door: Gisella van Kammen | Zodiac Horoscoop ©

Geluk is het meest gewenste doel van het leven. Maar we kunnen het nooit bereiken terwijl we buiten onszelf blijven kijken, want het is een inside-job.

“Geluk kan niet worden afgelegd naar, in eigendom zijn, verdiend, gedragen of geconsumeerd.” Geluk is de spirituele ervaring van elke minuut leven met liefde, gratie en dankbaarheid. “

http://www.coolengratis.nl/links.php?put=in&id=917

Door onze evolutionaire reis hebben we elke denkbare strategie geprobeerd en bijna overal gezocht in onze zoektocht naar echt geluk. We hebben geweldige ervaringen opgedaan en hebben onderweg veel geleerd, maar we hebben nooit gevonden waarnaar we op zoek zijn. Af en toe worden we moe van het zoeken en richten we onze aandacht op de plek waar we tot nu toe niet hebben gekeken; in onszelf. Echt geluk is niet iets dat gekocht en geaccepteerd kan worden; het is de natuurlijke staat van zijn van onze ziel, en we kunnen alleen contact maken door naar binnen te gaan.

Wat we ook doen, het is gewoon onze innerlijke kwaliteit die we gaan verspreiden. We kunnen niets van enorme waarde voor onze planeet doen totdat er iets van accurate waarde in ons is. Dus, als we verbonden willen zijn met de wereld, moeten we ons als eerste transformeren in een gelukkig wezen.

Het doet er niet toe wat we in ons leven doen, of het nu gaat om zaken doen, studeren of hulp verlenen aan iemand of een bepaalde zaak, we doen het omdat het ons diep van binnen bevredigt. Elke activiteit die elk individu op deze wereld uitvoert, komt voort uit een verlangen. We waren niet gelukkig toen we een kind waren, zoals vreugde en geluk een bron is die in ieder van ons woont. Dus alles wat we moeten doen, is ervoor te gaan en de leiding te nemen over die vreugde die in ons blijft.

Alles in het universum is in orde. De zon komt wonderbaarlijk goed in de lucht. De bloemen bloeien prachtig, er vallen geen sterren mee en de sterrenstelsels functioneren perfect. Vandaag de dag komt de hele kosmos goddelijk goed voor, maar alleen een negatieve gedachte die ons brein afwast, stelt ons in staat te geloven dat het vandaag een slechte dag is.

Lijden komt in principe voor wanneer de meeste mensen perceptie verliezen met betrekking tot waar het in dit leven allemaal om gaat. Ons emotionele proces is veel groter geworden dan de existentiële procedure, of onze kleingeestige creatie wordt veel kritischer vergeleken met GOD’s Creations, om het botweg te plaatsen. Dit is de manier om al het lijden te verkrijgen. We missen het complete gevoel van wat dit betekent om hier te leven. Een emotie in ons ons of een gedachte in onze geest vestigt de aard van de ervaring op dit moment. En onze gedachte heeft misschien niets te bereiken, zelfs niet met de beperkte realiteit van onze levensstijl. De hele creatie gebeurt heel goed, maar slechts één bedachtzame emotie kan alles verpesten.

Alles wat we beschouwen als “onze geest” is in feite niet van ons. Het is slechts de lege taal van de maatschappij. Iedereen en iedereen die we dagelijks tegenkomen, plaatst een idee of informatie in ons hoofd en we hebben echt geen keus over wiens idee we accepteren of niet accepteren. Deze informatie is van voordeel als we leren hoe we ze moeten verwerken en gebruiken. Deze opeenstapeling van meningen en informatie die we verzamelen is eenvoudig nuttig voor onze overleving op de planeet. Het is niet iets dat gerelateerd is aan wie we zijn.

Het eerste dat we ’s morgens moeten doen als we opstaan, is glimlachen. Bij wie? Niemand. Omdat alleen het feit dat we wakker zijn geen kleinigheid is. Veel duizenden mensen die gisteravond sliepen, zijn vandaag niet wakker geworden. Is het niet geweldig dat we wakker werden? Kijk dus als je wakker wordt, kijk om je heen, of er iemand is en lach dan naar hen. Want vanmorgen stond voor veel mensen iemand die dierbaar was niet op. Ga vervolgens naar buiten, haal diep adem en kijk naar de struiken. Ze zijn ook niet dood gegaan.

