happiness horoscoop v
door: Nella Hajji | Zodiac Horoscoop ©

Ik weet niets over jou, maar ik ben een spaarder. Ik  ben  geen verzamelaar , maar ik red zekere  spullen. Ik heb een heel mooi notitieblok waar ik in moet schrijven, maar ik bewaar het omdat ik er dol op ben. In werkelijkheid heb ik er meer dan één. Ik heb een paar hele mooie parfums die ik gebruik bij speciale gelegenheden, maar ik zou deze elke dag moeten gebruiken. Ik heb sommige zepen die echt mooi zijn en sommige kaarsen die geweldig ruiken, maar gebruik ik ze? Nee. Ik bewaar ze, net als het mooie briefpapier dat ik heb en niet gebruik. Ik kijk af en toe naar deze dingen maar zal ze niet gebruiken.

Ik weet niet zeker waarvoor ik ze bewaar. Ik weet in mijn hoofd dat als ik de .notitieboek gebruik, ik er vrij zeker van ben dat ik er een kan vinden die ik echt leuk vind. Ik kan zeker elke winkel tegenkomen en een aantal geweldige zepen vinden om degene te vervangen die ik zou moeten gebruiken. Ik besef dat ik al deze dingen in mijn dagelijks leven moet gebruiken en ze niet opslaan voor speciale gelegenheden. Elke dag is tenslotte een speciale gelegenheid. Ik ben vanmorgen opgestaan, ik heb het bed afgehaald en verschoond  en heb (veel van) mijn taken op mijn lijst vandaag gedaan. Alleen al daarom denk ik dat ik waarschijnlijk een vleugje  parfum of een heerlijk zeepje verdien.

Het heeft geen zin om deze dingen op te slaan. Ik kan garanderen dat mijn eigen kinderen zich niet op dezelfde manier zullen voelen als ik. Waarom zou ik ervoor zorgen dat ze aan hen worden doorgegeven? Niemand anders zal de sentimentele bijlage of de “aantrekkingskracht” hebben die ik voelde toen ik deze items kocht. Ik heb ze omdat ze me een goed gevoel gaven. Ik zou ze moeten gaan gebruiken om dezelfde reden. Ik denk dat dit dezelfde theorie is  als het eten van het dessert. Het leven moet hier op dit moment worden ervaren. We moeten gewoon doorgaan en alles wat we hebben gebruiken dat ons gelukkig maakt. Elke dag doen we het beste wat we kunnen en verdienen we iets dat ons een speciaal gevoel geeft of het nu gaat om het aansteken van een kaars, het zetten van muziek, het schrijven in een mooi dagboek … wat het ook is dat je gelukkig maakt. Dus ga je gang en gebruik het … stop het te bewaren!

Vragen over je toekomst?

Pia

Allround,Coaching,Foto lezen,Kaartleggen,Pendel,Reiki,Relatie coach,Tarot kaarten
I listen without judgements and render intuitive inputs when requested. I aim to motivate and empower the people I talk to.

Angel

Allround,Coaching,Contact met gene zijde,Dieren fluisteraar,Lenormand kaarten,Pendel
Ik ben lief en zacht en hou van eerlijkheid en voel veel aan

Psychic Christina

Allround,Astrologie,Coaching,Contact met gene zijde,Dieren fluisteraar,Foto lezen,Kaartleggen,Medium,Paragnost,Reiki,Relatie coach,Tarot kaarten,Waarzegger
I’m a natural born psychic.I’m a love and relationships specialist. I am great at what i do. My readings are based on truth and reality.

kevin

Allround,Astrologie,Coaching,Contact met gene zijde,Foto lezen,Kaartleggen,Medium,Relatie coach,Tarot kaarten,Waarzegger
I am kevin. With a great talent in astrology and numerology, I am able to reveal the truth.If you feel anxious about your relationship, call me, as my gift will guide you toward a sense of peace. I am here for you.
Bekijk alle mediums

Dit vind je ook leuk