Horoscoop Daghoroscoop Sterrenbeeld Sterrenbeelden

10 intimiteits trucjes

1. Begroet je partner op een manier die een stille verbinding tot stand brengt.

Besteed aandacht aan hoe je je partner begroet. Is het met een lijst met klusjes? Of problemen? Of gewoon een zijwaartse ‘Hallo’ zonder enig oogcontact? Wat te doen in plaats daarvan…

Stop met wat je doet; je partner beschrijft een minuut van je onverdeelde aandacht. Bekijk ze, lach, knuffel ze en houd ze vast tijdens het knuffelen gedurende minstens 10 seconden (kampioenen gaan een hele minuut lang! ).  Dit kan beter in stilte worden gedaan. Uw relatie zal enorm profiteren! En dit duurt maar een minuut, hoogstens twee.

 

 

2. Voeg een kus van 30 seconden toe aan je dagelijkse routine.

Ik denk dat dit vrij duidelijk is. Weet je nog hoe je van het kussen hield in het begin van je relatie? Het is tijd om terug te gaan naar dat gevoel! Kus, wees volledig aanwezig en onderzoek verschillende manieren van kussen.

3. Stiekem  een liefdevolle sexy briefje.

Schrijf een notitie voor je partner en stop hem in zijn zak of wees creatief met je gaven. Hoe gemakkelijk is dit?

4. Focus op liefdevolle gedachten.

Kijk naar je partner en denk liefdevolle gedachten, voel liefde in je hart en stel je voor dat je je liefdevolle energie rechtstreeks in hun hart stuurt. U hoeft er niet met uw partner over te praten.

Ik had gisteren ruzie met mijn partner. Daarna heb ik alleen gefocust op liefdevolle gedachten en wat ik zo leuk aan hem vind. Het is verbazingwekkend hoeveel het de energie tussen ons heeft veranderd, en op de een of andere manier werd het oh zo knuffelig en liefdevol met mij!

5. Merk op, pauzeer, waardeer.

U merkt wat uw partner vandaag voor u deed, het eenvoudigste, meest gewone ding – boodschappen ophalen, u aankijken met een glimlach, met kinderen spelen, zijn sokken uitdoen, een gekookt diner voor u bereiden, zei dat u er vandaag goed uitziet, enz. Je pauzeert en let op wat je partner voor je deed.

Je kijkt naar je partner en zegt: “Lieverd, ik hou er zo van als je dat doet … Het betekent voor mij dat … (ik heb een partner, je geeft om mij, je overweegt mijn gevoelens, etc.) ik voel … (geliefd, gerespecteerd, gewaardeerd, etc.) Het maakt mijn leven … (makkelijker, gelukkiger, spannender, etc.) Het is echt verbazingwekkend wat deze eenvoudige oefening van het opmerken, pauzeren en verbaal waarderen van je partner kan betekenen voor de hoeveelheid momenten die je deelt. Denk je niet dat dit eenvoudig te implementeren is? Laat me weten hoe je erop komt.

6. Gebruik straalglans.

In sociale situaties wanneer je partner zich aan de andere kant van de kamer bevindt, kijk ernaar en zeg met je ogen ‘Ik hou van jou, jij maakt me uit, je bent zo speciaal voor mij’. Stuur ze een straalglans en merk op hoe je partner reageert.

7. Ga samen naar bed.

We zijn in een kwetsbare toestand als we in slaap vallen. Wij zijn weerloos en onschuldig. Dus wanneer u in slaap valt met uw partner, creëert dit meer veiligheid in uw relatie. De meesten van ons moeten zich veilig voelen om liefde te voelen en liefdevol te zijn.

Heb je de gewoonte om op verschillende tijdstippen naar bed te gaan en misschien te werken en klusjes te doen? Deze gewoonte kan zeer schadelijk zijn geweest voor je liefde. Doe een toezegging om ten minste tweemaal per week naar bed te gaan.

8. Raak uw partner elke dag op een  liefdevolle  manier aan.

Aanraking! We hebben het allemaal zo hard nodig! De hersenen van baby’s groeien niet volledig uit als ze niet genoeg fysiek contact krijgen. Ze kunnen zelfs sterven door het gebrek eraan. Soms kunnen we seks gebruiken om de aanraking te krijgen die we nodig hebben of om seks als onze veiligheidsdeken te gebruiken, om opnieuw te bevestigen dat we belangrijk zijn voor onze partner. Dit is meestal een uitschakeling voor de ander.

Relaties slagen er niet in als partners elkaar niet genoeg aanraken. Let op hoe vaak je je partner de hele dag aanraakt. Het doel – 3 contactpunten. Misschien een knuffel, een schouderklopje of hand in hand. Gevorderde beoefenaars kunnen een hoofdmassage of een voetmassage doen.

9. Stel dat je partner van je houdt en om je geeft.

Heel vaak springen we over op de conclusies als “Hij maakt het niet genoeg uit”, “Ze waardeert me niet”, “Het zal nooit werken” of iets dergelijks. Wat is je gebruikelijke conclusie? Wanneer je partner je in de war brengt, maak je er een gewoonte van om aan te nemen dat je partner nog steeds om je geeft en van je houdt. Merk op hoe anders je handelt als je het beste aanneemt.

10. Breek de routine.

Doe iets onverwachts samen! Daag jezelf uit, verleg je grenzen, speel met een fantasie of doe iets dat je altijd al wilde doen, maar ben bang. Misschien is het nu de tijd om het samen te ervaren?