Horoscoop Daghoroscoop Sterrenbeeld Sterrenbeelden

Wanneer doet geluk pijn?

Heeft geluk je ooit pijn gedaan? Wanneer voelt het zo? Het is een interessante vraag en ik beantwoord het in dit artikel. Lees verder om erachter te komen. Stel dat je het moeizaam hebt verwerkt, je dromen jarenlang hebt achtervolgd, alles valt samen – in feite passen de stukjes van de puzzel in elkaar. En dan ervaar je geluk dat een beetje pijn doet.

 

 

Doet geluk pijn?

Waarom moet geluk op deze manier pijn doen? Omdat je de hele tijd vocht, nooit de vruchten zag van je werk en als je eindelijk de mijlpaal hebt bereikt en je ziet die vruchten, is geluk iets dat je op een innovatieve manier ervaart. Het is je onbekend of je bent vergeten hoe je die emotie moet nemen. Het is op deze momenten dat geluk pijn doet, maar op een goede manier.

Waarom moet je geluk ervaren als het pijn doet? De pijn zal slechts voor een korte tijd zijn en het grootste deel ervan, wanneer het je omhult met de emotie, ervaar je goede gevoelens. Je voelt je gelukkig om met iemand te praten, om iemand te helpen of de last voor iemand te verminderen. Dus het ervaren van geluk met een beetje pijn is gezond – helemaal niet slecht.

Ben je bang om geluk te ervaren na jaren worstelen? Waarom zou je? Geluk is een goed gevoel en je zou het moeten omhelzen maar het niet moeten verwerpen anders val je in de spiralen van pijn en depressie.

Hoe kun je anders geluk ervaren dat een beetje pijn doet? Wanneer iemand na een lange periode van extreme ongenoegen en teleurstellingen vriendelijk naar je opkijkt en voor je zorgt, kan geluk in dit geval geen kwaad doen.

Een andere manier om dit soort geluk te ervaren, is wanneer je een kind voorgoed kwijtraakt, maar er een begint te adopteren. Zelfs dan zal geluk pijn doen. Je hebt je eigen kind verloren dat je hebt gebaard, maar je kunt gaan houden van een ander kind dat je begint te adopteren. Waarom zou geluk pijn doen? Omdat het een verlies met zich meebrengt, maar u vergoedt het op de door u gekozen manier.

Geluk zou ook bij academische inspanningen pijn doen. Wanneer je zoveel quizzen en examens hebt om te verschijnen, ziet je leven er ondraaglijk uit. Maar je slaagt er op de een of andere manier in om ze allemaal te overtreffen met een hoge eer, een erkende graad te leren. Geluk zou in dit geval pijn doen, omdat je eindelijk het licht aan het eind van de tunnel ziet na lang moeizaam werken, werken en werken.

Samenvattend, alles wat je na een lange worsteling bereikt, zal geluk in het begin doen pijn doen, en geleidelijk vervaagt de pijn en voel je je badend in glorieuze zonneschijn van overvloedige gelukzaligheid.