ecbfcdbdeebddacfcaeefbbc
door: Martijn van Grondelle | Zodiac Horoscoop ©

Dit leven gaat door. We ontmoeten mensen en we sluiten vriendschap met hen op zakelijke voorwaarden, informeel of in een diepe relatie. We weten dat mensen niet voor altijd in ons leven kunnen blijven tenzij ze familie zijn. Op een dag moeten ze vertrekken. Waarom is het dan dat we hun scheiding niet kunnen verteren? Waarom is het dat we ons zo slecht en afgeleid voelen als ze er gelukkig uitzien in hun gezelschap en we voelen dat er iets niet klopt. Dit is het gevoel van overheersing of bezit. Het is ons basisinstinct sinds de oudheid. De middeleeuwse koningen en koninginnen hadden bezit,   juwelen, rijkdom en koninkrijk. Sommigen hadden een verslaving om hun schoonheidssamenstelling of -relaties te beschermen. Ze deden er alles aan om te claimen waar ze van hielden, maar uiteindelijk vervaagt het. Dit wil ik hier benadrukken. Mensen en dingen blijven niet of leven voor altijd met je. Ze zullen op een dag moeten vertrekken als je wilt. Zelfs je ziel verlaat je wanneer je oud en breekbaar bent. Dit zijn slechts materiële aspecten, waarom je dan over hen piekeren en ons leven zomaar verliezen.

1Plus2.nl

Sommige mensen zijn de grootste consumenten en klinken als control freaks. Ze denken dat ze iets of iemand in de wereld kunnen hebben, wat pure hallucinatie is. Psychologen noemen dit een soort aandoening en worden daarvoor behandeld. Het werkt perfect als de patiënt in een hergroepering leeft en een grondig begrip krijgt van wat het leven is. We kochten om dingen los te laten die we niet kunnen controleren. De waarheid is dat alles in je leven je niet gelukkig maar angstig zou maken. Hoe meer je krijgt, hoe meer je je zult bekommeren om de bescherming en veiligheid ervan.

http://verliefd.uwstart.nl

Waar bewaar ik dit goud, dit geld en deze juwelen? Hoe bescherm ik mijn man, mijn meisje, mijn vriend.  Dit is van mij, hij / zij durft het niet aan te raken. Mijn lieve vrienden, dit slaat nergens op. Wat van jou was, zal van jou blijven als het zou moeten. Het heeft geen zin om iemand te dwingen bij je te zijn of jullie zullen allebei veel lijden. Manipulaties zullen alleen maar leiden tot verdriet en verlies. Liefde is niet gelabeld met een clou van “ Van Mij ” of “Prive eigendom”. Sommigen beschouwen zijn eenheid in een enkele persoon, terwijl anderen hem goddelijk maken. Ze respecteren en houden van iedereen evenveel  en categorisch. Niets is minder of niets is meer voor hen. Zulke mensen hebben de neiging om langer te leven .

Sitepunt

Ik neem geen partij. OK? Er zijn geen kanten. Je kunt verliefd zijn zoals Christian en Anastasia of je kunt een stap verder gaan om een ​​goddelijke hechtenis te worden. Het is jouw keuze op het einde. Wees gewoon gelukkig in wat je maar wilt en laat anderen gelukkig zijn met jou. Het leven is te kort om mensen pijn te doen, dus wat er ook overblijft, houd het alsjeblieft goed en doe geen pijn aan anderen.

Tot zover mijn vrienden.

Bezoek vandaag nog deze interessante website

 

Dit vind je ook leuk