happiness horoscoop v
door: Inez Bijman | Zodiac Horoscoop ©

Dit artikel is geboren na het kijken naar de Shift door Dr. Wayne Dyer. We zijn allemaal erg verbazingwekkende wezens. Kijk naar alle prestaties van de mensheid. We zijn heel eenvoudig begonnen en zijn gevorderd in zowel gedachten als wetenschap. De informatie die we aan elkaar kunnen overbrengen, is op zo’n niveau dat het bijna onbeschrijfelijk is. We verzenden informatie door gevoelens, uiterlijk, woorden en meer. Wat we aan elkaar overbrengen, is waar we kunnen beginnen de wereld voor te bereiden op wat we proberen te bereiken.

Door te plannen wat je wilt bereiken en tegelijkertijd los te laten zijn we in een constante verschuiving van verandering. Dit is allemaal heel natuurlijk. Weten waar je heen wilt is nog maar het begin. Zodra de beslissing is genomen om iets te bereiken dat niet bestaat, is de schepping begonnen. Die creatie zal leiden tot de ene verandering na de andere, of je de ene uitdaging na de andere brengen, totdat de les geleerd is. We kunnen besluiten om dezelfde cyclus te herhalen of we kunnen verder en verder gaan. Het beste deel is dat je mag kiezen.

Een verschuiving naar betekenis is precies hoe het klinkt. De mentaliteit verschuiven naar  elkaar te  helpen en elkaar  op te bouwen is waar het allemaal begint. Voor elke persoon zal een andere betekenis optreden en dat is de perfecte betekenis. Sommigen van ons zorgen voor dieren. Anderen zorgen voor mensen. Toch zijn er anderen die voor de aarde zorgen. Sommige anderen gaan naar spirituele grenzen en leren. Weet dat wanneer je die momenten van geluk en gelukzaligheid voelt, je kunt weten dat je op de goede en juiste weg bent.

Vandaag is de dag dat je in die richting kunt gaan bewegen. Een manier waarop ik dit in mijn persoonlijke leven doe is vrijwilligerswerk deze woensdag. Ik strekte mijn hand uit naar iemand om te helpen.Elk persoon kan een verschil maken. De muziek in de ideeën die bij je opkomen, alleen jij kunt werkelijkheid maken. We hebben allemaal je muziek nodig om van deze wereld een betere plek te maken.

Kijk waar je bent in het huidige moment. Is dit alles wat je in het leven gewild hebt? Dat is geweldig als dat zo is en dat is geweldig als het niet zo is. De volgende stap wijst je in een andere richting. Vertrouw erop dat je het juiste pad kiest dat alleen voor jou is. Als je wordt begeleid om iets te schrijven, schrijf dan. Als je naar muziek wordt geleid, deel die muziek dan alsjeblieft.Met elk pad dat u kiest, begint uw pad. Laat het dan gaan en loop gewoon mee op jouw manier.

Dit vind je ook leuk