happiness horoscoop v
door: Edgar Wallenburg | Zodiac Horoscoop ©

Er is een merkwaardige complexiteit (en relatief gemak) van het creëren van je realiteit als bewustzijn in dit nieuwe gebied van bewustzijn dat we allemaal ervaren. Het lijkt erop dat het tegenovergestelde geldt voor alle manieren waarop we het in het verleden hebben gedaan. Zelfs ‘onveranderlijke wetten’ zijn niet meer zo onveranderlijk.

 

Op één niveau is de polariteit duidelijk. In het fysieke rijk hebben de dingen tijd nodig om zich te manifesteren. Ze vergen inspanning . Ze hebben vaak offers nodig, omdat je iets moet opgeven om iets nieuws te hebben. Spiritueel creëren is moeiteloos, kan op wonderbaarlijke wijze ogenblikkelijk zijn en je moet de droom loslaten om het een realiteit te laten worden.

Maar om te creëren vanuit het rijk van het denken, waar de meeste mensen toegang toe hebben bij het gebruik van de onveranderlijke wet van aantrekking, leek het repetitieve focus of aandacht te vereisen. Het leek erop dat je “het energie moest geven”. Het leek erop dat je moest putten uit je innerlijke autoriteit en het zou moeten bevel geven.

 

Wat ik opval, terwijl ik mezelf overgaf aan Bewustzijn, is wat nodig is, de controle loslaten. Al mijn oude ‘spirituele’ technieken die enige dichtheid hadden, werken op dit moment niet.

Mijn oude mystieke training was dat je heel specifiek moest zijn over je manifestaties, zelfs tot wanneer je het wilde (tijdslimieten). Maar ik weet nu dat de geest die met specificaties komt, reageert op het huidige gebrek aan wat ik wil of het huidige probleem dat ik wil oplossen. Dat betekent dat er altijd een element van het gebrek of probleem is in de resultaten die worden gemaakt.

Ikzelf aan het bewustzijn overgeven is niet helemaal hetzelfde als het overdragen aan God. God is een concept buiten mezelf, iets krachtiger en alwetend. Mijn oude mystieke training was dat ik Geest was en Geest een deel van God was, dat ik innerlijke goddelijkheid had, maar er is nog steeds zoveel scheiding in die overtuigingen.

Ik ben Bewustzijn en de ik die mezelf overgeeft is het persoonlijkheidsaspect van mijn fysieke voertuig. Als Bewustzijn ken ik het grote geheel al, en er zijn oneindige mogelijkheden tot toegang, en ze zijn allemaal in mijn voordeel, zelfs degenen die mijn persoonlijkheid als niet gunstig zou achten.

Het gevoel dat de kleine ik die overgeeft aan de grotere C (Bewustzijn) is als een van die vertrouwensoefeningen, behalve dat je naar voren valt in een uitbreiding die je niet voor mogelijk had gehouden.

Het beseft dat bewustzijn mij is en ik weet al wat en waar en hoe, buiten het vermogen van mijn analytische brein om het te begrijpen.

Het is zo in het huidige moment dat ik absoluut geen idee heb wat er aan de hand is (iets dat me in het verleden gek zou hebben gemaakt) en dat is absoluut prima.

Als Bewustzijn heb je dit avontuur gecreëerd in dichtheid en inspanning, en dus is elk dilemma of probleem waar je mee te maken hebt allemaal onderdeel van het spel.

 

Vragen over je toekomst?

Pia

Allround,Coaching,Foto lezen,Kaartleggen,Pendel,Reiki,Relatie coach,Tarot kaarten
I listen without judgements and render intuitive inputs when requested. I aim to motivate and empower the people I talk to.

Psychic Christina

Allround,Astrologie,Coaching,Contact met gene zijde,Dieren fluisteraar,Foto lezen,Kaartleggen,Medium,Paragnost,Reiki,Relatie coach,Tarot kaarten,Waarzegger
I’m a natural born psychic.I’m a love and relationships specialist. I am great at what i do. My readings are based on truth and reality.

kevin

Allround,Astrologie,Coaching,Contact met gene zijde,Foto lezen,Kaartleggen,Medium,Relatie coach,Tarot kaarten,Waarzegger
I am kevin. With a great talent in astrology and numerology, I am able to reveal the truth.If you feel anxious about your relationship, call me, as my gift will guide you toward a sense of peace. I am here for you.
Bekijk alle mediums

Dit vind je ook leuk