edbdefeddfbdeedcbcfcbaeeabbd
door: Nella Hajji | Zodiac Horoscoop ©

De kracht van een goed leven is niet alleen om kennis te hebben over hoe je een goed leven kunt leiden, we kunnen ook heel veel kennismijlen hebben, maar het kan dun en zwak zijn. We moeten de kennis toepassen om het echt sterker te maken. Sommige van de grootste ideeën kwamen van mensen die ze echt niet volledig konden uitvoeren. Maar sommigen van degenen die deze geweldige ideeën hadden uitgevoerd, kregen de eer voor hen, omdat ze ze uitvoerden.

Natuurlijk zijn er geweldige ‘ideeënmensen’, maar net zo goed als het beschrijven van het krediet als die ‘ideeënmensen’ de ‘actievoerders’ zijn die het idee nemen en ermee aan de haal gaan. Geef ze geen korting, ze nemen een droom en maken het echt.

In orde, de realiteit van de situatie is als volgt, zeker dat er een goed idee kan worden gecreëerd, maar als het niet wordt uitgevoerd, is het niets meer dan een droom. Begrijp me niet verkeerd, dromers zijn belangrijk, heel belangrijk, maar wat net zo belangrijk is, is het realiseren van de dromen en ideeën, onthoud dat, niet alleen als je leest, maar onthoud dat in werkelijkheid nadat je hebt gelezen.

Maar, nog belangrijker dan wat ik heb genoemd, is dat we ons niet moeten beperken tot de realiteit ‘vóór ons’. We moeten altijd zien en rationeel werken aan mogelijkheden. Realistisch denken is gezond, maar onszelf openlijk beperken is ongezond. Omdat ik niet zei, zie het bos niet door de bomen, maar ik zei wel dat het evenwicht tussen dromen en de uitvoering van ideeën altijd belangrijk is.

Dus hier komt het belachelijke binnen: Ideeën zonder enige realistische manier om ze te kunnen uitvoeren. Een doel, bepaald doel en droom is een goede zaak, maar een totale wens zonder basis is niet goed. Zoals ik al zei, we kunnen alle kennis en aspiraties hebben, maar ze zullen zielig en dun zijn zonder een manier om ze uit te voeren of een bepaald doel.

We hebben misschien geweldige ideeën, maar uitvoering is de sleutel tot het koninkrijk van vervulling. Zonder die totale aanpak is alles gewoon ‘romantische onzin’ zonder een basis of een echte manier om het te doen. Zeker, die laatste twee zinnen brengen de zaken in dit artikel goed naar voren, maar karaktersterkte komt voort uit die totale benadering, al het andere is gewoon leeg en dwaas praten, dromen en “razernij”. Blijf op de hoogte, neem eerlijke en bevredigende actie en al het andere zal extreem worden toegevoegd met rationele consistentie en doorzettingsvermogen.

Dit vind je ook leuk