liefde horoscoop
door: Martijn van Grondelle | Zodiac Horoscoop ©

Iedereen wil een relatie; een partner in misdaad om zo te zeggen, maar problemen uit het verleden, angst, betrokkenheidsproblemen en andere verkeerde ideeën blokkeren je. Je zoekt en zoekt nog tevergeefs, je ontmoet niemand die goed voor je is. Misschien zie je andere vrienden in relaties en vraag je je vaak af wat je misschien fout doet? Als u dit bent, lees dan verder.

Het manifesteren van de juiste relatie begint bij jou; je gedachten zijn zo krachtig dat ze je uitgang creëren. In de allereerste plaats moeten alle regels van de samenleving met het afval omgaan. Heb je je ooit afgevraagd wie deze regels heeft gemaakt? Maakt het voor u uit om hen te volgen? Is je leven al gelukzalig geweest? Hoogstwaarschijnlijk is uw antwoord een groot vet Nee!

Heeft u een relatiehandleiding nodig? Niet echt. Alles wat je nodig hebt, is eigenlijk heel simpel. Het recept voor het manifesteren van de beste relatie is om eerst onvoorwaardelijk van jezelf te houden. Laat alle eerdere problemen en trauma’s los door iedereen te vergeven, de schuld los te laten en te beseffen dat je het in de eerste plaats hebt gecreëerd. Wees verantwoordelijk voor jezelf. Het volgende ingrediënt is geduld; zoals het helen van jezelf kost tijd. Het laatste ingrediënt is je eigen hart volgen door het je enige gids te laten zijn en dan te vertrouwen op wat je ontvangt. Meng deze samen, in deze volgorde, en je zult je ware liefde manifesteren.

Je vraagt ​​je misschien af ​​wie ik ben en hoe weet ik dat? Ik spreek vanuit mijn ervaring waarvan ik met u zal delen. Het leven is echt hemels en magisch als je het toestaat.

Mijn leven ging altijd over relaties. Sinds ik met school begon, ben ik er mee bezig  geweest. Mijn eerste relatie was toen ik in de eerste klas zat! Ik had drie jaar een vriendje. Daarna had ik de ene relatie na de andere totdat ik trouwde. Na mijn scheiding had ik nog een aantal relaties na elkaar. Samenvattend, heb ik drie huwelijken en aanhoudende relaties gehad tot mijn derde echtscheiding. Dat was toen mijn gidsen zeiden: “Oké, Maxine, tijd om jezelf eerst te analyseren en tegen te houden.

Relaties zijn echt een spiegel die je weerspiegelt! Ik had bijvoorbeeld drie huwelijken met drie totaal verschillende mannen! Mijn eerste man was 2 jaar ouder dan ik en geboren in Duitsland. Mijn tweede man was 9 maanden jonger dan ik, een surfer, buitenmens en geboren in Los Angeles. Mijn derde man was zwart, uit Ghana en 24 jaar jonger dan ikzelf. Ook al waren ze allemaal compleet anders, ik was hetzelfde. Mijn uitdaging met elk van hen is nooit veranderd omdat ik niet veranderde. Als je je resultaten wilt veranderen, moet je jezelf eerst veranderen omdat, ik herhaal, je jezelf aantrekt! Allemaal hebben ze me niet gerespecteerd omdat ik mezelf niet respecteerde! Ze logen allemaal tegen me omdat ik nooit eerlijk tegen mezelf ben geweest. Krijg je het idee? Tussen al deze huwelijken in dacht ik serieus dat ik anders was, maar na een tijdje was het duidelijk dat iets diep verborgen in mij nog steeds genezing nodig had. Het kan me niet schelen hoeveel relatieboeken je leest, of wat je denkt dat waar is, ik ben hier om je te informeren dat je je eigen schepper bent en alles wat je overkomt, komt van jou.

