edbefccdbdeebddacfcaebba
door: Ritesh Douma | Zodiac Horoscoop ©

Een gezonde relatie heeft geen behoefte aan kleingeestige spelletjes, waardoor hij zich nooit als gerespecteerd, onbelangrijk of gecontroleerd voelt. Laat hem / haar zich geliefd, belangrijk en nodig voelen in de relatie, laat zien aan van wie  je houdt van wat echt vertrouwen is  en communicatie eruit ziet. Niemand wil een cyclus van pijn, leugens en verraad ondergaan en niemand zou dat moeten doen!

Liefde tussen twee mensen is en zal altijd een werkwoord zijn en als zodanig is actie vereist. Dat betekent dat beide partijen heel duidelijk moeten maken hoeveel ze van elkaar houden, eerlijk gezegd als een persoon constant zegt dat ze van je houden en er geen actie plaatsvindt (groot of klein) die gewoon niet gaat werken .

Een klein gebaar van liefde is niet teveel gevraagd en de persoon met wie je wilt zijn, moet dit begrijpen.

Het vermogen om je partner te accepteren (en omgekeerd) voor wie ze zijn op het moment dat je verliefd op hen werd en niet met de persoon die ze * misschien * worden, is zonder twijfel een belangrijke sleutel tot een succesvolle relatie. Niemand wil bij een persoon zijn die weigert het cadeau te accepteren zoals het is.

Elke relatie die echte eerlijkheid ontbeert, is gedoemd vanaf het begin, omdat uiteindelijk de leugens zullen toenemen en alles vernietigen wat jullie beiden moeten bouwen, maar communicatie en vergeving kunnen zeker worden overeengekomen maar de relatie zal voor altijd oneerlijk worden veranderd is een moeilijk iets om over te doen (op zijn zachtst gezegd). Eerlijkheid is een essentiële bouwsteen voor een stevige liefde.

Weten wat je van tevoren uit de relatie wilt is altijd goed. Vooraan zijn en erover praten is ook het beste, want gemengde signalen kunnen tot vreselijke dingen leiden  en nooit genoegen nemen met minder. Sta toe om gelukkig te zijn in elke relatie die je kiest om binnen te komen, of het nu voor een korte of lange tijd is.

Vertrouwen op een ander komt neer op een persoonlijke beslissing en als die persoon besluit je teleur te stellen … Vergeet niet dat ze een keuze hebben gemaakt om dit te doen, en omdat iedereen bereid is om een ​​waarheidsgetrouwe en zorgzame persoon te zijn en als je vind  dat ze dat  niet kunnen zijn, waarom zou je dan langer blijven?

Het is erg moeilijk om iemand te vertrouwen om het goede te doen nadat hij die grens heeft overschreden en door in de relatie te blijven, kun je onnodig veel stress in je leven krijgen. Laat ze de keuze maken, want het is extreem aan jou hoeveel leugens je bereid bent te accepteren op het einde.

Een goed teken van een goede relatie is wanneer je elkaar alles en alles kunt vertellen. Vrijwel een liefde die niets zegt over geheimen en leugens. Wie zou zo niet liefde willen voelen?

Het heeft geen zin om in een relatie te leven zonder een bepaald soort steun te krijgen en te geven. Leer hoe je van jezelf houdt, wees jezelf.

Vragen over je toekomst?

Thea Scholtes

Afstandshealing,Coaching,Energetisch reiniging,Pendel
ASCENSION-COACH, TRANSFORMATIE-healing voor Mens en Dier. DIVINE HEALING HANDS met hoog frequente DOWNLOADS, Heldervoelend Pendelen via remedies om het thema te herkennen. PIJNLICHAAM REINIGEN!

Pia

Allround,Coaching,Foto lezen,Kaartleggen,Pendel,Reiki,Relatie coach,Tarot kaarten
I listen without judgements and render intuitive inputs when requested. I aim to motivate and empower the people I talk to.

Angel

Allround,Coaching,Contact met gene zijde,Dieren fluisteraar,Lenormand kaarten,Pendel
Ik ben lief en zacht en hou van eerlijkheid en voel veel aan

Bodhi

Coaching,Kaartleggen,Lenormand kaarten,Paragnost,Pendel,Reiki,Relatie coach
Blijf niet hangen in het verleden, droom niet van de toekomst, maar concentreer je geest op het huidige moment. Mag ik jou daar bij helpen?

Angelique

Kaartleggen,Paragnost,Allround,Contact met gene zijde,Foto lezen,,,,,,Lenormand kaarten,Medium,Pendel,Waarzegger,,Wicca
Ben zeer actief altijd al geweest in de paranormale wereld, ,en graag help ik mensen de goede weg te kiezen ,als medium zijne.

Lien

Allround,Coaching,Contact met gene zijde,Energetisch reiniging,Foto lezen,Kaartleggen,Lenormand kaarten,Medium,Paragnost,Pendel,Reiki,Relatie coach,Waarzegger,Zigeuner kaarten
Ervaren helderziende voelend medium die ook gebruik maakt van de Kaarten en je help in zeer moeilijke tijden

Gaya

Allround,Astrologie,Coaching,Foto lezen,Kaartleggen,Lenormand kaarten,Paragnost,Pendel,Relatie coach,Tarot kaarten,Waarzegger
Hoogsensitief, helderwetend-ziend-horend-voelend. Gespecialiseerd in liefde en relaties.

Medium Dely

Allround,Coaching,Contact met gene zijde,Dieren fluisteraar,Foto lezen,Kaartleggen,Medium,Pendel,Reiki,Relatie coach,Spiritueel huizen reinigen,Waarzegger
ik voel me bevoorrecht en heel dankbaar boodschappen en inzichten te mogen geven voor uzelf en van uw overleden dierbaren.

Lizzy

Allround,Coaching,Foto lezen,Kaartleggen,Medium,Paragnost,Relatie coach,Tarot kaarten
Hallo lieve mensen, Ik ben helderwetend, heldervoelend en krijg steeds vaker beelden door. Met deze gaven wil ik u graag helpen de toekomst helder te krijgen. Ik kan u door middel van counseling helpen bij vragen en problemen op het gebied van liefde, werk, relaties en financiën. Op verzoek kan ik voor u een kaartlegging verzorgen waardoor ik dieper op uw situatie kan invoelen en dit helder in kaart wordt gebracht.
Bekijk alle mediums

Dit vind je ook leuk