Zes acties voor meer vrede en geluk in je leven

Horoscoop Daghoroscoop Sterrenbeeld Sterrenbeelden

Terwijl gemoedsrust en geluk ons ​​geboorterecht zijn, horen we vaak over onze negatieve houding of denkwijzen, over dingen die ons tegenhouden, over alle fouten die we maken, over hoe we het verleden opnieuw moeten beleven om verder te kunnen  gaan.. Welnu, ik ben hier om je te herinneren aan positieve manieren om daadwerkelijk meer vrede, geluk en harmonie in je leven te brengen als je ze gewoon wilt uitproberen.

 

 

1. Herschrijf je levensverhaal of -situatie

Herhaal gewoon uw verhaal of de huidige situatie zoals u het werkelijk zou willen ervaren, ongeacht hoe het was of wat er op dit moment echt gaande is. Doe maar alsof je leven precies zo is als je het zou willen. Stel je voor hoe gelukkig en vredig je bent en hou je focus op dit nieuwe verhaal totdat het je realiteit wordt. Leg elk stukje twijfel en ongeloof weg en dompel je verbeeldingskracht gewoon onder in deze nieuwe en opwindende reis. Laat het echt voelen alsof je dit al leeft en blijf de blije gevoelens versterken die bij dit nieuwe leven horen en je zult merken dat er veranderingen optreden.

Ik weet dat deze methode werkt zoals ik die op verschillende momenten in mijn leven heb gebruikt met verbluffende resultaten, zoals het ontmoeten van mijn man binnen drie maanden na het doen wat ik je heb gevraagd – schrijf wat je wilt creëren en stel je het nu voor.

2. Neem dingen niet persoonlijk op

Probeer elke negativiteit die op je pad komt te omzeilen; Stel je voor dat je het gewoon oppakt, het in de gootsteen gooit en het water laat wegspoelen je hebt het niet nodig. Als je er geen aandacht aan schenkt, sterft negativiteit snel weg omdat je niet meer vibreert op zijn lage niveau om jezelf nog meer aan te trekken. Verhoog je vibratie hoger door je aandacht te vestigen op positieve dingen om vreugdevolle gebeurtenissen aan te trekken en mensen in je leven te ondersteunen.

Als je echt vrede en geluk wilt, sta je niet toe dat negatieve opmerkingen en gedragingen van andere mensen je vreugde vernietigen. Onthoud gewoon dat je in vrede kunt blijven, ongeacht wat er om je heen gebeurt, want dat is waar je het verdient te zijn. Niets kan die vrede verstoren zonder uw toestemming, dus kies ervoor om niet toe te geven aan onbeduidende argumenten of misvattingen wanneer anderen hun pijn verdrijven omdat het niets met u te maken heeft. Waardeer jezelf genoeg om gefocust te blijven op je eigen gemoedsrust.

3. Zet je geluk elke dag op de eerste plaats

Doe iets waar je van houdt; trakteer uzelf op de lunch,dans, zingen en  rust uit.  Doe wat ook maar zin heeft en helpt je om je vrolijk, vrij en vredig te voelen. Niets anders telt meer dan je vreugde en geluk, want zonder die, wat breng je met je mee naar anderen? Ellende, negativiteit, wrok, uitputting, verdriet?

Neem de tijd voor jezelf en dan zal je vrede en geluk stromen naar degenen waarmee je in contact komt en je zult hen de beste van jou brengen, niet het ergste. Dit is de beste manier om hen aan te moedigen het beste in zichzelf te vinden.

4. Doe je best in elke situatie die je tegenkomt

Houd je woord,  leef volgens je waarden, streef naar het hoogste goed van alles in je daden en probeer geen kwaad te doen. Vóór het einde van elke dag, als er iets is dat u deed of zei waar u zich niet comfortabel bij voelt, corrigeer dan de situatie. De kracht om dit te doen ligt in jouw handen. Onderneem actie in plaats van te piekeren over dingen en je zult je meer op je gemak voelen.

5. Heb mededogen voor jezelf

Als je meer vrede en geluk wilt, moet je jezelf kunnen vergeven voor dingen waar je je schuldig over voelt, of waar je spijt van hebt of het gevoel hebt dat je het beter had kunnen doen. Een zekere manier om depressief te worden is jezelf mentaal steeds opnieuw te slaan voor iets dat je wel of niet hebt gedaan waarvan je denkt dat je het in het verleden of het heden had moeten doen of niet had moeten doen.

Allereerst moet je jezelf van de haak slaan. Als je het gevoel hebt dat je iemand onrecht hebt gedaan en er is een actie die je kunt ondernemen om dingen recht te zetten, dan neem je in ieder geval de actie omdat je je hierdoor beter voelt. Als er niets is dat kan worden gedaan, moet je begrijpen dat de persoon in het verleden niet de persoon is die je vandaag bent die terugkijkt en kan zien hoe, soms, de dingen anders hadden kunnen worden gedaan of gezegd.

De persoon die je in het verleden was, deed het beste wat ze konden met de kennis die ze op dat moment hadden. Als ze anders hadden kunnen handelen of hebben kunnen spreken, kijk dan naar jezelf door ogen van mededogen en begrip. We kunnen nu allemaal terugkijken en andere manieren zien om achteraf te doen en te doen, maar deze wijsheid is ons gegeven om vanaf nu te gebruiken , niet om onszelf te slaan omdat we op dat moment geen betere weg voorwaarts hadden gekend!

6. Negeer negatieve gedachten

Sta geen enkele negatieve gedachte toe om in gedachten te fokken, want als je dat doet, zal het groeien en als een schimmel, het zal het overnemen en voor je het weet, zal het je vrede en geluk vernietigen met leugens die je uiteindelijk zult geloven, verlamming, angsten, laag zelfbeeld, depressie en zelfmoord. Het is van vitaal belang voor ons allemaal om meer bewust te worden van onze gedachten en onze stemmingen.

Onze ware staat is vrede.

Op het moment dat je een negatieve gedachten of een slecht humeur begint te vormen, als je je gemoedsrust waardeert, zul je het doven voordat het begint te vermenigvuldigen of verdiepen en je dag, je relaties, je fysieke en mentale gezondheid en je leven verpesten !

Je kunt het je niet veroorloven om zelfs maar één negatieve gedachte te koesteren als je vrede en vreugde wilt creëren. Ik weet dat het soms voelt alsof er een strijd gaande is en het is een strijd die je moet winnen. Wanneer u een negatieve gedachte of een lage gemoedstoestand opmerkt, doe dan iets om uzelf af te leiden; speel wat opbeurende of luide muziek; schrijf een dom gedicht, verf of zing . Zorg  er zelf voor om het  anders te  doen.

Probeer de negatieve gedachte hardop uit te spreken met een piepende, dwaze stem die je aan het lachen maakt en die  enige afstand tussen jou en de gedachte plaatst. Bel een vriend voor ondersteuning die je kan opbeuren. Doe gewoon alles dat voor u werkt om uzelf uit de negatieve gemoedstoestand te halen waarin u zich bevindt.

Als je eenmaal een paar manieren hebt gevonden die effectief zijn om je in een meer positieve gemoedstoestand te brengen, bewaar ze dan en gebruik ze als dat nodig is. Vergeet niet dat je gemoedsrust en geluk van het grootste belang zijn, dus plaats ze als een topprioriteit in je leven.