liefde horoscoop
door: Karijn Ronda | Zodiac Horoscoop ©

Soms is liefde gewoon niet genoeg en meestal is het niet altijd eerlijk. Ik weet dat het een beetje cliché is, maar liefde kan je echt gekke dingen laten doen, of misschien is het een gebroken hart dat de gekte uit ons haalt. Oh, ga hier niet zitten en lees dit terwijl je je neus opknapt, alsof ik de enige ben die een dwaas is geweest of iets gek deed in de naam van liefde.

http://www.123linktoevoegen.nl/

Dat zoete 4-letterige woord dat liefde heet, heeft me verlaten met een gebroken hart. Liefde deed me denken dat ik de geest van een man kon veranderen toen hij me vertelde dat hij niet klaar was voor een relatie en niet bereid was om zich in te zetten. De liefde liet me denken dat deze man mijn man zou worden. De liefde liet me nog iets meer dan een jaar vasthouden toen het waarschijnlijk binnen de eerste 6 maanden was afgelopen. Liefde vertelde me dat ik moest repareren wat ik in het begin een rotzooi had gemaakt, wanneer ik zou verdwijnen en hem zou blokkeren om hem niet weken of soms maanden te bellen, terwijl dat gevoel en stem van onderscheidingsvermogen dat ik negeerde, probeerde te vertellen ik, hij was niet degene. Liefde had me het gevoel dat ik het verdiende om op die manier behandeld te worden. Liefde had me genoegen te nemen met minder, toen ik diep van binnen wist dat ik alleen maar het allerbeste verdiende. En hoewel ik wist dat ik beter verdiende, zei die kleine maar luide stem in mijn hoofd dat ik nooit iemand beter zou vinden, en hij was zo goed als ik zou krijgen. Die hele kleine maar luide stem deed me mijn trots inslikken en alle waardigheid aan de kant werpen. Ik probeerde vast te houden aan de kleine stukjes van hem die hij bereid was te geven. Die kleine stem veranderde in een luidere stem toen hij me vertelde dat hij de eerste van vele keren klaar was. Die stem zei me dat ik hem in mijn leven moest houden, ook al betekende het mezelf voor de gek houden.

Vaststellingsovereenkomst laten controleren

Toen hij me vertelde dat hij klaar was en dat we onze eigen weg moesten gaan, ging ik in paniekmodus. Hoe kon hij het proberen om me gewoon naast me te gooien als een vuilnisbak waar hij klaar mee was?!? Hoe kon hij alles weggooien wat we hadden of alles wat ik mezelf had laten geloven dat we het hadden. Ik moet zijn telefoon al een miljoen keer gebeld hebben en een miljoen sms’en gestuurd om hem te smeken me niet te verlaten, en zelfs gezegd dat ik mezelf zou vermoorden. Ja, je meisje was gewoon zielig. Ik kon de man die ik dacht dat mijn zielsverwant was niet laten gaan en ik kon hem ook niet alles laten weggooien. Na dagen en dagen van huilen, roepen en sms’en zag hij de dingen eindelijk een beetje, en hij besloot in mijn leven te blijven, maar deze keer op zijn voorwaarden. Hij veranderde zijn nummer en noemde me privé. Is dat niet wat bs?! Maar die stem in mijn hoofd werd luider en luider en zei me om gewoon blij te zijn dat hij me nog steeds riep, ook al was het privé. Helaas hield de gek daar niet op, hij was net begonnen. Ik ging spelen volgens zijn regels, maar er enkele van mijn eigen toevoegen. Dus toen begonnen de pop-upbezoeken. Als ik niet tegen hem kon praten wanneer ik wilde, dacht ik dat ik gewoon die extra mijl zou moeten gaan.