Je denkt misschien dat dit heel grappig is, maar je zult de realiteit niet weten totdat iemand die je dierbaar is, niet wakker wordt. Dus wacht niet tot je de waarde ervan begrijpt. Waardeer wat je hebt, wees blij dat je leeft en iedereen die belangrijk voor je is, is er nog steeds.

https://horoscoop.startkabel.nl/

Natuurlijk kunnen mensen die geen eten hebben of de basisbehoeften om te leven zich fysiek ellendig voelen en hun behoeften moeten worden aangepakt. Het is onze plicht als mens om dergelijke mensen te helpen en te verzorgen wanneer we ze tegenkomen. Maar de meeste mensen zijn ongelukkig, niet als gevolg van wat ze niet hebben. Het is omdat ze hun leven vergelijken met anderen. Je rijdt op een motor, je ziet iemand in een Mercedes en je wordt ongelukkig. Maar voor iemand die een fiets bestuurt, lijkt je motor op een limousine.

Het leven gaat over leren en waarderen wat GOD voor ons heeft gecreëerd in deze plant. Het gaat er niet om het te verdraaien en te vervormen. Als we vertrouwen op de uiterlijke situatie om ons blij en tevreden te maken, kunnen we nooit echt geluk voelen. De kwaliteit van ons leven hangt niet af van welke auto we rijden, hoeveel geld we hebben op een bankrekening, of hoe groot ons huis is, maar hoe tevreden en gelukkig we ons vanbinnen voelen.

Hoewel eenieder van ons uniek is, en wat voor iemand werkt, is dat misschien niet voor de ander, maar er zijn gewoon gebieden die de neiging hebben om een ​​groot verschil te maken voor het geluk van mensen in het leven; en cruciaal zijn het allemaal gebieden die binnen onze controle liggen:

1 – Zorg voor anderen oprecht: oprecht zorg voor anderen om ons heen is essentieel voor ons geluk. Zorgzaam zijn betekent het beste wensen voor anderen en in hen dezelfde wensen, behoeften, ambities en zelfs angsten erkennen die we ook hebben. Het betekent een luisterend oor bieden, opmerken wanneer iemand hulp nodig heeft en onze gemeenschap helpen zonder een beloning te vragen. Door zorgzaam te zijn, kunnen we empathie voor anderen hebben en een leven leiden gebaseerd op genegenheid, liefde en mededogen voor de mensen om ons heen.

2 – Verbinden met mensen: “Geluk wordt niet alleen beïnvloed door de mensen die je kent, maar ook door de mensen die ze kennen” . Dit betekent dat door onszelf te omringen met gelukkiger mensen, we gelukkiger worden, we de mensen dichtbij ons gelukkiger maken en de mensen dichter bij hen gelukkiger maken. Mensen met sterke en grote sociale relaties zijn gelukkiger, gezonder en leven langer. Een hechte relatie met familie en vrienden brengt liefde, compassie, betekenis en verbondenheid met ons leven en groeit ons gevoel van eigenwaarde. “Om de ziel van een ander mens te raken, is om op heilige grond te wandelen” ~ Stephen Covey

3 – Let op de wereld om je heen: Taking Notice gaat over het observeren van die dingen die we mooi vinden en er in ons dagelijks leven rekening mee houden. Het kan gemakkelijk zijn om door het leven te haasten zonder te veel op te merken. Meer aandacht schenken aan het huidige moment, aan onze eigen gedachten en gevoelens en aan de wereld om ons heen; kan ons welzijn verbeteren. Bewustwording van het huidige moment helpt ons niet alleen om meer van de wereld om ons heen te genieten en onszelf beter te begrijpen, maar herkent ook nieuwe dingen die we als vanzelfsprekend beschouwen.

4 – Heb iets om naar uit te kijken: Geluk in afwachting is de sleutel hier. Door iets te hebben om naar uit te kijken, ongeacht hoe onze situaties zijn, geluk brengen in ons leven, ruim voordat de omstandigheid gebeurde. Als je leven een reeks van ongewenste taken, verplichtingen en onaangename taken is, neem dan de tijd om iets te ontdekken dat GIJ aangenaam zou vinden. En maak tijd vrij om het te doen. “Geluk is het anticiperen op en het realiseren van de vervulling van een droom” .

5 – Vermijd valse overtuigingen en verwachtingen: “Ons authentieke geluk wordt geblokkeerd door onze valse overtuiging dat het leven zou moeten zijn hoe we het willen zijn.” De verwachting dat bedrijven een onjuiste overtuiging zijn, stelt ons voor teleurstelling, frustratie, woede en ongeluk . verwachtingen creëren onze realiteit en ze veranderen ons leven emotioneel en fysiek. Onredelijke verwachtingen kunnen het leven extreem hard en ongelukkig maken. Deze verwachtingen zijn eigenlijk ontworpen door ons ego, omdat niets ons ego een sterker gevoel van zelf-identiteit geeft als een ervaring die ons trieste levensverhaal ondersteunt . “Met andere woorden, we creëren onbewust verwachtingen zodat we ons verdrietig en teleurgesteld kunnen voelen als ze niet worden bereikt.” Ons ego is verslaafd aan verdriet en pijnlijke emoties . Meester om alle verwachtingen te laten varen en je hart te openen, van jezelf te houden, en te bewegen voorbij je ego. Omarm de vrijheid van je ego.

