Week 20 – Mars stimuleert gesprekken.

Lieve Zodiac vrienden, Deze week, van 13 tot 19 mei 2024, maakt Mars het gemakkelijker voor je om jezelf uit te drukken. Dus, pak deze kans om je gedachten en gevoelens te delen met anderen! Zelfs als gesprekken moeilijk worden, wees moedig en spreek je hart uit. Mars zal je ondersteunen.
Weekhoroscoop Ram

Ram

Een gevoel alles te kunnen bereiken brengt een te dominante houding. Verspil geen woorden en denk goed na voordat u zich uitlaat zodat u niet te hard overkomt.
Weekhoroscoop Stier

Stier

De positieve kracht ,die bij het zelfvertrouwen van nu komt kijken, brengen U op een niveau waarop U contact legt met mensen die interesse hebben in uw aanbod.
Weekhoroscoop Tweelingen

Tweelingen

Een week waarin u kan overtuigen. U maakt uw standpunt in elke mogelijke situatie duidelijk. Het geeft voldoening aan ieders behoefte te kunnen voldoen.
Weekhoroscoop Kreeft

Kreeft

Neem af en toe gas terug; zet uw energie doordacht en doelgericht in. Storm niet zo door, dat kost teveel kracht. Anderen uitdagen of provoceren leidt tot niets.
Weekhoroscoop Leeuw

Leeuw

Geniet van uw zelfvertrouwen en kracht. Vertrouw op uw intuïtie, dan verdoet u uw tijd er niet mee anderen te beklemmen met het opleggen van uw wil en mening.
Weekhoroscoop Maagd

Maagd

Verdoe er niet te veel tijd mee anderen te overtuigen van Uw gelijk. Als ze met een redelijk voorstel komen, dan waag de gok om het te proberen.
Weekhoroscoop Weegschaal

Weegschaal

Stel u open en luister zonder wantrouwen. Met de neiging alles te ijzen en door te drukken werkt u zichzelf tegen. Neem tijd om te ontspannen en te reflecteren.
Weekhoroscoop Schorpioen

Schorpioen

Met geduld komt u het verst. Voorkom of beheers uw woede zodat uw oppositie niet defensief reageert, wat enkel tot miserabele resultaten kan leiden.
Weekhoroscoop Boogschutter

Boogschutter

U staat aan het roer en kunt u elke taak aan. U wekt vertrouwen als degene waarop men kan bouwen. Dit helpt bij het bijleggen van ruzie zowel als op versiertoer.
Weekhoroscoop Steenbok

Steenbok

Neem af en toe gas terug; zet uw energie doordacht en doelgericht in. Storm niet zo door, dat kost teveel kracht. Anderen uitdagen of provoceren leidt tot niets.
Weekhoroscoop waterman

Waterman

U bent in staat projecten op een efficiënte en doortastende wijze af te ronden. Met beide benen op de grond, uithoudingsvermogen en kracht blijft u succesvol.
Weekhoroscoop Vissen

Vissen

De toegenomen vitaliteit en zelfbewustzijn werken aanstekelijk. Dit is een goede tijd om ideeën te ontwikkelen met anderen, elk team gaat nu makkelijker akkoord.