efbcfcdbdeebddacfccaeabb
door: A.  Gijsbertsen | Zodiac Horoscoop ©

Zoveel mensen komen naar mijn kantoor met gebroken harten uit moeizame of mislukte relaties. Ze concluderen dat liefde pijn doet, dat liefde en passie niet in dezelfde relatie kunnen bestaan, of dat je je hart niet volledig moet weggeven, anders krijg je pijn.

Ze associëren liefde met pijn.

Maar doet liefde echt pijn?

Het lijkt misschien dat liefde de oorzaak is van veel van je pijnen en liefdesverdriet. De waarheid is echter dat liefde je nooit pijn heeft gedaan. En dat kan nooit. Liefde is een krachtige emotie die het beste in ons naar voren brengt, dat onze geest verheft. Waarom zijn we anders altijd op zoek naar dit gekke, kleine ding genaamd liefde?

Dus als liefde geen pijn doet, wat is dan de pijn in onze relaties?

Het is alles dat liefde wegneemt.

Hier zijn enkele oorzaken die onze liefde wegnemen:

1. Kwetsende woorden
2. Verbroken beloften
3. Behoeften waaraan niet wordt voldaan
4. Misverstanden

En andere oorzaken die een  wond open maken zoals:

5. Leugens
6. Misleiding
7. Verraad
8. Egoïsme
9. Verlating
10. Elke vorm van misbruik

In wezen is het geen liefde die ons pijn doet.

Liefde is in feite een mooie, krachtige energie waar we naar op zoek zijn. Wat ik echter heb ontdekt, is dat terwijl we allemaal op zoek zijn naar liefde, we niet altijd weten hoe we onze liefde moeten beschermen. Het doet ons pijn wanneer we niet weten hoe lief te hebben … het is als een huis bouwen zonder de juiste hulpmiddelen te hebben om het te bouwen.

Liefde gebruikt hulpmiddelen zoals: mededogen, aandacht, bedachtzaamheid, vriendelijkheid, empathie, vrijgevigheid en begrip.

En net als een huis heeft liefde onderhoud nodig. Je kunt niet verwachten dat liefde rond blijft hangen als je er niet voor zorgt. Je huis zal afbrokkelen.

Dus als je ooit gekwetst bent, geef dan niet de schuld aan de liefde voor je pijn … Vooral omdat als je dat doet, je het zult vrezen en het weg duwen wanneer het probeert terug te komen, waardoor je voortdurend pijn blijft lijden.

Liefde is het tegengif van pijn en geneest alle wonden. Het maakt je weer vertrouwenwekkend, doet je weer geloven in de wonderen van verbinding en in de mogelijkheden dat alles wat je wilt kan gebeuren.

Dus, als je liefde in je leven wilt behouden, zorg dan dat je de juiste hulpmiddelen hebt … en dat je ze gebruikt.

Wees trouw aan je hart en verspreid je liefde!

Vragen over je toekomst?

Thea Scholtes

Afstandshealing,Coaching,Energetisch reiniging,Pendel
ASCENSION-COACH, TRANSFORMATIE-healing voor Mens en Dier. DIVINE HEALING HANDS met hoog frequente DOWNLOADS, Heldervoelend Pendelen via remedies om het thema te herkennen. PIJNLICHAAM REINIGEN!

Pia

Allround,Coaching,Foto lezen,Kaartleggen,Pendel,Reiki,Relatie coach,Tarot kaarten
I listen without judgements and render intuitive inputs when requested. I aim to motivate and empower the people I talk to.

Angel

Allround,Coaching,Contact met gene zijde,Dieren fluisteraar,Lenormand kaarten,Pendel
Ik ben lief en zacht en hou van eerlijkheid en voel veel aan

Bodhi

Coaching,Kaartleggen,Lenormand kaarten,Paragnost,Pendel,Reiki,Relatie coach
Blijf niet hangen in het verleden, droom niet van de toekomst, maar concentreer je geest op het huidige moment. Mag ik jou daar bij helpen?

Angelique

Kaartleggen,Paragnost,Allround,Contact met gene zijde,Foto lezen,,,,,,Lenormand kaarten,Medium,Pendel,Waarzegger,,Wicca
Ben zeer actief altijd al geweest in de paranormale wereld, ,en graag help ik mensen de goede weg te kiezen ,als medium zijne.

Lien

Allround,Coaching,Contact met gene zijde,Energetisch reiniging,Foto lezen,Kaartleggen,Lenormand kaarten,Medium,Paragnost,Pendel,Reiki,Relatie coach,Waarzegger,Zigeuner kaarten
Ervaren helderziende voelend medium die ook gebruik maakt van de Kaarten en je help in zeer moeilijke tijden

Gaya

Allround,Astrologie,Coaching,Foto lezen,Kaartleggen,Lenormand kaarten,Paragnost,Pendel,Relatie coach,Tarot kaarten,Waarzegger
Hoogsensitief, helderwetend-ziend-horend-voelend. Gespecialiseerd in liefde en relaties.

Medium Dely

Allround,Coaching,Contact met gene zijde,Dieren fluisteraar,Foto lezen,Kaartleggen,Medium,Pendel,Reiki,Relatie coach,Spiritueel huizen reinigen,Waarzegger
ik voel me bevoorrecht en heel dankbaar boodschappen en inzichten te mogen geven voor uzelf en van uw overleden dierbaren.

Bob

Allround,Astrologie,Coaching,Foto lezen,Paragnost,Relatie coach
Helderziend, -wetend en -voelend. Transformatiecoach en dieptecoach. Dankzij lijntje met `de thuiswereld` heb ik een zeer hoog bewustzijn over wat er werkelijk speelt op aarde,

Lizzy

Allround,Coaching,Foto lezen,Kaartleggen,Medium,Paragnost,Relatie coach,Tarot kaarten
Hallo lieve mensen, Ik ben helderwetend, heldervoelend en krijg steeds vaker beelden door. Met deze gaven wil ik u graag helpen de toekomst helder te krijgen. Ik kan u door middel van counseling helpen bij vragen en problemen op het gebied van liefde, werk, relaties en financiën. Op verzoek kan ik voor u een kaartlegging verzorgen waardoor ik dieper op uw situatie kan invoelen en dit helder in kaart wordt gebracht.
Bekijk alle mediums

Dit vind je ook leuk