Week 22 – Venus prijst financiële voorzichtigheid.

Lieve Zodiac vrienden, Venus, de planeet die over geld waakt, raadt je deze week van 27 mei tot 2 juni 2024 aan om voorzichtig te zijn met je geld. Probeer niet te veel geld uit te geven dat je niet hebt. Het is goed om na te denken voordat je iets koopt. Geld groeit helaas niet aan de bomen!
Weekhoroscoop Ram

Ram

Neem de tijd om te bepalen wat u met uw dadendrang wilt bereiken. Zoek naar de beste manier om uw energie in te zetten, zodat u er optimaal profijt van heeft.
Weekhoroscoop Stier

Stier

Een week waarin u kan overtuigen. U maakt uw standpunt in elke mogelijke situatie duidelijk. Het geeft voldoening aan ieders behoefte te kunnen voldoen.
Weekhoroscoop Tweelingen

Tweelingen

Met beide benen stevig in de grond, laat u zien wat u in uw mars heeft. Overtuig uw omgeving ervan dat uw ideeën het overwegen waard zijn. Dat geeft voldoening.
Weekhoroscoop Kreeft

Kreeft

U draagt de wereld op uw schouders, zowel op het werk als thuis. Als iemand uw ergernis wekt is de wereld echter te klein. Daar komt u zelden ongestraft vanaf.
Weekhoroscoop Leeuw

Leeuw

Zo uitgesproken en actief als U bent, daarmee bloeit uw hele omgeving op. Dit heeft ook effect op uw seksleven. U weet wat u wilt en bent besluitvaardig.
Weekhoroscoop Maagd

Maagd

Er hangt ruzie in de lucht – ga daar verstandig mee om, zoek harmonie d.m.v. het compromis. Probeer te leren van andermans kritiek, dat kan U verder brengen.
Weekhoroscoop Weegschaal

Weegschaal

De manier waarop U zichzelf vooruit jaagt wekt een krachtige reactie op van hen die het niet met uw ambities eens zijn. Tolerantie en begrip zijn hier gevraagd.
Weekhoroscoop Schorpioen

Schorpioen

De onschuldigste opmerkingen komen aan als provocatie, waar u geïrriteerd op reageert. Bijt op uw tong en adem diep door. Voorkom storm in een glas water.
Weekhoroscoop Boogschutter

Boogschutter

Met Uw rust en evenwicht bent u de ideale intermediair bij meningsverschillen. U lost problemen op en voorkomt thuis ruzies. Een goede tijd voor beslissingen.
Weekhoroscoop Steenbok

Steenbok

U draagt de wereld op uw schouders, zowel op het werk als thuis. Als iemand uw ergernis wekt is de wereld echter te klein. Daar komt u zelden ongestraft vanaf.
Weekhoroscoop waterman

Waterman

De toegenomen vitaliteit en zelfbewustzijn werken aanstekelijk. Dit is een goede tijd om ideeën te ontwikkelen met anderen, elk team gaat nu makkelijker akkoord.
Weekhoroscoop Vissen

Vissen

Wie met overtuiging en zonder overwicht een mening kan geven, weet anderen te motiveren. De weg naar nieuwe mogelijkheden gaat u vitaal tegemoet.