door: Inez Bijman | Zodiac Horoscoop ©

Leven in je hoofd?

7 manieren om te stoppen met denken .

Ooit worsteld of worstelde met het probleem tot het punt van echt over het te denken? We hebben allemaal. Je hebt het waarschijnlijk een nutteloze oefening gevonden voor de onoplosbare stoffen in je leven. Je geest wordt een echo-kamer omdat de antwoorden er niet zijn! Het is net een hamsterwiel dat steeds rond en rond gaat en nu gaat. Hier zeven ideeën voor u om te overwegen de volgende keer dat u merkt dat uw geest herhaaldelijk heen en weer gaat over problemen die geen antwoord geven op levensvragen en uw persoonlijke dilemma’s …

Nummer een. De 95% -regel – 95% van wat je je voorstelt gebeurt nooit echt. Veel onderzoeken hebben aangetoond dat het meeste van wat je je voorstelt nooit echt in het echte leven gebeurt.

http://dierenstart.favorietje.nl

Nummer twee. Ga daar nooit alleen naartoe – je geest is een enge plek, reis nooit alleen daar naartoe , volgens mijn schoonvader Tom. De oplossing is om uw lasten te delen en een tweede of derde derde reeks ogen te krijgen voor uw probleem of probleem. Vraag anderen dat je vertrouwt wat zij zien als plausibele oplossingen voor de dingen waar je mee worstelt.

Nummer drie. Nooit, nooit proberen om problemen na 7 PM op te lossen – Uw prime time voor het oplossen van problemen is ver voorbij. Ga naar bed en geniet van een goede nachtrust en ga ’s ochtends weer fris eten. Je zult merken dat een goede nachtrust altijd een hoopvol en nieuw perspectief zal bieden op de problemen van het leven. Slaap er een nachtje over!

http://goedmakers.jouwpagina.nl

Nummer vier. Stop het onvoorziene denken – je hebt geen plannen B, C of D nodig. Ga en schrijf de feiten op en wacht voordat je van plan bent om verder te gaan. Overweeg wat u weet dat waar is. Waarom zou u uw tijd verspillen met het maken van rampenplannen wanneer u niet eens zeker weet of ze nodig zijn? Stop en overweeg!

Nummer vijf. Ga met wat je weet– werk alleen in het feit dat je het weet. Peddel niet in wat u vermoedt, inbeeld of negatief vertelt. Blijf op de hoogte en baseer je leven nooit op pure veronderstelling of gebrek aan kennis van alle feiten. Alleen de feiten chief!

Nummer zes. De andere georiënteerd – Begin om je leven te richten op anderen en deel te nemen in het verbeteren van het leven van anderen. Je zult gelukkiger zijn en niet in je hoofd leven als je beoefent anders en onzelfzuchtiger te zijn. Gevers winnen!

 

Nummer zeven. Stop met het missen van het leven – Begin met meedoen en stop met het missen van het leven vanwege de neiging om in je hoofd te leven. Je afleiding van je problemen zal er alleen maar voor zorgen dat je verliest als het erom gaat echt deel te nemen aan het leven. Doe mee!

En een plons in je eigen zwembad helpt natuurlijk ook.

 

Dit vind je ook leuk