happiness horoscoop v
door: Ferdinand Woltjer | Zodiac Horoscoop ©

VIND JE VREUGDE …
Deel 1 (de rand van negativiteit)

De waarheid wordt verteld, droefheid, verdriet, ontberingen en negativiteit zijn aan de orde van de dag.
Vanaf het moment dat je wakker wordt op een nieuwe dag, tot het einde van de dag, is de kans groot dat je met allerlei vormen van negativiteit gebombardeerd wordt, op allerlei plaatsen.

Met deze hype die de maatschappij verwoest en het bewustzijn van het hele menselijke ras vormgeeft, is er een toename van het niveau van ongeluk en depressie. Niemand heeft een immuniteit tegen deze plaag, zelfs als we doen alsof.

Miljarden mensen over de hele wereld murmelen diep in hun hart tegen dingen om hen heen. Ze hebben hun geluk verloren aan banen, relaties, beslissingen, ziekte, beleid en omslachtige verantwoordelijkheden.

Mensen gaan tegenwoordig met een lach op hun gezicht naar hun werk en fronsen hun hart. Ze kijken uit naar dagen waarop ze vrij kunnen zijn om te zijn van wie ze gedroomd hebben. De meeste paren delen alleen een gemeenschappelijk onderkomen, ze zijn meer van een platte partner dan getrouwde mensen, met alleen de kinderen als een bewijs van de band van liefde die ze ooit hadden.

Jongeren vullen  de straten en hoeken van de steden met niets dan ogen gevuld met onvervulde visies en hoop met een mengsel van angst en teleurstelling. De meesten hebben niets te doen behalve drugs en ondeugden. Mensen zijn bang om oud te worden omdat ze vrezen dat de ketenen van pensionering het kleine leven dat ze hebben verkorten.

Echt, we leven in het tijdperk en op de rand van negativiteit,
maar , dit is precies de reden waarom we onze vreugde vinden.

Het leven in de oorspronkelijke staat is puur en vreugdevol. Ook al lijkt het alsof we in de zee van negativiteit leven, er is een eiland  van vreugde in het midden. Dat eiland draagt ​​het mooiste van wat het leven te bieden heeft, het is gevuld met de ware kleuren van een mooie leven. Dat eiland heeft de grootste schatten die het leven te bieden heeft. Dat eiland is in jou.

De reden waarom je verdrietig of ongelukkig bent, is omdat je accepteerde wat de omgeving je doet geloven. Je hebt reacties, uiterlijkheden, attitudes, acties, beleid en nieuws van mensen toegestaan ​​om je humeur te dicteren.

Echter, de beslissing om gelukkig te zijn ligt in jou, ik vertel je de waarheid, je kunt dit gelukzalige volledige eiland ontdekken.

Maar het begint met één stap en dat is jezelf ontdekken

 

Dit vind je ook leuk