Horoscoop Daghoroscoop Sterrenbeeld Sterrenbeelden

10 tips om heel vrolijk te zijn

Wat maakt iemand gelukkig? Je zou kunnen denken dat het winnen van de loterij het antwoord is. Denk maar aan alles wat we kunnen kopen of betalen met die overwinningen en de vreugde die het kan brengen. Heb je de kansen gezien om de loterij te winnen! Wie zegt dat het verkrijgen van geluk zo duur of moeilijk te verkrijgen moet zijn? Gezien het nationaal gemiddelde gezinsinkomen, verdienen we gewoon niet genoeg geld als consumentisme de sleutel tot geluk is. Misschien laat hij die sterft met de meeste spullen, het heilzame geluk achter? Is het dan mogelijk dat geluk een staat van bewustzijn is en geen staat van hebben? Het leven is kort, is niet de zin van het leven om een ​​leven met zin te hebben? Een leven waard om te leven? Een leven van vreugde en geluk? De meest praktische en gezond verstandige manier om echt geluk in het leven naar voren te brengen, is leren te lachen. Wat betekent het precies om te leren lachen?

 

 

1. Leer.

Blijf nieuwe dingen leren, behoud die nieuwsgierigheid uit je kindertijd die je aanmoedigt om buiten je comfortzone te gaan en iets nieuws te proberen.

2. Positieve gevoelens, emoties en gedachten aanmoedigen.

Zoek altijd naar wat goed is in de situatie en trek er lering uit. Er is nooit een fout, alleen een mislukte poging.

3. Wees bewust van het huidige moment.

Laat het verleden los en maak je geen zorgen over de toekomst. Besteed aandacht aan de fijne kneepjes van het huidige moment. Gebruik je zintuigen om te genieten en omarmen alles wat er gebeurt op dit moment en geniet van alles. Het is belangrijk om doelen en richting in het leven te hebben, keuzes in het huidige moment is wat bepalend is voor uw toekomst. Als je een gelukkige toekomst wilt, wees gelukkig in het nu.

4. Veerkracht.

Als er iets misgaat, wees dan klaar om terug te veren en zo snel mogelijk te herstellen. Verander je gemoedstoestand en perspectief om flexibel te zijn en open voor meerdere oplossingen.

5. Blijf neutraal

Blijf onpartijdig in uw situaties, neem plaats bij de waarnemer en bekijk alles vanuit een objectief standpunt. In het grote geheel der dingen; kijk naar het begin, het midden en het einde in grote lijnen en scheid het persoonlijke uit de situatie, kies ervoor om rationeel te reageren en reageer niet emotioneel.

6. Hou van je omgeving, mensen, plaatsen, alles.

Goede manieren gaan ver, een simpele glimlach kan iemands dag helemaal veranderen en een vriendelijk gebaar doet wonderen. Kleine daden van vriendelijkheid zijn uitingen van liefde en zijn hard nodig in deze wereld. Het belangrijkste: hou van jezelf, zorg goed voor je lichaam, oefen, eet gezond, wees aardig voor jezelf.

7. Accepteer en omhels wie je bent, voor alles wat je bent.

Dit omvat uw unieke verschillen en die van anderen. Zie om het even welke omstandigheid als een kans voor groei, zelfs als dit onaangenaam is. U hoeft het niet eens te zijn, maar accepteren dat de persoon of omstandigheid gewoon de manier is waarop het is en ernaar streven om ervan te leren, is een essentiële sleutel.

8. Laat remmingen los!

Verlaag de barrières die je tegenhouden om succes en geluk te bereiken. Ik heb het over de twijfels aan zichzelf, de onzekere, verlammende, zelfbewuste gevoelens.

9. Dankbaarheid voor alles en iedereen in je leven.

Wanneer je dankbaar bent, trekt het je aandacht weg van gevoelens van gebrek of het niet hebben of voldoende zijn. Hiermee kun je alles waarderen wat je hebt en alles wat je als persoon bent. Door alle beschikbare middelen te realiseren, kunt u zien hoe vol uw metaforische beker eigenlijk is.

10. Help anderen.

Maak deel uit van iets groters. Geef een deel van uw tijd, talenten of middelen aan iemand die hiervan zou kunnen profiteren. Je talent en vriendelijkheid, hoe klein het ook is, zou het type medicijn kunnen zijn dat ze echt nodig hadden.

Geluk hoeft niet zo zeldzaam te zijn. Het is niet zo ongrijpbaar als mensen misschien denken. Wanneer je leert om te lachen , zul je gemakkelijk meer vreugde en geluk in je leven vinden en de blijdschap verspreiden onder degenen met wie je omgaat. Laat geluk aanstekelijk worden en lachen is je beste medicijn.