door: Joël Deckers | Zodiac Horoscoop ©

We hebben prachtige vroege herfstdagen met zonstralen, blauwe luchten, zachte wolken en warme temperaturen. Het lijkt iedereen op zulke dagen helderder te maken. Het zal de winter zeker slechter doen lijken hier in Engeland!

Geluk is echter een gemoedstoestand, soms moeten we de controle over ons geluk nemen tussen genieten van de gebeurtenissen die geluk brengen, we moeten manieren vinden waarop we ons op een bepaald moment gelukkiger kunnen voelen. Dingen zoals glimlachen, ons tempo veranderen, sneller en doelgericht bewegen. Kijken naar de zonnige kant van situaties en onthouden van gelukkige evenementen en plaatsen die we hebben genoten.

Gratis links plaatsen – Plaats geheel gratis uw link.

We kunnen onze omgeving vullen met kleuren die ons aanspreken, prachtige kleuren dragen, wandelen in de natuur, ruikend gras ruiken na de regen, of de geweldige geur van bakken op een koude dag, of stomende soep. Het geluid van kinderen die lachen en spelen, kittens die achter een mot aanjagen, laten ons genieten van deze eenvoudige geneugten. Er zijn zoveel dingen om ons heen om ons gelukkig te laten voelen als we alleen naar hen kijken.

Doe je saaie kleding weg, maak dit een sensuele winter en roep al je zintuigen op met de geneugten om je heen.

Zie je vervolgens gelukkig in je werk of gekozen carrière; waar je woont, je huidige hobby’s of het gebrek daaraan! Maken je vrienden je aan het lachen of trek je elkaar neer met verhalen van ondergang en somberheid? Misschien is het tijd om wat veranderingen aan te brengen, nieuwe vrienden te vinden of anderen beter te behandelen. Zoek naar nieuwe hobby’s die je een beetje bang maken, maar die je heel veel opwinden.

Een paar jaar geleden besloot ik mijn leven te heroverwegen en begon ik het werken met een laptop te verkennen. Het gebeurde niet van de ene op de andere dag, maar uiteindelijk kochten we zelfs een huis in Spanje, zodat we in de zon konden overwinteren en met mijn laptop overal kunnen werken. Gelukkigerwijs heb ik vele maanden lang een slechte gezondheid gehad, maar ik heb nog steeds op mijn laptop kunnen werken.

Dus misschien is het tijd voor jou om je leven te evalueren en plannen te maken voor je toekomst. Als tijdsvrijheid en thuiswerken u opwindend is, is Affiliate-marketing een eenvoudige manier om online te beginnen. Met de hulp en begeleiding van een coach die geweldige producten en trainingen levert, kun je commissies verdienen terwijl je de technieken leert. Ik weet dat dit me heeft geholpen het simpel te houden. Online werken is een spannende onderneming en is een goede manier om uw bedrijf te laten groeien, u kunt parttime beginnen en zich ontwikkelen zoals u dat wilt.

http://spiritueel.twexx.nl/

Dus wat er ook nodig is om je gelukkig te maken, geniet van wat om je heen is, misschien maak je een aantal plannen en veranderingen. Ik wens je een gelukkige, gezonde en welvarende winter.

Boeken om je te inspireren:

“Feel the Fear and Do It Anyway” door Susan Jeffers

“Godzijdank is het maandag” door Charles Cameron en Suzanne Elusoe

“Do It! A Guide to Living Your Dreams” door John-Roger en Peter McWilliams

http://goeielinks.nl

Dit vind je ook leuk