ebafeddfbdeedcbcfcaebcbd
door: Nella Hajji | Zodiac Horoscoop ©

Ik heb de afgelopen twee jaar zoveel tegenslagen gehad, ik ging van het verliezen van mijn baan die mijn grootste inkomen was tot bijna niets. De angst sloeg me zwaar, hoe moest ik ervoor zorgen dat ik en mijn gezin de enige aanbieder zouden zijn, een alleenstaande moeder van drie. Ik wist dat ik heel snel moest bewegen omdat de tijd op niemand wacht. Ik was bezig met het invullen van sollicitaties. terwijl ik mezelf bekendmaakte, kreeg ik een parttime baan. Het inkomen was waardeloos, maar ik begon me te realiseren dat ik overuren had gemaakt, schoolconcerten had gemist, veldwerk had gedaan, gewoon daar voor mijn meisjes was.

De pijn van de realiteit begint te komen. Ik had haastbeslissingen genomen, het werk betaalde goed, had grote voordelen, maar daar werken we voor. Ik verloor mijn identiteit en was nog steeds verloren maar verandering kwam en keerde terug  op de goede weg. De hele droom, maar het kostte me om mijn rechten als moeder op te geven. Ik gaf die titel niet die ik heb verdiend. Ja, het zijn veel ups en downs geweest maar de prestaties die ik daarin zie, is het waard!

Ik kwam er snel achter dat ik het heerlijk vond om thuis te zijn toen mijn meisjes thuiskwamen van school, bezig te houden met hoe hun dag eruit zag, al het gepraat over wie en wat jongens leuk vonden, het begon allemaal logisch te kloppen. Ik begon me terug te vinden. Ik heb genoten van koken en ze thuis laten komen om te vertellen hoe goed het rook, hoe goed het eten smaakte. Ik dacht wow! ze genieten echt van mijn kookkunsten. Ik voelde me op de top van de wereld. Ik begon weer mezelf te worden. Ik ging naar het concert van Christiana om haar stem te horen, net als alle andere kinderstemmen die als engelen klonken.

Ik voelde me dolblij, tranen sprongen in mijn ogen, ik besefte wat ik gemist had en ze waren echt een deel van mijn geluk. Ik moest werken, maar ik verwaarloosde zoveel van wat ze nodig hadden in mij of misschien wat ik van hen nodig had. Ik besefte dat we blij waren dat we dat zondagse avondeten samen aten. De macaroni-kaas, broodjes, aardappelpuree, groene bonen, kip. De traditie toen  dat  het gezin samenkwam om te bidden en te eten. Dingen werden duidelijker en duidelijker, dit is waar ik zou moeten zijn. Natuurlijk moest ik een paar ingrijpende veranderingen doorvoeren, maar ik ben gelukkig.

We brengen veel tijd samen door, winkelen, praten, lachen.  Wat ik dacht dat het grootste verlies was, bleek mijn grootste winst. Het heeft me op deze weg geleid, waar ik mag doen waar ik het meest van hou, schrijven, zingen, er zijn voor de mensen van wie ik hou. Vaak begrijpen we niet waarom dingen gebeuren zoals ze doen, maar er is altijd een nieuw geluk dat op ons wacht.

De keuzes, de toezeggingen en de beslissingen hebben allemaal invloed op elkaar. Ik zat in een situatie waarin ik moest werken, maar ik had de kosten niet goed geteld. De oorzaak en het effect waren aanwezig. Ik moest mijn stappen omleiden om een ​​geheel nieuwe kijk te krijgen. Soms worden we door een tragisch incident in onze bestemming geduwd.  De kinderen hebben ook het beste advies en kunnen heel goed rechters van karakter zijn als je luistert, en ze zijn brutaal eerlijk! Ze zijn heel briljant en hun geest is in staat om hoger te gaan dan we kunnen begrijpen. Mijn beste investering zit erin. Neem de tijd om erachter te komen wat hen intrigeert. Ontdek hun favoriete onderwerpen en wat ze ervan vinden, geweldig. Geluk komt voort uit veel verschillende dingen.

Vaak moeten we een heleboel dingen opgeven die ons belemmeren in echt geluk. Het leven werd zoveel zoeter, ik was in staat om gewoon wakker te worden en na te denken wat ik een tijdje niet had gedaan op een rustige plek in de eenzaamheid van mijn bewuste ik.  Mijn oude baan was zo verterend dat ik me had ontdaan van alle vreugden die Ik vond het leuk om te doen. Natuurlijk kan ik niet teruggaan, maar ik kan leven van elk moment dat ik me richt op ons geluk en leven zoals het hoort te zijn! Terwijl ik hier kijk terwijl ik uit mijn raam typt, heb ik zo’n vrede, thuis bij mijn familie.

Dit vind je ook leuk