liefde lucht

Hoe kan hij van je houden?

Geloof het of niet, er bestaat echt een soort formule om iemand voor je te winnen.

Er zijn redenen waarom je voor bepaalde mensen valt, en zodra je de geheimen van aantrekkingskracht ontrafelt, kun je bijna iedereen voor je laten vallen. Ben je smoorverliefd op iemand die je graag hetzelfde over jou zou willen laten voelen?

Hier zijn enkele handige tips die de genegenheid van jouw speciale persoon kunnen vergroten. Bedenk wel dat hij al enigszins geïnteresseerd moet zijn om deze strategieën echt effectief te laten zijn.

Lach vaak en oprecht

Een glimlach maakt je toegankelijk en, wie weet, misschien zelfs gelukkiger. Probeer aan iets vrolijks te denken of herinner je een leuke grap om natuurlijk te glimlachen. Als je oogcontact maakt met de persoon die je leuk vindt, laat je glimlach dan langzaam over je gezicht verspreiden. Het is aanstekelijk!

Wees authentiek

Echtheid is cruciaal. Als je doet alsof, dan wordt de ander misschien verliefd op een versie van jou die niet echt bestaat.

Luister aandachtig

Veel mensen, en ja, ook mannen, vinden het fijn als er echt naar hen geluisterd wordt. Door meer te luisteren dan te praten, kun je iemand echt het gevoel geven dat hij gewaardeerd wordt.

Houd een positieve instelling

Een zonnige houding is aantrekkelijk. Niemand spendeert graag tijd met iemand die voortdurend negatief is. Zie de zonnige kant van het leven, en anderen zullen graag in jouw gezelschap zijn.

Val op in de menigte

Probeer je te onderscheiden van de rest. Vermijd altijd dezelfde oude gespreksonderwerpen zoals roddels en laat zien dat je uniek bent.

Geef ruimte

Het is belangrijk om de ander ruimte te geven. Laat zien dat je zijn tijd met vrienden of hobby’s respecteert. Dit kan hem juist dichter bij jou brengen.

Wees betrouwbaar

Betrouwbaarheid is een sleutel tot vertrouwen in elke relatie. Als je man ziet dat je discreet kunt zijn over privézaken, zal hij je meer respecteren en vertrouwen.

Vermijd onnodige conflicten

Niemand houdt van drama omwille van drama. Wees redelijk en vermijd het onnodig testen van zijn geduld of toewijding.

Zorg dat je er goed uitziet

Aantrekkelijkheid speelt zeker een rol. Als je de aandacht van anderen trekt, zal de persoon die je leuk vindt dat zeker merken en je nog meer waarderen.

Met deze tips kun je iemand echt voor je winnen. Het belangrijkste is om de signalen te lezen en op het juiste moment de juiste stappen te zetten. Veel succes in de liefde!