Hoe kan hij van je houden?

liefde lucht

Geloof het of niet, er is echt een formule om een ​​man van je te laten houden. Er zijn redenen waarom je voor bepaalde mensen valt en als je de regels van aantrekking eenmaal begrijpt, ben je de meester om jongens voor je te laten vallen. Als je gevallen bent voor een man die je op dezelfde manier over je zou willen voelen, zijn er dingen die je kunt doen om zijn genegenheid voor jou te vergroten. Houd er rekening mee dat hij al enige interesse in u moet hebben om deze strategieën te laten werken.

 

 

Lach vaak en lach goed:

Het zorgt ervoor dat je er laagdrempelig uitziet, en het maakt je misschien zelfs gelukkiger. Vind iets om over te lachen. Denk aan een gelukkig moment of leuke grap om een ​​glimlach op te wekken. Als je oogcontact hebt gemaakt met de man van wie je houdt, blijf dan langzaam naar hem glimlachen en laat het zich over je gezicht verspreiden.

Blijf jezelf:

Als je nep bent, maakt het niet uit of je iemand verliefd op je laat worden, omdat hij niet echt verliefd zal zijn op de echte jij.

Luister:

Jongens praten graag over zichzelf en ze denken dat een meisje dat actief naar ze luistert zo charmant is. Luister meer dan ik praat toen ik probeerde een vent aan te trekken.

Heb een geweldige houding:

Niemand houdt ervan om met een pessimistisch, negatief persoon rond te hangen. Dus, probeer altijd aan de positieve kant van het leven te kijken.

Wees anders:

Je wilt niet dat hij denkt dat je bent zoals alle andere meisjes die er zijn. Dus, praat niet over al diezelfde oude onderwerpen, zoals  roddel.

Geef hem vrijheid:

Geef hem zijn vrijheid, en dat zal hem regelrecht terugsturen voor meer. Laat je man weten dat je zijn tijd waardeert en respecteert met zijn vrienden, sporten, of wat hij in zijn vrije tijd doet.

Wees betrouwbaar:

Jongens houden van iemand die ze kunnen vertrouwen. Vertel uw meiden niet elk klein beetje van uw privégesprekken en uw man zal u veel meer vertrouwen en respecteren.

Maak hem niet boos:

Mannen houden niet van geknoei. Ga niet mokken zonder reden en probeer niet de toewijding van een man te testen.

Wees aantrekkelijk:

Mannen zijn visueel, en vrouwen weten dit beter dan wat dan ook. Win de aandacht van andere mannen in de kamer, en de man die je leuk vindt zal er alles aan doen om meer aandacht van je te krijgen. En hij zal zich natuurlijk realiseren hoeveel geluk hij heeft om bij je te zijn.

Deze tips over hoe je hem van je kunt laten houden, kan je zeker helpen je magie te bewerken en ervoor zorgen dat de jongen die je leuk vindt voor je valt, net zo lang als je de tekens leest en de juiste zet maakt.