ebcbfeddfbdeedcbcfcdaeabbbdc
door: Inez Bijman | Zodiac Horoscoop ©

Echt geluk is ’s ochtends wakker worden met een kom heerlijke ontbijtgranen waar je de hele dag naar uitgekeken hebt.

Evenzo gaat geluk op de bank zitten en weet je dat je op het punt staat om de nieuwe aflevering van je favoriete tv-programma te bekijken

Dit zijn allemaal voorbeelden van wat velen van ons ‘kleine dingen’ zouden vinden, maar dat betekent niet dat ze absoluut niet kunnen helpen om ons gelukkiger te voelen. Dit zijn ideeën en aangename  dingen ,  maar ze zijn super krachtig in het verhogen van onze stemming en helpen ons om ons op de top van de wereld te voelen.

Dus de vraag is, hoe kom je op het punt dat kleine dingen je gelukkiger maken en hoe zorg je ervoor dat je een constante voorraad van zulke dingen hebt om je gelukkig te maken?

De kleine dingen vinden

Het eerste ding om te doen is om die kleine dingen te vinden en ervoor te zorgen dat ze blijven komen. We hebben allemaal dingen die ons een goed gevoel geven en we hebben allemaal hobby’s en activiteiten die we leuk vinden.

De truc is dan om te identificeren hoe je op regelmatige basis van die dingen kunt genieten, of het nu een favoriet gerecht is of dat het je favoriete muziek is.

Vervolgens moet je plannen maken om van die dingen te genieten. Een beetje ‘pleziervertraging’ kan hier wonderen verrichten, dus ideaal gezien  wilt u de hele dag op het werk doorbrengen om vooruit te kijken naar datgene dat u ’s avonds wilt doen. Geef niet constant toe, maar bouw het moment in je geest op en kijk ernaar uit om het te laten gebeuren.

Geweldige dingen om te doen

Het probleem is dat velen van ons niet weten hoe we het meeste uit onze vrije tijd moeten halen. We besteden de hele dag aan nutteloze televisie kijken en daar zijn we niet echt in geïnteresseerd .

In feite zijn er echter talloze geweldige dingen die je de hele tijd kunt doen en de overgrote meerderheid ervan is gratis.

Je zou bijvoorbeeld een gratis computerspel kunnen downloaden. Je zou een nieuw programma of film kunnen uitproberen op Netflix. Je zou een plaatselijk  park kunnen verkennen. Je zou dat boek dat je eeuwen geleden kocht, kunnen lezen en vergeten. Je zou kunnen proberen iets raars en ambitieus te koken. Je zou kunnen proberen om je eigen bonsai boom te planten …

Er zijn een miljoen verschillende activiteiten, dus besteed wat tijd aan het nadenken over alle opwindende dingen die je thuis kunt doen en maak er een gewoonte van om meer ideeën te schrijven als ze naar je toe komen. Geniet ondertussen van je favoriete eten en plotseling wordt je leven gevuld met verbazingwekkende kleine momenten.

Vragen over je toekomst?

Thea Scholtes

Afstandshealing,Coaching,Energetisch reiniging,Pendel
ASCENSION-COACH, TRANSFORMATIE-healing voor Mens en Dier. DIVINE HEALING HANDS met hoog frequente DOWNLOADS, Heldervoelend Pendelen via remedies om het thema te herkennen. PIJNLICHAAM REINIGEN!

Pia

Allround,Coaching,Foto lezen,Kaartleggen,Pendel,Reiki,Relatie coach,Tarot kaarten
I listen without judgements and render intuitive inputs when requested. I aim to motivate and empower the people I talk to.

Angel

Allround,Coaching,Contact met gene zijde,Dieren fluisteraar,Lenormand kaarten,Pendel
Ik ben lief en zacht en hou van eerlijkheid en voel veel aan

Angelique

Kaartleggen,Paragnost,Allround,Contact met gene zijde,Foto lezen,,,,,,Lenormand kaarten,Medium,Pendel,Waarzegger,,Wicca
Ben zeer actief altijd al geweest in de paranormale wereld, ,en graag help ik mensen de goede weg te kiezen ,als medium zijne.

Angie

Allround,Coaching,Foto lezen,Heks,Kaartleggen,Medium,Pendel,Relatie coach,Tarot kaarten,Zigeuner kaarten
Ik ben Angie ervaren helderdvoelendmedium tarotkaarten,fotoreading, zigeunerkaarten, pendelen

Gaya

Allround,Astrologie,Coaching,Foto lezen,Kaartleggen,Lenormand kaarten,Paragnost,Pendel,Relatie coach,Tarot kaarten,Waarzegger
Hoogsensitief, helderwetend-ziend-horend-voelend. Gespecialiseerd in liefde en relaties.

Medium Dely

Allround,Coaching,Contact met gene zijde,Dieren fluisteraar,Foto lezen,Kaartleggen,Medium,Pendel,Reiki,Relatie coach,Spiritueel huizen reinigen,Waarzegger
ik voel me bevoorrecht en heel dankbaar boodschappen en inzichten te mogen geven voor uzelf en van uw overleden dierbaren.

Bob

Allround,Astrologie,Coaching,Foto lezen,Paragnost,Relatie coach
Helderziend, -wetend en -voelend. Transformatiecoach en dieptecoach. Dankzij lijntje met `de thuiswereld` heb ik een zeer hoog bewustzijn over wat er werkelijk speelt op aarde,

Mieke

Allround,Coaching,Dieren fluisteraar,Foto lezen,Medium,Pendel,Reiki,Relatie coach,Tarot kaarten
Hoogsensitief heldervoelend Bewustzijns- en Transformatie coach voor de Nieuwe Tijd, Ongeveer 40 jaar actief ten dienste van mensen, kinderen, dieren.
Bekijk alle mediums

Dit vind je ook leuk