Chinese Horoscoop

Meest aantrekkelijke Chinese sterrenbeelden

Wat zijn de aantrekkelijkste Chinese sterrenbeelden?

We hebben ze voor je op een rijtje gezet.

Rat

Het Chinese sterrenbeeld Rat heeft een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Mensen geboren in het jaar van de Rat nemen hun werk serieus en voelen zich verantwoordelijk voor hun gezin. Ze zijn genereus en vriendelijk tegenover anderen. Over het algemeen eisen ze nooit dat anderen iets voor hen doen, waardoor mensen zich comfortabel en op hun gemak voelen in hun gezelschap.

Ratten blijven meestal kalm en zijn zelden overdreven gekleed, maar zien er toch fris en simpel of gewoonweg fantastisch uit. Ze tonen zelden openlijk enthousiasme voor iemand; zelfs als ze diep van binnen gepassioneerd zijn over iemand, zullen ze niet dominant of pretentieus overkomen. Daarom zijn de stille en indrukwekkende ratten vaak een bron van inspiratie, en motiveren ze je om te streven naar succes of hun hart te winnen.

Konijn

Mensen geboren in het jaar van de Konijn zijn doorgaans verfijnd en goed geproportioneerd. Vrouwen zijn aantrekkelijk, terwijl mannen er knap uitzien. Wat opvalt is dat vrouwelijke konijnen zo’n zachte uitstraling hebben dat het mensen motiveert om voor hen te zorgen.

Ze vallen vaak op in een menigte en zijn gemakkelijk te herkennen. Mannelijke konijnen zijn aantrekkelijk voor het andere geslacht en worden vaak geïdealiseerd; bovendien maken hun fraaie lichamen en aantrekkelijke uiterlijk vaak een goede indruk op anderen.

Paard

Paarden bezitten een opmerkelijke genialiteit en hebben een brede interesse, waarvan ze veel profijt hebben. Daardoor blinken ze uit door hun uitzonderlijke talent en bekwaamheid. Meestal zijn ze energiek, enthousiast en gepassioneerd, en kunnen ze anderen gemakkelijk inspireren of motiveren.

Paarden vormen vaak het middelpunt van een groep en trekken mensen aan die zelfverzekerdheid of een gevoel van veiligheid bij hen vinden.

Haan

Mensen met Chinese sterrenbeeld Haan zien er prachtig uit en weten hoe ze zich moeten kleden om een gevoel van luxe uit te stralen, waardoor anderen zich bescheiden of minderwaardig kunnen voelen. Omdat ze vaak succesvol zijn in zaken en over zakelijk talent beschikken, zijn ze erg aantrekkelijk voor mensen die materiële zekerheid missen.

Ook worden ze gezocht door mensen die schoonheid waarderen, aangetrokken door de uiterlijke verschijning van de Haan.