Waterman staat een jaar vol actie te wachten. Er zijn veel mogelijkheden om deze periode in positieve zin uit te breiden. Veel van je ambities, verlangens en wensen zullen worden vervuld. De planeten voor het jaar 2020 zijn zodanig opgesteld dat ze om onmiddellijke actie vragen voor kleine veranderingen. Je impulsieve aard zal deze periode naar voren komen. En relaties staan ook voor een grote opknapbeurt te wachten.

Een gevoel van vaagheid is echter waarschijnlijk op andere fronten. Waterman wordt geadviseerd om zich gedeisd te houden, voorzichtig te zijn als er problemen op de loer liggen. Verspil je kansen deze periode in ieder geval niet.

Waterman Liefdeshoroscoop 2020

Je liefde, passie en emoties zouden dit jaar min of meer getemperd zijn, Waterman. Dit betekent niet dat u niet voor excessen bent. Je zal nogal impulsief zijn op het gebied van de liefde, dus pas op voor een grote terugslag. Speel het liefdesspel langzaam, stabiel en veilig. Als je jezelf teveel emotioneel uitdrukt, zou je niet jezelf zijn, wees dus voorzichtig. Wees jezelf en laat de wereld zien dat niets anders jou kan beïnvloeden, zelfs mede de liefde en het huwelijk.

De planeten geven de voorkeur aan de terugkeer van oude vlammen in je leven, wees waakzaam genoeg om hier op in te gaan of te vermijden. Bepaalde oude wonden kunnen opnieuw worden opengereten, pas op. Je hebt het hele jaar 2020 je emotionele gezondheid in handen. Vertrouw op familie en vrienden voor advies over liefde en huwelijk. De single Waterman wordt dit jaar een liefdeservaring beloofd als nooit tevoren. Leef in het heden, maar heb ook een duidelijk plan voor de toekomst van je liefdesleven.

Waterman Gezondheidshoroscoop 2020

Je gezondheid ligt dit jaar in jouw handen, Waterman. Je bent erg emotioneel en kwetsbaar deze periode, de zorgen en angsten van de mensen om je heen draaien om je heen, waardoor je een niet te winnen wedstrijd speelt. Alles zal goed en wel zijn als je je emoties en gemoedstoestand onder controle krijgt. Laat geen enkele vorm van negatieve energie en slecht denken je mentale geest binnendringen. Ook worden Watermannen geadviseerd om niet teveel op te gaan in feesten en dergelijke. Als je een sport beoefent, ben je mentaal en fysiek fit voor het jaar. Sommige Watermannen hebben waarschijnlijk last van spierproblemen, wees voorzichtig en ontspan wanneer je de tijd krijgt. Sla geen eten en routine over. Voorkomen is beter dan genezen, voorkom allerlei kleine gezondheidsproblemen die op je weg kunnen komen door middel van eenvoudige maatregelen.

Waterman Carrièrehoroscoop 2020

In het jaar 2020 zullen Watermannen veel evolueren in hun professionele leven. Grote veranderingen staan te gebeuren, en jij zal de sleutel hebben om dit te doorstaan. Het voorjaar van 2020 zal een verhuizing of een verandering van baan met zich meebrengen als je daarvoor bereid bent. Het hele jaar door zal je je kunnen aanpassen aan de nieuwe professionele omgeving. Saturnus zou je helpen om ook serieuze langetermijnplannen te maken voor je toekomstige carrière. Een gevoel van tevredenheid zal door de meeste Watermannen worden gevoeld in termen van hun professionele prestaties gedurende deze periode. Het harde werk dat je doet, zal het volgende jaar goed beloond worden. Blijf daarom zaaien en werk harder dan ooit tevoren, om daarna flink te oogsten.

Waterman Financiële Horoscoop 2020

Geld en financiën lijken dit jaar vrij abstract voor het sterrenbeeld Waterman. Je eerdere werk en inspanningen zulen nu zijn vruchten afwerpen doormiddel van goede inkomsten. Financiële tevredenheid is gegarandeerd voor het jaar. Je zal het hele jaar door een gevoel van voldoening hebben in termen van materiële beloningen. Het midden van het jaar voorspelt een grote financiële opknapbeurt. Je moet echter leren jouw bronnen van inkomsten in positieve zin te beheren. Wees niet te genereus noch extravagant voor deze periode. Je zal moeten leren om je uitgaven te beperken, anders is je budget in voor een achtbaanrit. Wees daarom op je hoede voor je financiële bewegingen het hele jaar door, hoewel het huidige scenario er rooskleurig uitziet. Een grote geldstroom is beloofd rond het einde van het jaar voor een aantal gelukkige Watermannen.

Familie en levensstijl in 2020

In het jaar 2020 zal je jouw familiebanden in een nieuw licht kunnen zien. Je emoties en gevoelens worden momenteel zeer op prijs gesteld door je naasten en dierbaren. Dit zou een goede periode zijn waarin je veel dichter bij je familie zou kunnen komen. Behoud deze stelling op het familaire vlak. Wijd jezelf aan het welzijn van de mensen om je heen, maar zorg er dan voor dat je ook je deel van liefde en warmte krijgt. Bepaalde blinde vlekken kunnen opdoemen deze periode, wees voorzichtig. Vertrouw op jezelf en je relaties en zie het leven met vertrouwen tegemoet. Jouw doorzettingsvermogen zal je het hele jaar door goed doen, voor jou en je naasten.

Advies voor Waterman in 2020

Sla geen enkele kans over, want belangrijke gebeurtenissen staan het komende jaar voor de deur, Waterman. Wees realistisch en volg jouw visie in het leven. Een voorzichtige en wijze benadering zal veel geluk een fortuin voor je brengen.