Ik ben een uiterst analytische persoon die me heeft geholpen deze waarheden te begrijpen. Ik oefende mijn nieuwe gedachten tijdens internet dating en zag direct resultaten. Ik had bijvoorbeeld echt het gevoel dat de meeste mannen op internetsites oneerlijk waren en alleen op zoek naar seks. De aankomst van die gedachte was dat ik mensen zo bleef aantrekken. We trekken allemaal wat we geloven aan, wat dat ook mag zijn, wat voor ons bewijst dat we het bij het rechte eind hebben. Toen ik die gedachte in een positieve vorm veranderde, begon ik respectvolle mannen aan te spreken. De hele tijd dat ik aan het werk was en mezelf genas, merkte ik dat alle mannen die ik leuk vond niet beschikbaar waren. Wanneer je steeds niet beschikbare mannen / vrouwen aantrekt, vertelt het universum je dat je nog niet klaar bent voor een toegewijde relatie.  Van jezelf houden was in wezen een proces. Er is zoveel te overwinnen om dit te laten gebeuren, omdat we in angst zijn gehouden zonder enig begrip van hoe ons universum echt werkt. Ons wordt geleerd om op te kijken naar andere mensen, anderen te benijden, te geloven dat we niet mooi genoeg zijn, jong genoeg, dun genoeg, en / of ons zorgen maken over de mening van anderen. Onthoud dit belangrijke feit; wanneer anderen je beoordelen, beoordelen ze zichzelf echt. We leren om meer voor anderen te zorgen dan voor onszelf. Dat is zo onwaar en zoveel mensen denken dat ze onvoorwaardelijk van zichzelf houden, maar blijven anderen voor zichzelf houden. Waarom? Omdat je hebt geleerd dat egoïstisch is! Vergeet niet dat ik dit nog vele malen zal herhalen, iedereen is een spiegelreflectie van jou. Als je onvoorwaardelijk onvoorwaardelijk van jezelf houdt, dan kun je alleen mensen aantrekken die onvoorwaardelijk van je houden. Er is geen regel  voor deze regel. Deze regel strekt zich uit tot alle relaties; vrienden, collega’s, vriendjes, vriendinnen, zussen, broers, familie, etc.

Na 8 jaar daten, het leren, groeien en oefenen van deze nieuwe ik begon ik op te merken dat iedereen me aangetrokken voelde tot liefhebbend, vriendelijk, attent en had nog een groot potentieel voor relaties, ze waren niet volledig in overeenstemming  met mij. In plaats van dit als een negatief te beschouwen, zag ik dit als positief. Het was een teken dat mijn gidsen mij stuurden dat de juiste man spoedig zou aankomen. Ik ben iemand die niet alleen paranormaal begaafd is maar ook mijn begeleiding 100% volgt. We hebben allemaal gidsen die op vele manieren met ons praten. Mijn gidsen lieten me zien dat mijn echte tweelingvlam dichtbij was. Ik zal toegeven dat er tijden waren dat ik dacht dat het nooit zou gebeuren. Zodra mijn gedachten die weg afliepen, heb ik ze snel vrijgelaten en vervangen door positieve dingen.

6 maanden geleden kreeg ik een volledige beschrijving van de man die ik zou ontmoeten; mijn echte laatste relatie. In die tijd woonde ik in een andere provincie . Ik verhuisde, ging zitten en kreeg de intuïtieve boodschap om terug te gaan naar een bepaalde datingsite. Volledig verrast zijn omdat ik alle datingsites had afgezworen, maar ze stonden erop. Een magische dag, mijn tweeling, die ook lid was op die site, kreeg het intuïtieve gevoel om nu op deze site te gaan! Hij had die site vier maanden niet bezocht. Op hetzelfde moment kreeg hij de boodschap, ik was toevallig beschikbaar om te chatten. Hij stuurde me een bericht en de rest is geschiedenis! Nu weet ik echt waarom geen andere relatie voor mij geschikt was. Eerlijk gezegd moest ik mezelf helen en hij ook. Ik heb nog nooit iemand ontmoet die op elke manier zo perfect voor me was! Hij is meer dan een soulmate; hij is mijn tweelingvlam. Een tweelingvlam is de andere helft van jezelf die is gemaakt op het moment dat je was. Wat je ware hart ook begeert, wat je je hele leven lang hebt gewild, je dromen, is je tweelingvlam.

Wat is de moraal van dit verhaal? Dat alles gebeurt met een reden. Om altijd positief te zijn over alle gebeurtenissen. Je onvoorwaardelijk eerst onvoorwaardelijk liefhebben. Moet geduldig zijn en weet dat timing alles is. Het belangrijkste is om ook te vertrouwen op wat je ontvangt zonder vragen te stellen en alle zorgen vrij te laten, want wanneer de tijd rijp is, gebeurt er magie.

Dit vind je ook leuk