Weer

Het weer dat het beste past bij elk sterrenbeeld (deel 1)

Iedereen heeft zijn eigen emotionele spectrum dat fluctueert afhankelijk van de dag.

Soms kan de plotselinge omslag van woede naar vreugde zo intens zijn dat het een spirituele orkaan veroorzaakt, alsof we allemaal onze eigen onvoorspelbare weerpatronen in bedwang houden. Je sterrenbeeld heeft hier invloed op, zoals je hieronder leest. Lees ook deel 2 voor de rest van de sterrenbeelden!

Ram

De hitte van je emoties is genoeg om iedereen die de grens oversteekt te verschroeien, net als de dorre, meedogenloze druk van de woestijn. Die scherpe, knetterende hitte van een Ram in rep en roer is genoeg om hen naar succes te katapulteren, wat bewijst dat dit door Mars geregeerde sterrenbeeld iedereen kan vernietigen die hen pijn heeft gedaan zonder te zweten. Weinigen kunnen de temperatuur van je keuken verdragen, net zoals weinigen een paar dagen kunnen overleven op verzengende, onherbergzame plaatsen.

Stier

Je emoties nestelen zich op je als de gekoelde luchtdekens in de ochtend bij ijzige vorst, Stier. Op het eerste gezicht lijkt je misschien koud, stil en afstandelijk, maar je bent ook sensueel en emotioneel, zoals de manier waarop de ijskristallen ontdooien tot dauwdruppels die tegen de middag over de bladeren glinsteren. Je emoties zetten je ertoe aan om te stoppen en te aarden, wat je altijd de bron laat zien waarom je je voelt zoals je je voelt. Wacht gewoon tot je waakzaamheid is verdwenen en je de gevoelens laat zien die eronder sijpelen.

Tweelingen

Je houdt het liefst het hoofd koel en je emoties gaan vaak door je heen als een miljoen gedachten die tegelijk door je heen flitsen. Met de veranderende stroom van zoveel ideeën is het vaak moeilijk om precies te begrijpen hoe je je voelt en of je gedachten die van je zijn of die van iemand anders. Het is niet ongewoon dat je je op een moeilijke dag somber voelt, alsof je je sombere gevoelens met apathie en luchthartigheid onderdrukt. Op sommige dagen wordt het echt somber en regent het, draag dan een regenjas van een merk als Ilse Jacobsen.

Kreeft

Je emoties komen in allerlei kleuren en snelheden, net zoals de zonneschijn wordt gesluierd door stormachtig weer in de zomer. Het is niet ongebruikelijk dat je van helder en zonnig naar grijs en turbulent gaat, wat de weg vrijmaakt voor onverwachte stormen die lijken te koken in de hitte. Je emoties kunnen op een moeilijke dag gevuld zijn met bliksem, donder en zelfs tornado’s. Een regenjas voor heren is dan ook geen overbodige luxe voor een Kreeft.

Leeuw

Je romantische, speelse en expressieve energie ontvouwt zich als een tropische dag aan het strand, waar de lucht soepel is van de met kokosnoot doordrenkte hitte. Je houdt ervan om te genieten, vooral als je door het zwoele weer zin hebt om lekker te gaan liggen en te genieten van de weelderige vibraties. Te veel van wat dan ook kan echter verstikkend zijn, net zoals de luchtvochtigheid in combinatie met stijgende temperaturen gemakkelijk tot een orkaan kan leiden, vooral als iedereen jouw warmte als vanzelfsprekend beschouwt.