitdagingen voor de boeg. Houdt uw temperament in toom en belaad uw directe omgeving niet met uw frustraties. Adem goed door en zoek rust.
Weekhoroscoop Vissen

Vissen

Een gezonde portie zelfbewustzijn en goede gezondheid zorgen voor positieve veranderingen en een productieve week. Maak uw ideeën bekent ze zullen goed aankomen.