ebbcfeddfbdeedcbcfcaafebbd
door: Inez Bijman | Zodiac Horoscoop ©

Dit artikel gaat over het vinden van geluk. Het zoeken naar geluk is tegenwoordig een moeilijke zaak. Er gebeurt zoveel in deze wereld van negatieve aard  dat het moeilijk is om de tevredenheid en gemoedsrust te vinden waar we allemaal naar hunkeren. Iedereen op deze wereld wil het, maar soms is het zo ongrijpbaar dat het moeilijk te vinden en te houden is.

Ik was een van die mensen die ernaar verlangden maar het niet vonden, omdat ik het grootste deel van mijn leven leefde in gewelddadige relaties. Als je in negativiteit leeft, is het moeilijk geluk te vinden totdat je die negatieve persoon, plaats of ding voorgoed uit je leven laat. Ik had een beledigende geadopteerde moeder en was getrouwd met een beledigende echtgenoot. Ik volgde hun pad van vernietiging van  emotionele en mentale mishandeling die je naar beneden sleurt tot je niets meer voelt. Lichamelijke mishandeling kan snel worden waargenomen en gevoeld, waardoor het emotionele of mentale misbruik je jarenlang kan meeslepen, waardoor je elke dag verder en verder naar beneden gaat in de afgrond.

Ik had geen zelfrespect meer. Ik voelde me niet waardig om zelfs maar het leven te leven dat ik wilde. Ze gaven me het gevoel dat ik er niet toe deed en mijn leven was een slaaf van hun grillen. Ik leefde het leven dat ze wilden en dat .bracht me nog verder in de duisternis. Ik had geen keus, ik zat vast en voelde me ellendig. Elke dag was een hele klus om uit bed te komen om te overleven. Ik begon ziektes te ontwikkelen en deze hele toestand had invloed op mijn gezondheid. Ik wist dat ik iets moest doen of dat ik zou sterven op hun grondgebied. Het heeft me jaren gekost maar ben uiteindelijk uit beide relaties gestapt. Ik heb mezelf van beide relaties gescheiden. Ik had besloten  en deelde hun mede dat ik geen contact meer  met hun wilde hebben.

Ik bad elke dag voor liefde, geluk en vrede. Mijn leven na het verlaten van hen was eenzaam en ik voelde me zo geïsoleerd van mijn familie, maar later voelde ik me goed om  wat ik had gedaan. Ik wist gewoon dat het goed was voor mij en  mijn  gezondheid was ook verbeterd. Ik besefte dat ik geen van beiden nodig had. Ik had niemand nodig die me slecht behandelde en mijn gevoelens of verlangens niet respecteerde. Ik kreeg eindelijk mijn vrijheid om te zijn wie ik wilde en te doen wat ik ook wilde. Het was zo bevrijdend. Ik voelde me weer levend.

Mijn uitdaging was nu om het geluk te vinden waar ik al zoveel jaren naar verlangd heb. Ik maakte een paar fouten, denkend dat ik een man nodig had om van me te houden en om me gelukkig te maken. Ik ging uit en ik vond alleen verliezers. Toen ik mijn moed had, besefte ik dat single zijn niet zo slecht was, eigenlijk hou ik ervan. Ik ontdekte dat geluk in mij zat en  niet buiten mij.. Ik vond de liefde voor mezelf. Ik vond zelfs de vrede en tevredenheid die ik nooit eerder had. Het kostte me een paar jaar om de liefde, het geluk en de vrede te vinden waarvoor ik had gebeden. Ik had een plan om deze dingen te vinden en was vastbesloten om ze te doorzien.

Ten eerste ben ik gestopt met daten en zoeken om een ​​man te vinden die me tevreden stelt. Een man kan me niet gelukkig maken. Ik moest dat eerst zelf ontdekken voordat ik geluk met iemand anders kon vinden.

Ten tweede begon ik voor mij en mijn gezondheid te zorgen. De juiste dingen doen om me gezond te krijgen. Tijd vrij maken alleen voor mij. Ik had veel “ik”  tijd  Dit was het vinden van liefde voor mezelf.

