Zonnig

Je leeft maar één keer dus haal er het meeste uit

We willen allemaal ons leven leiden op alle mogelijke manieren. We willen het meeste leven bieden. Maar ja, er zijn gewoon zoveel dingen die ons belemmeren om het leven te krijgen dat we verdienen. Er is werk, geld, tijd, andere mensen en onszelf! Ja, misschien is de reden waarom je niet het leven leeft dat je moet leven, omdat je jezelf niet in dat soort leven laat zijn. Je bent zo gefocust op wat je zou moeten zijn in plaats van wat je wilt zijn. Het is alsof je je verlangens niet kunt onderscheiden van je behoeften. Je hoeft niet te hebben wat beroemde mensen te zeggen hebben dat je een leven leidt. Het gaat niet om de dingen die je niet hebt die een geweldig leven maken, maar het zijn de dingen die al in je bezit zijn en hoe je ze gebruikt. Let op, de beste dingen in het leven komen zonder prijskaartje.

 

 

Wees positief. Altijd!

Negativiteit is net om de hoek te wachten om je te consumeren. Probeer de positieve kant van alles te zien, want dat is alleen als je goede gedachten en geluk hebt. Positiviteit is een keuze.

Geloof in jezelf!

Geluk is wanneer je iets doet dat je zo graag wilde doen, maar de gedachte aan falen is dat je een stap terug doet. De eerste criticus van je acties is jezelf. Je kunt mensen niet laten zien wat je waard bent als je het zelf niet ziet. Onthoud dat je een winnaar bent en daarom ben je hier (en niet die andere zaadcellen.)

Wees moedig. Neem risico’s!

Grote kansen kloppen maar één keer, dus als ze dat doen, open je je deuren. Alles is een gok omdat je morgen niet kunt voorzien. Wees niet bang om te falen, want zonder dat kun je het moment waarop je eindelijk bent geslaagd niet waarderen.

Doe eens gek. Overtreed regels!

Gehoorzaamheid is geweldig, maar regels, zoals beloften, zijn bedoeld om te worden verbroken. Regels overtreden is leuk, zelfs een eenvoudige oversteek op de weg wanneer het licht rood wordt en de aanwezigheid van verkeersofficieren leuk zal zijn. Gewoon niet betrapt worden en rennen zo snel als je kunt. Op het moment dat je weer op die plaats zult zijn, ben ik er vast en zeker in dat je jezelf zult uitlachen.

Blijf jezelf!

Je kunt iemand verafgoden, maar probeer niet volledig op hen te lijken. Je bent je eigen unieke zelf en je hoeft niet als iemand anders te zijn om deel uit te maken van de groep. Eerlijkheid is het beste beleid en wees eerlijk over jezelf. Het is zo veel beter om gehaat te worden voor wie je bent dan om liefde voor wat je niet bent.

Hoe je omgaat met wat het leven je oplevert, is het geheim van hoe je succesvol kunt zijn en hoe je je leven de moeite waard maakt om te leven. Geluk is een keuze. Zoals sterrenbeeld Leeuw Tolstoj zou zeggen, als je gelukkig wilt zijn.