happiness horoscoop v
door: Ferdinand Woltjer | Zodiac Horoscoop ©

Ik wandelde vanochtend diep in gedachten over het strand, toen iets verderop mijn aandacht trok. Zittend op de top van dit eindeloze strand van fijn, wit zand was een klein rond voorwerp.

Toen ik dichterbij kwam begon mijn nieuwsgierigheid te groeien en het viel op van iets anders er omheen als een lichtend baken. Toen pakte ik het op en na onderzoek zag ik dat het een kleine ronde spons was die door de golven aan de wal was aangespoeld.

Ik sta daar een tijdje te kijken in mijn eigen kleine wereld. Waar kwam het vandaan? Was het maandenlang in de oceaan gereisd door alle getijstromen of kwam het slechts een paar meter verderop vandaan? Ik bestudeerde de schoonheid van zijn vorm en textuur en zorgde ervoor dat ik  deze niet beschadigde. Toen, natuurlijk, zoals je kunt zien, nam ik er een paar foto’s van en plaatste het terug waar ik het vond, waardoor het zijn reizen kon voortzetten.

Waarom schrijf ik over iets dat zo onbelangrijk is dat je zou kunnen vragen? Het zette me aan het denken over hoe uniek we allemaal zijn als menselijke wezens. Er zijn er zoveel van ons en vaak zie ik mensen die zeggen dat ze zich onbetekenend voelen alsof ze er niet toe doen. Ze voelen zich alsof ze net als iedereen anders zijn en gewoon niet opvallen in wat voor manier dan ook, maar ze kunnen niet meer verkeerd zijn. Dus de reden voor dit artikel!

“Je bent een individu en bent net als iedereen”

Ik dacht dat ik een dwaze titel als deze zou gebruiken om een ​​serieus concept te beschrijven. We zijn allemaal individuen en we doen “alles” maar “niet” zoals alle anderen.

* U bent de enige persoon uit miljarden die precies op u lijkt.
* Niemand kan beter zijn in jou zijn dan jij bent.
* Je bent perfect zoals je bent … Ja, sommige mensen hebben problemen, maar het is belangrijk om te scheiden wat je bent met je gedrag; twee verschillende dingen.
* Onthoud dat wanneer iemand de vinger op je richt en ergens over klaagt, het gewoon een weerspiegeling is van wat ze niet leuk vinden op zichzelf. Laat ze je niet naar beneden halen en onthoud dat het “hun” agenda is, niet de jouwe.
* Eindelijk, net als die spons die me een beetje geluk op het strand heeft gekocht, heb je ook het vermogen om mensen gelukkig te maken.

Als je me niet gelooft, neem dan nu even de tijd om jezelf in de spiegel te staren met de grootste glimlach op je gezicht die je kunt en blijf staren om te zien wat er gebeurt … Ik daag je uit! Als je net als de meesten van ons bent om mensen te ademen, zal je beginnen te lachen.

Probeer het … en houd je ogen open voor schoonheid op eenvoudige plaatsen.

Dit vind je ook leuk