Ten derde heb ik alle negatieve mensen van de hand gedaan en mezelf omringd door de positieve. Ik moest weer verhuizen naar een nieuwe locatie om nieuwe vrienden te vinden en zij werden mijn nieuwe familie. Dit was het wegwerken van het negatieve in mijn leven.

Ten vierde heb ik veel gerookt, zelfs als ik dat niet wilde. Ik deed het zelfs op mijn pijnlijke dagen . Dit was heel moeilijk voor mij om het  niet te doen.

Ten vijfde ben ik begonnen met het doen van activiteiten. Ik krijg er geen geld voor, maar de betaling die ik krijg is vriendelijkheid en waardering voor wat ik doe. Ik heb het gevoel dat ik iets terug geef aan anderen door dit voor hen te doen. Dit is het vinden waar je van houdt en het uitvoeren.

Zesde mediteerde en bad ik veel. Dit heeft me geholpen gemoedsrust te vinden.

Ten zevende was ik dankbaar voor wat ik niet had. Dit maakte me tevreden en waardeerde wat ik had. Nadat ik ze alle zeven jaren heb gedaan, heb ik eindelijk de liefde voor mezelf, de gemoedsrust en het geluk waar ik zo naar verlangd heb. Geluk is mogelijk.  Als ik het kan vinden, kun jij het ook.

Hier zijn 47 punten voor het vinden van geluk:
1. Sta vroeg op en vier de ochtend
2. Minder is meer, houd rekening met stress
3. Temper  jezelf, doe wat je kunt maar overdrijf niet
4. Wees geduldig, geduld is een deugd
5. Reik naar je innerlijke mens en heb mededogen.
6. Zoek naar je ware passie en hou je eraan
7. Oefen regelmatig
8. Gezond eten betekent gelukkig leven
9. Ontspan en mediteer
10. Wees op je eigen manier georganiseerd
11. Wees positief, laat u niet vallen in een put van wanhoop
12. Maak je financiën eenvoudiger
13. Eenvoudiger leven is gelukkiger
14. Overweeg wat je hebt en accepteer het
15. Zie de foto van het perfecte leven
16. Heb langetermijndoelen in je gedachten
17. Denk aan je missie in dit leven
18 Overweeg welke grote taak je hebt in deze week of voor deze dag
19. Blijf gefocust
20. De reis is de helft van het plezier, vergeet niet ervan te genieten
21. Volg uw eigen persoonlijke ochtend- en avondroutine
22. Heb diepe, zinvolle en zinvolle relaties
23. Betaal je schulden
24. Vergeet niet om te genieten van het kleine plezier in je leven
25. Heb een leeg postvak en een schoon bureau
26. Heb een noodfonds
27. Schrijf dagelijks in een dagboek
28. Vertrouw op de mensen om je heen
29. Vergroot uw kennis door te lezen.
30. Zorg voor wat voor soort informatie je binnenlaat.
31. Vergeet niet te ontspannen
32. Je leven gebeurt nu niet gisteren, niet morgen
33. Bouw jezelf een fort van gelijkmoedigheid
34. Neem de tijd om je te binden met je familie en geliefden
35. Wees je eigen held
36. Stop met jezelf te vergelijken met anderen
37. Houd in gedachten dat voordelen belangrijk zijn, geen moeilijkheden
38. Vergeet romantiek niet
39. Kies je strijd en leer hoe je kunt verliezen
40. Voer de stroom in
41. Zuinigheid is het antwoord
42. Klein en langzaam, maar efficiënt
43. Vind een manier om afpersers te behandelen
44. Breng je vrije tijd buitenshuis door
45. Stop en geniet van de kleine dingen
46. ​​Word soms lui
47. Bied je hulp aan mensen in nood

Probeer al deze punten te doen en ik weet zeker dat je de liefde, het geluk en de vrede zult vinden waar je naar hunkert.

Dit vind je ook leuk