Horoscoop Daghoroscoop Sterrenbeeld Sterrenbeelden

Wat een Waterman Man leuk vindt aan een vrouw

Veel vrouwen zijn van de “friend zone” naar de liefdeszone gegaan met een Waterman man. Maar waarom eigenlijk?

Deze mannen zijn erg goede vrienden, loyaal tot op het bot. Als een persoon geboren onder dit astrologisch teken de jouwe is en jullie vriendschap is erg hecht, is het gemakkelijk om verliefd te worden. Wat vindt hij leuk aan een vrouw? Dat is waarschijnlijk een vraag die velen zich stellen als het gaat om een Waterman man. Het antwoord lijkt vrij eenvoudig: onafhankelijkheid, het sociale leven van de dame zal waarschijnlijk zijn hart veroveren.

Voorkeuren van een Waterman Man

Intelligentie is iets wat hij op prijs zal stellen bij een vrouw.

Let op hem om gesprekken te beginnen over alles van politiek tot sport. Als je inderdaad een bepaalde Waterman man in gedachten hebt, probeer dan zo vaak mogelijk op de hoogte te blijven van wereldzaken.

Hij zal erg onder de indruk zijn als je in staat bent om een van de meest actuele nieuwsonderwerpen te bespreken. Houd de geest gestimuleerd, en een Waterman zal nooit interesse verliezen. Doe nooit alsof je weet waar hij het over heeft; een Waterman zal dat zeker doorzien en het behoorlijk onaantrekkelijk vinden. Dat is een gegarandeerde manier om een Waterman man te verliezen.

Wees niet jaloers

Jaloezie werkt niet goed als je je hart hebt gezet op een relatie met een man geboren van eind januari tot half februari. Deze mannen zijn erg sociaal en zien absoluut geen kwaad in het praten met andere vrouwen en het hebben van vrouwelijke vrienden. De Waterman man zal dit onweerstaanbaar vinden als je een hint van hem neemt en jezelf omringt met even fascinerende mensen van beide geslachten.

Je kunt hem laten zien dat je zijn keuze in vrienden goedkeurt. Je kunt hem laten zien dat je zelfs vrienden kunt zijn met andere mannen, zonder dat er altijd romantische complicaties hoeven te zijn.

Begrip

Ook waardeert een Waterman man begrip in een vrouw. Als hij jullie plannen moest wijzigen omdat er een belangrijke verplichting opkwam, doe dan niet kinderachtig. Hetzelfde geldt als hij je verjaardag of jubileum is vergeten. De waarheid is dat deze mannen zulke speciale data niet waarderen. Niet dat de dag minder belangrijk voor hem is; het is gewoon niet altijd in zijn gezicht waardoor hij erop gefocust is. Als het belangrijk voor hem is om het te onthouden, herinner hem er dan zelf aan. Hij zal het waarderen, en je zult je niet onbemind voelen.

Heb geduld.

Langetermijnverbintenissen staan niet hoog op de prioriteitenlijst van mannen geboren onder dit sterrenbeeld. Als je je hart hebt gezet op een huwelijksaanzoek, kan het lang duren. Onthoud wat hij voor jou betekent en de waarde die je aan jullie relatie hecht. Druk een Waterman man nooit in een bepaalde richting; hij kan zich terugtrekken. Focus liever op de positieve aspecten van de relatie. Hij zal nog meer van je houden omdat je dat doet.