6 – Wees comfortabel met wie je bent: als je onszelf vindt, helpt onze authenticiteit ons om onze schoonheid te voelen. Wanneer we ons best doen om te zijn wie we zijn, om trouw te blijven aan onszelf en onszelf te accepteren met al onze gebreken en onvolkomenheden, zullen we ons automatisch aantrekkelijk en uniek voelen. Schoonheid is nooit afhankelijk van de goedkeuring van anderen. Integendeel, schoonheid is zeer zelf-gedefinieerd en zelf gecreëerd. “Mooi zijn betekent jezelf zijn, je hoeft niet door anderen te worden geaccepteerd, je moet jezelf accepteren.” ~ Thich Nhat Hanh . Door onszelf te accepteren en vriendelijk voor onszelf te worden, zullen we onze tekortkomingen kunnen zien als kansen om te leren en te groeien.

7 – Zoek een doel in het leven: we hebben allemaal potentieel potentieel, misschien zelfs gebieden van intelligentie, om iets geheel anders te worden, of op één of andere manier meer dan wat we nu lijken te zijn. Mensen die zin en doel in hun leven vinden, zijn gelukkiger, voelen meer controle en halen meer uit wat ze doen. Ze worden minder gestrest, angstig of depressief. Maar hoe vinden we betekenis en doel in het leven? We zijn allemaal anders bedraad. Sommigen van ons voelen zich meer verbonden met de natuur, anderen vinden betekenis door te koesteren. De sleutel is om te weten wat voor ons werkt. Ons doel leren leven, is in wezen een spirituele oefening en een innerlijke taak. Zoek hoe en wat je dat gevoel van vervulling en diepe verbondenheid geeft; en bekijk het dan in alles wat je doet.

8 – Train jezelf om positiever te zijn: er is het positieve aspect in alles, in elke persoon, in elke situatie. Soms is het niet voor de hand liggend en moeten we hard kijken. Zelfs wanneer we voor een moeilijke situatie staan, kunnen we bij onszelf denken: “Wat is hier goed aan?” Hoe onplezierig de situatie ook lijkt, we kunnen altijd iets goeds vinden als we de tijd nemen om erover na te denken. Alles, goed of slecht, is een leerervaring. En er is altijd les te winnen van elke slechte ervaring . “Er zijn momenten dat problemen ons leven binnenkomen en we kunnen niets doen om ze te vermijden, maar ze zijn er niet voor niets.

9 – Leef oplettend: “Het leven is niet wat het zou moeten zijn.” Het is wat het is . Het leven zit vol uitdagingen. De manier waarop we ze beheren, kan een verschil maken tussen de vraag of we hen in staat stellen om onze levens te beheersen, of we vinden een manier om elke uitdaging in verlegenheid te brengen zodra deze zich voordoet. Door mindfulness te beoefenen kunnen we een meer krachtige manier vinden om te reageren op de uitdagingen die het leven ons biedt. Het helpt ons ook om onze geest te trainen, onze gedachten en gevoelens te beheersen en stress en angst te verminderen.

10 – Zorg voor je lichaam: “Je lichaam is kostbaar, het is ons voertuig om te ontwaken.” Behandel het met zorg. “ ~ Boeddha . Er is een krachtige geest-lichaam verbinding waardoor emotionele, mentale, sociale, spirituele en gedragsfactoren direct onze gezondheid kunnen beïnvloeden. Actief zijn maakt ons gelukkiger en gezonder. Door tijd buitenshuis door te brengen, gezond voedsel te eten en voldoende slaap te krijgen, kunnen we ons welzijn verbeteren. Een serene geest is echt niets zonder een gezond lichaam om het te dragen, dus toon je lichaam dezelfde compassie die je iedereen laat zien, door ervoor te zorgen.

Horoscoop

Het is nu een positieve tijd dat we in onszelf kijken en zien hoe we persoonlijk welzijn kunnen produceren. Uit onze eigen levenservaringen kunnen we duidelijk opmaken dat ons welzijn zal toenemen wanneer we onze perceptie van het leven veranderen. We moeten ons realiseren dat als we vastbesloten zijn ons geluk en ons welzijn te creëren door de externe factoren, het nooit zal gebeuren. Omdat niets 100% zal zijn zoals we willen dat ze zijn. Wanneer we dit feit accepteren, zullen we in staat zijn om aan onszelf als een individu te werken om de persoon te worden die we willen zijn. En geluk zal onze enige keuze zijn die door de schepping in de eerste plaats onze authentieke natuur is geweest . “Focus op de reis, niet op de bestemming, vreugde is niet in het beëindigen van een activiteit, maar in het doen.” ~ Greg Anderson

http://kwikstart.arrowsweb.nl

Dit vind je ook leuk