ebbecfeddfbdeedcbcfcaebbdc
door:  R.Douma | Zodiac Horoscoop ©

Er is geen perfect recept voor liefde. Je moet de juiste mix ontdekken om de juiste smaak te krijgen. Het punt is, als je alleen maar geduldig en volhardend genoeg bent, zal je diepe emotie voor iemand eeuwig duren. Als een mooie bloem is liefde een gevoel dat moet worden gekweekt om sterker te worden.

Liefde draait niet alleen om geluk.

Het is een weg vol bochten  en als je geluk hebt, vind je misschien de juiste persoon die je laat genieten van de hobbelige rit. Wanneer je bij die persoon bent, zullen ze een merkteken in je leven achterlaten dat voor altijd als een van je gelukkigste momenten gemerkt  zal worden. Maar wat gebeurt er als ze besluiten om uit je leven te stappen? Een deel van u zal verloren gaan en het zal enige tijd duren voordat u hersteld bent.

Dus je ziet, verliefd, er zijn geen garanties. Je neemt risico’s en investeert te veel emotie met alleen een gevoel om vast te houden. Wanneer je verliefd wordt, haal dan het maximale uit elk moment en kies geluk uit de volgende tips.

Wees wie je bent

Als je degene hebt gevonden waar je de rest van je leven mee wilt doorbrengen, laat hem dan de echte jij zien. De persoon zou van je moeten houden om wie je werkelijk bent en niet om wat je doet alsof je bent. Je hoeft geen wanhoop te zijn en een andere persoon te worden, alleen omdat de ander van je houdt. Je moet gewoon wachten tot de “juiste” komt, degene die de echte jij zal accepteren en liefhebben.

Wees eerlijk

Een liefde die is gebouwd op vertrouwen is sterker. Zolang je eerlijk tegen elkaar bent, kun je elke beproeving doorstaan. Je kunt nooit verkeerd gaan met de waarheid. Elke relatie zonder vertrouwen zal uit elkaar vallen. Want hoe kunt u uw hart toevertrouwen aan iemand die in de eerste plaats bedrieglijk is? Alleen al door te weten dat de ander loyaal aan je is, word je ’s ochtends beter wakker.

Begin met vertrouwen en eindig met vertrouwen.

Tijd besteden

Cultiveer en laat je gevoelens voor elkaar bloeien. Besteed kwaliteit aan tijd  en heb zo nu en dan een date. Het is niet altijd dat afwezigheid het hart doet fitter worden, soms maakt het de liefde zwakker. Tijd is alles.

Luister om te begrijpen

Als er gevechten zijn, laat dan je trots los. De enige manier om de vlam te bestrijden is door water. Wees de eerste die je ego laat zakken. Blijf kalm en begin te luisteren. Woede komt ergens vandaan en je moet echt opletten om het probleem te beseffen. Op deze manier kun je eenvoudig problemen oplossen zonder iemands gevoelens te schaden.

Vragen over je toekomst?

Thea Scholtes

Afstandshealing,Coaching,Energetisch reiniging,Pendel
ASCENSION-COACH, TRANSFORMATIE-healing voor Mens en Dier. DIVINE HEALING HANDS met hoog frequente DOWNLOADS, Heldervoelend Pendelen via remedies om het thema te herkennen. PIJNLICHAAM REINIGEN!

Angel

Allround,Coaching,Contact met gene zijde,Dieren fluisteraar,Lenormand kaarten,Pendel
Ik ben lief en zacht en hou van eerlijkheid en voel veel aan

Psychic Christina

Allround,Astrologie,Coaching,Contact met gene zijde,Dieren fluisteraar,Foto lezen,Kaartleggen,Medium,Paragnost,Reiki,Relatie coach,Tarot kaarten,Waarzegger
I’m a natural born psychic.I’m a love and relationships specialist. I am great at what i do. My readings are based on truth and reality.

kevin

Allround,Astrologie,Coaching,Contact met gene zijde,Foto lezen,Kaartleggen,Medium,Relatie coach,Tarot kaarten,Waarzegger
I am kevin. With a great talent in astrology and numerology, I am able to reveal the truth.If you feel anxious about your relationship, call me, as my gift will guide you toward a sense of peace. I am here for you.

Sharonne

Coaching,Kaartleggen,Paragnost,Relatie coach
Helderwetend, heldervoelend paragnost en kaartlegster. Ik geef jouw vanuit mijn hart inzicht in jouw werksituatie, liefdes en familierelaties op zielsniveau.

Lizzy

Allround,Coaching,Foto lezen,Kaartleggen,Medium,Paragnost,Relatie coach,Tarot kaarten
Hallo lieve mensen, Ik ben helderwetend, heldervoelend en krijg steeds vaker beelden door. Met deze gaven wil ik u graag helpen de toekomst helder te krijgen. Ik kan u door middel van counseling helpen bij vragen en problemen op het gebied van liefde, werk, relaties en financiën. Op verzoek kan ik voor u een kaartlegging verzorgen waardoor ik dieper op uw situatie kan invoelen en dit helder in kaart wordt gebracht.
Bekijk alle mediums

Dit vind je ook leuk