Ram veroveren

Verover het hart van een Ram

In de voorgaande artikel hebben we de basis van Ram besproken en hoe ze zijn in relaties. Nu ga ik je uitleggen wat je moet weten om die speciale Ram verliefd op je te laten worden.

Let op: Deze adviezen werken alleen als je van nature compatibel bent met hen, omdat je een Ram (of wie dan ook) niet kunt dwingen iets te doen wat ze niet willen. Je zult al snel ontdekken dat je niemand tot iets wilt dwingen, want dat is het gewoon niet waard.

Is dat duidelijk? Mooi zo. Zonder verder uitstel, hier zijn de 5 manieren om een Ram voor je te winnen!

Wees dapper!

Rammen houden van mensen die dominant zijn (maar net iets minder dan zijzelf) en echt zelfverzekerd, dus zorg dat je je beste beentje voorzet als je een Ram dichtbij en op zijn gemak wilt krijgen. Een Ram zal waarschijnlijk onverschillig tegenover je staan als je verlegen bent, omdat ze dit interpreteren als een gebrek aan zelfvertrouwen. Ze worden van nature aangetrokken door mensen die enthousiast, levendig, assertief en misschien een beetje gemeen zijn, op een plagerige manier.

Wees niet bang om je ware aard te tonen bij een Ram. Ze zullen dit niet alleen waarderen, maar het maakt het ook makkelijker voor hen om zichzelf te zijn. Het is een situatie waarin iedereen wint!

Wees avontuurlijk

Een van de beste manieren om een Ram aan te trekken, is door altijd klaar te staan voor een avontuur, in elke zin van het woord. Dit betekent niet noodzakelijk dat je ongelooflijk fysiek actief moet zijn, hoewel een Ram dit waarschijnlijk zal waarderen, maar meer dat je spontaan bent en bereid om mee te gaan in hun gekke ideeën.

Je scoort ook extra punten als je met je eigen ideeën komt. Bedenk iets leuks en unieks voor jullie twee om te doen en je zult ze zeker imponeren. Ze zullen het waarschijnlijk zelfs waarderen als iemand anders het voortouw neemt en plannen maakt, aangezien zij meestal degene zijn die dat doen.

Wees ambitieus

Als initiatiefnemers van de dierenriem zijn Rammen van nature ambitieus en gedreven mensen en verwachten dat hun partner hetzelfde is. Als je iemand bent die er alles aan doet om te winnen en zijn doelen bereikt, zal een Ram naar je toe getrokken worden als een mot naar een vlam.

Ik zou echter afraden om achter een Ram aan te gaan die in dezelfde sector werkt als jij, want dat kan problematisch worden. Ze zullen je waarschijnlijk zien als een concurrent in plaats van een partner, en dat wil je niet. Het zal een hele reeks problemen veroorzaken waar je zeker niet mee te maken wilt hebben.

Het is beter om verschillende carrièrepaden te hebben die vergelijkbaar genoeg zijn om gemeenschappelijke punten te hebben. Als je bijvoorbeeld schrijver bent en je partner is muzikant, dan is dit een goede manier om verschillende creatieve ideeën te bespreken vanuit vergelijkbare maar tegenovergestelde standpunten. Misschien vinden jullie zelfs manieren om met elkaar samen te werken.

Wees actief

Aangezien Rammen over het algemeen actieve mensen zijn, willen ze iemand die ook van fysieke activiteit geniet, of op zijn minst veel tijd buiten doorbrengt. Een Ram heeft veel beweging nodig om goed te functioneren, dus de manier om ze aan het praten te krijgen en echt boeiende gesprekken te hebben, is door ze uit huis te krijgen.

Naast dat ze activiteit als leuk zien, zijn ze ook mensen die voor hun lichaam zorgen. Iemand zien die fysiek fit is en een geweldige uitstraling heeft, zal onmiddellijk hun interesse wekken. Ze doen echt moeite voor hun uiterlijk. Het is voor hen echt belangrijk om een goede fysiek te hebben, dus vergeet niet om hen hierop te complimenteren.