Week 21 – Venus verkent diepten.

Lieve Zodiac vrienden, In de week van 20 t/m 26 mei 2024, gaat Venus diepten verkennen, wat nieuwe gevoelens kan opwekken. Deze week wil je misschien meer tijd doorbrengen met mensen die je liefhebt, of zelfs nieuwe liefdes ontdekken. Luister naar je hart, het is je gids.
Weekhoroscoop Ram

Ram

Uw ontembare energie maakt u dominant, zelfbewust maar inefficiënt. U kan moeilijk nee accepteren en legt makkelijk uw mening op, wat vaak niet dat handig is.
Weekhoroscoop Stier

Stier

Alles staat in balans. Met de zeer gefocuste houding van nu verbeteren relaties zich en lost u moeilijke situaties op met bijvoorbeeld een leuke verrassing.
Weekhoroscoop Tweelingen

Tweelingen

Een gezonde portie zelfbewustzijn en goede gezondheid zorgen voor positieve veranderingen en een productieve week. Maak uw ideeën bekent ze zullen goed aankomen.
Weekhoroscoop Kreeft

Kreeft

Op het moment loopt u het risico energie en kracht nutteloos in te zetten. Pauzeer, denk na en zie wat echt belangrijk is. Niet elk doel is de hoge inzet waard.
Weekhoroscoop Leeuw

Leeuw

U kan bergen verzetten en elke situatie aan, zonder Uzelf uit te putten. Succes is de meest waarschijnlijke uitkomst van al uw inzet. Zie het succes en geniet.
Weekhoroscoop Maagd

Maagd

Slecht overdachte acties zorgen voor problemen. Probeer niet voortdurend te bewijzen dat U beter bent dan anderen. Geef anderen een kans.
Weekhoroscoop Weegschaal

Weegschaal

Gefrustreerd omdat uw omgeving U niet kan bijhouden, neigt U ernaar anderen te beschuldigen voor hetgeen U voelt. Harde beoordelingen kunnen tot conflict leiden.
Weekhoroscoop Schorpioen

Schorpioen

Er liggen veel nieuwe uitdagingen voor de boeg. Houdt uw temperament in toom en belaad uw directe omgeving niet met uw frustraties. Adem goed door en zoek rust.
Weekhoroscoop Boogschutter

Boogschutter

U wilt laten zien hoe kundig u bent en bent uit op een uitdaging. Met uw huidige enthousiasme en energie verbaast u menig collega en naaste. Ook bij het sporten.
Weekhoroscoop Steenbok

Steenbok

Op het moment loopt u het risico energie en kracht nutteloos in te zetten. Pauzeer, denk na en zie wat echt belangrijk is. Niet elk doel is de hoge inzet waard.
Weekhoroscoop waterman

Waterman

Efficiëntie, bekwaam en sterk zijn nu kernwoorden. Daarbij staat een houding centraal waardoor anderen meewerken en –denken wat grote stappen teweeg kan brengen.
Weekhoroscoop Vissen

Vissen

In privé of op het werk – met deze overtuigingskracht staat ieder achter u. Kijk uit dat het geen obsessie wordt! Uw sociale instelling en begrip worden beloond.