ebdfcdbdeebddacfcaecbbf
door: Ritesh Douma | Zodiac Horoscoop ©

Gewekt door gedachten waarvan ik niet wist waar ik vandaan kwam, besloot ik op te staan, op te schrijven, te proberen ze te begrijpen. Daar zijn ze:

http://goeielinks.nl

LIEFDE GENOMEN IN DE WAARHEID ZOALS HET ZIJN EIGEN FORA VAN WIJSHEID WORDT

Liefde betoogt een debat van de rede zonder toevlucht te nemen tot sarcasme, censuur of scheldwoorden, en blijft altijd vriendelijk en trouw aan alle kanten van het debat.

crowsource.org

En zoiets als liefde is wijsheid, het kiezen van woorden en manieren, niet van beslissende overwinning, maar van waarheid in elke stap van de discussie.

Liefde pleit voor een trage koers, waarbij het de weg naar integriteit insluit, waarde hecht aan eenheid van geest, gedwongen door een visie van overwinning in de eenheid van de mensheid. Alle winnende of niemand wint. Niemand verliest of verliest allemaal.

Liefde heeft daarom de uiteindelijke overwinning, omdat het niet aan  overwinning dacht, maar omdat het de waarheid waardeerde.

sparpedia NO

En de waarheid komt nooit voort zonder liefde aan haar zijde, omdat dat op zichzelf een leugen zou zijn. Liefde kan niet liegen. Het zal de waarheid niet in gevaar brengen. Het staat integraal met de waarheid, echt voor het moment, elk moment, te allen tijde, eeuwig.

Liefde is haar eigen wijsheid; een wijsheid van integriteit en de integriteit van wijsheid.

Betrouwbaar en ware liefde is te vinden in de overwinning, waar niemand wordt verslagen, maar de leugens die door de kwaadaardige worden gepropageerd.

Het doel van de liefde is wijsheid, van integriteit, van waarheid. Liefde is ongevoelig voor ongelukken, heilig buiten de attributen van ondeugd, gracieus ooit in de aard van zichzelf.

http://www.gratislinkaanmelden.nl/

 

Vragen over je toekomst?

Pia

Allround,Coaching,Foto lezen,Kaartleggen,Pendel,Reiki,Relatie coach,Tarot kaarten
I listen without judgements and render intuitive inputs when requested. I aim to motivate and empower the people I talk to.

Psychic Christina

Allround,Astrologie,Coaching,Contact met gene zijde,Dieren fluisteraar,Foto lezen,Kaartleggen,Medium,Paragnost,Reiki,Relatie coach,Tarot kaarten,Waarzegger
I’m a natural born psychic.I’m a love and relationships specialist. I am great at what i do. My readings are based on truth and reality.

kevin

Allround,Astrologie,Coaching,Contact met gene zijde,Foto lezen,Kaartleggen,Medium,Relatie coach,Tarot kaarten,Waarzegger
I am kevin. With a great talent in astrology and numerology, I am able to reveal the truth.If you feel anxious about your relationship, call me, as my gift will guide you toward a sense of peace. I am here for you.
Bekijk alle mediums

Dit vind je ook leuk