Met waardigheid uit het raam reed ik midden in de nacht naar zijn huis, klopte op zijn raam en het kon hem niet schelen wat hij dacht of hoe hij zich voelde. De eerste paar keren dat hij boos zou worden, zei hij dat ik moest stoppen om langs te komen, maar de rebellerende geest in mij maakte zich niets uit van wat hij zei. De gekte was volledig van kracht. Niet zomaar een gek maar gek, zoals bij mij met griep en keelontsteking, maar ik kon me niet concentreren op beter worden, die man verteerde mijn geest. Als de griep en strep thrott dachten dat het mijn show stopte, kwam er iets anders aan. Ik deed nog een van mijn pop-ups, we pleitten voor ongeveer een uur spelen van het schuldspel heen en weer, maar tegen de tijd dat het argument voorbij was, verontschuldigde ik me en pakte ik zijn broek open om naar beneden te gaan en mijn liefde voor hem te tonen, ik vermoed op mijn eigen manier om mijn verontschuldiging een beetje meer oprecht te maken, en toen ik klaar was, vertrok ik alsof ik zoiets geweldigs had gedaan toen ik in werkelijkheid leek op een dwaze dwaas. Maar dat kon me niet schelen. Als ik een dwaas zou spelen, zou ik de beste idioot ooit worden.

IRISVOUWEN PATRONEN

Argumenten werden erger, hij groeide verder weg, hij zou het stoppen, ik smeekte hem terug te komen, hij zou me vertellen dat er niets ging veranderen, hij zag ons nog steeds nergens heen, maar als ik wilde “chillen” “dat kunnen we nog steeds doen. We koelden het nog een paar maanden en toen alle goede dingen tot een einde kwamen, smeerde hij me op een avond dat hij het niet meer kon en hoe hij NU vaarwel moest zeggen om zich op zijn leven te concentreren. Ik was kapot. Ik stuurde hem een ​​lange tekst waarin hij hem vertelde hoezeer ik hem haatte, maar de persoon die ik echt haatte. Ik haatte dat, wat er ook gebeurde, ik kon de gevoelens die ik voor hem voelde niet ongedaan maken. Ik haatte hem omdat ik mezelf toestond om te settelen. Ik haatte hem omdat ik in mijn gedachten het perfecte sprookje voor ons had. Ik dacht zelfs dat God ons had voorbestemd om samen te zijn. Maar één ding over vaarwel, er zit altijd wel iets goeds in.

Hij deed wat ik niet durfde doen, hoeveel ik ook pijn had. Ik kon mezelf er niet toe brengen om te laten gaan. Voor mij betekende loslaten dat ik het gevecht had verloren. Ik dacht wat als hij echt degene voor mij is en ik er uiteindelijk spijt van krijg. Ik speelde God. Ik bestelde mijn eigen stappen. Ik dacht dat liefde genoeg was. Ik dacht dat als ik langer van hem hield en er sterker aan vasthield dat ik hem kon laten zien dat ik degene was voor hem en hij degene voor mij. Ik dacht dat als ik meer van hem hield en veranderde in wat hij me wilde laten zijn, dat ik hem gelukkig kon maken. Ik dacht dat ik genoeg liefde had om de liefde in te vullen die hij niet voor mij had.

http://www.linkpages.nl/

Maar voor één keer smeekte ik hem niet om te blijven. Ik huilde, ook de lelijke huilen, maar ik liet hem zijn zin krijgen. Als hij voelde dat hij me nodig had om verder te gaan en zijn leven te verbeteren, wie ben ik dan om daar mee op te houden, dat is wat ik ook moest doen. Ik zocht naar hem om een ​​leegte op te vullen die hij nooit zou kunnen vullen. Ik keek naar hem als mijn afleiding van mijn eigen gebrokenheid die ik voelde. Ik plaatste hem in de plaats van God die hem aanbad. Ik dacht dat mijn genezing van hem zou komen, maar ik besefte dat ik moest gaan houden van mezelf en dichter tot God komen. Om in het woord te blijven en me te concentreren op mezelf en mijn kinderen en de moeder voor hen te zijn die ze verdienen, en de vrouw voor mezelf dat ik lang geleden had moeten zijn. Ik heb een gelofte afgelegd om seks te weigeren, en me aan God te onderwerpen en hem elke keer dat ik probeerde regisseur van mijn leven te zijn, zijn wil te laten doen, heb ik verschrikkelijk verknald.

Gratis artikel plaatsen

 

Dit vind je ook leuk