Week 25 – Mercurius waardeert aardse dromen.

Lieve Zodiac vrienden, In de week van 17 tot 23 juni 2024 belooft Mercurius je te belonen als je je dromen niet vergeet. Maak je hoofd leeg, vind rust en durf te dromen. Laat de wereld van de sterren je beïnvloeden op een positieve manier. Vergeet niet dat je dromen uniek en waardevol zijn. Luister naar het fluisteren van Mercurius, want je dromen zijn dichterbij dan je denkt.
Weekhoroscoop Ram

Ram

Een gezonde portie zelfbewustzijn en goede gezondheid zorgen voor positieve veranderingen en een productieve week. Maak uw ideeën bekent ze zullen goed aankomen.
Weekhoroscoop Stier

Stier

Alles lijkt belangrijk genoeg om er een punt van te maken. Een te sterke wilskracht kan echter problemen veroorzaken. Pas op en voorkom ingewikkelde situaties.
Weekhoroscoop Tweelingen

Tweelingen

Efficiëntie, bekwaam en sterk zijn nu kernwoorden. Daarbij staat een houding centraal waardoor anderen meewerken en –denken wat grote stappen teweeg kan brengen.
Weekhoroscoop Kreeft

Kreeft

In privé of op het werk – met deze overtuigingskracht staat ieder achter u. Kijk uit dat het geen obsessie wordt! Uw sociale instelling en begrip worden beloond.
Weekhoroscoop Leeuw

Leeuw

Uw werkwijze is nogal ongestructureerd doordat u alles tegelijkertijd probeert te doen. Een overdachte benadering voorkomt onenigheid en stress.
Weekhoroscoop Maagd

Maagd

U weet wat u wilt en meldt dit helder en op tactische wijze. Ieder snapt wat er te doen staat en door uw positieve flair reageert men met plezier op uw verzoek.
Weekhoroscoop Weegschaal

Weegschaal

Zet uw energie productief in, dan zal u zich erover verbazen hoe goed en snel u uw werk verzet. Laat U zich niet op het dak jagen, daar komt u niet ver mee.
Weekhoroscoop Schorpioen

Schorpioen

Bekijk de situatie eens vanuit de ander. Niet ieder heeft even veel energie als U. Zet uw teveel aan energie liever in voor anderen dan voor ergernis jegens hen.
Weekhoroscoop Boogschutter

Boogschutter

U lost woordenwisselingen competent op laat niet over u heen walsen. U kan makkelijk heel uiteenlopende situaties aan door compromissen te sluiten.
Weekhoroscoop Steenbok

Steenbok

U nut zonder handomdraai uw hele potentieel uit, bent zelf bewust en stapt gemakkelijk over aanvaringen heen, er is nu ruimte U op belangrijke zaken te richten.
Weekhoroscoop waterman

Waterman

Uw werkwijze is nogal ongestructureerd doordat u alles tegelijkertijd probeert te doen. Een overdachte benadering voorkomt onenigheid en stress.
Weekhoroscoop Vissen

Vissen

Alles staat in balans. Met de zeer gefocuste houding van nu verbeteren relaties zich en lost u moeilijke situaties op met bijvoorbeeld een leuke verrassing.