liefde horoscoop
door: Karijn Ronda | Zodiac Horoscoop ©

Terwijl de zon ondergaat in de hemel, zweven die momenten om te onthouden voorbij. Uit het Oosten rijst een maansikkel op tegen een heldere donkere hemel. In het vroege deel van de avond kijk ik vaak naar de hemel hierboven. Maar deze nacht met de hemel zo helder, keren mijn gedachten terug naar jou. Het was die zomer zoveel jaren geleden dat een liefde zo groot mijn hart veroverde. Ik ben die momenten nooit samen vergeten waar we hand in hand liepen en onze voeten door het snijdende zand gleden. Voor mij was jij de ware. Maar dat was gisteren en nu is gisteren verdwenen.

Een leven vol herinneringen hebben de jaren gevuld. Met genegenheid en verlangen zie ik je aanstekelijke lach nog steeds. Voor mij was jij de ware. Ik had altijd gedacht dat ik mijn droom in jou had gevonden. Vanaf het moment dat we elkaar ontmoetten, hield ik de hele zomer van je. Toen je mijn hart  nam, wist ik dat er spoedig stormwolken van interferentie zouden ontstaan. Tegengestelde kracht van familie-invloed om door onze realiteit heen te keren toen je in een oogwenk van me werd afgescheurd.

Als ik terugkijk op de keuzes die we hebben gemaakt, maar het was die zomer die ik me het best herinner. We hadden zoveel geluk samen. Ik wilde niet geloven dat onze liefde voor altijd verdwenen zou zijn. Ik had altijd gedacht dat onze liefde zou duren, maar dat was gisteren. De dromen die we hadden, zijn verre herinneringen aan een liefde die zo groots was. Ze hebben altijd gezegd dat goede dingen op een dag moeten eindigen. Ik wist toen nog niet dat het te snel zou gebeuren. Maar dat was gisteren.

Van alle gisteren , was het die zomer, waar jij en ik verliefd waren en de  kust liet onze zorgen verdwijnen.. Op die sterrenavonden waar we naar de sterren keken, luisterend naar het ritme van de golven die op het strand rollen, waar fluisterende woorden en hemelse streling die momenten deden herinneren. Tegen de achtergrond van een maan verlicht strand vulden zachte kussen zo zoet de nachtlucht. Maar dat was gisteren van dat jaar.

Het was alleen jij en ik, al was het maar voor een korte tijd. Ik herinner me nog die sterrenavonden waarin we samen op het zand zaten. Onze laatste nacht samen hebben we elkaar stevig vastgehouden. De hartstocht steeg tot een koortshoogte. In hemelse liefde  onder de sterrenhemel. Al snel kwam de ochtend en toen was je weg. En dat was gisteren van dat jaar. Die vluchtige momenten van een liefde die zo groot is, zijn door de jaren heen bij mij gebleven. Het deed me pijn om vaarwel te zeggen. Tranen van verdriet vloeien nog altijd uit mijn ogen elke keer dat ik naar de hemel kijk. Ik ben er nooit overheen geweest om de liefde van die gisteren van dat jaar te verliezen.

Dit vind je ook leuk