Onze mediums staan voor je klaar

Medium

Medium Leontien

Engelenreader, Astroloog, Lichtgids

Hoi, ik ben Leontien, jouw Medium en Relatie Coach. Met hulp van Engelen en Lichtgidsen geef ik je helderziende inzichten en astrologische richting. Sta me toe je vandaag nog te begeleiden!
Medium

Mira

Engelenreader, Relatie Coach, Tarot

Ontdek met mij, Mira, de geheimen van liefde, relaties en zelfontwikkeling. Met helderziende inzichten, tarot en meditatie, begeleid ik je op jouw spirituele reis. Geen vraag is te complex. Neem contact op en begin jouw ontdekkingsreis vandaag nog.
Medium

Marlo

Engelenreader, Lichtgidsen, Tarot

Al 20 jaar begeleidt mijn spirituele pad me, en nu deel ik deze wijsheid met jou. Met de hulp van Engelen en Lichtwerkers beantwoord ik vragen over liefde, relaties en rouwverwerking. Zoek je antwoorden of advies? Kom naar mij toe.
Medium

Eline & Freek

Heldervoelend, Helderziend

Hallo! Wij zijn Eline & Freek, jouw Mediumkoppel. Met 10 jaar ervaring, Engelen, Lichtgidsen en Tarotkaarten begeleiden we je in liefde en levensvragen. Geen vraag is te groot; we zijn er voor jou. Liefde & Licht, Eline & Freek.
Medium

Tim & Tessa

Medium, Specialist in droomverklaringen, Tarot

Als hoog sensitieve experts bieden we inzicht in dromen, relaties, en toekomst. Met Tim zijn helderziendheid en hulpmiddelen zoals Tarotkaarten en Lichtgidsen, geven we antwoord op jouw vragen, inclusief rouwverwerking. Heb je een vraag of ben je nieuwsgierig?
Medium

Martha

Helderziend, Medium, Spiritueel Coach

Ik ben Martha, een spirituele coach en helderziende. Ik geef inzicht in liefde en relaties met hulp van mijn intuïtie, Lichtwerkers en kaartlezen. Laat me je begeleiden op jouw spirituele pad. Hopelijk tot snel. Liefs, Martha.