De beste internationale horoscoop sites

De beste internationale horoscoop sites

We willen allemaal weten wat de toekomst in petto heeft. Hoewel het onmogelijk is om de toekomst te voorspellen, kunnen we een idee krijgen van wat de toekomst in petto heeft met deze 9 beste internationale horoscoopsites die op internet beschikbaar zijn.

 

 

1. Astrology.com

De eerste en beste horoscoopsite op onze lijst is astrology.com. De website biedt een gratis dagelijkse horoscoop voor alle sterrenbeelden waaruit je kunt kiezen.

Afhankelijk van je sterrenbeeld kun je ook kiezen of je naar je toekomst wilt kijken in liefde, werk en daten, wat kan worden weergegeven in je dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse horoscoop.

Deze site is anders dan andere horoscoopsites omdat hun voorspellingen zijn geschreven en getest door astrologen die je willen begeleiden op basis van de energie die wordt uitgestraald door je sterrenbeeld en niets meer.

 

2. Horoscope.com

Horoscope.com biedt dezelfde mogelijkheden als Astrology.com, maar in plaats van een zwart scherm, kun je gemakkelijk je sterrenbeelden zien in aangename pastelkleuren.

Vind je het moeilijk om iets te beslissen en is er altijd teveel werk van jouw kant? Met hun gratis Ja of Nee Tarot lezing, kun je de kaarten leggen voor wat ze brengen voor jou!

“Ja of Nee Tarot” is slechts een van de vele tarot opties die worden aangeboden. Om verveling te voorkomen en het meeste uit je dag te halen, kan je deze lezingen combineren met je dagelijkse horoscoop.

 

3. Astroyogi.com

Naast de andere twee horoscoopsites die hierboven zijn genoemd, biedt Astroyogi.com dezelfde service. Het belangrijkste verschil is dat de astrologen in India zijn gevestigd en niet in de Verenigde Staten.

Daarnaast gebruiken ze Engels en andere regionale dialecten.

Elke dag schotelen meer dan 2000 experts horoscopen voor in meer dan 85 landen van de wereld.

 

 

4. Cyberastro.com

Nu we het toch hebben over Indiase astrologen, moeten we Cyberastro.com toevoegen, dat al sinds 1997 bestaat en een betrouwbare bron van horoscopen is.

Bovendien bieden ze professionele kennis door middel van dagelijkse horoscopen die gemakkelijk te lezen zijn, vooral voor beginners die nog niet weten hoe de sterren bewegen en dat hun sterrenbeeld kan beïnvloeden.

 

5. Astrostyle.com

Ben je op zoek naar een stijlvolle en aantrekkelijke horoscoopsite? Astrostyle is de beste horoscoopsite om te bezoeken. Het wordt gerund door Ophira en Tali Edut of beter bekend als AstroTwins.

Astrostyle heeft een reputatie opgebouwd als twee zussen die andere media hebben geholpen. Daarnaast zijn de tweelingen ook vaste astrologen voor Elle magazine.

Op deze website kan je informatie krijgen over jouw dagelijkse horoscoop van maandag tot weekend, evenals hun maand- en liefdeslezingen. De tweelingen bieden van alles aan voor mensen die willen leren sterren te lezen en meer.

 

6. Prokerala.com

Prokerala komt van Indiase astrologen. Het biedt dagelijkse en maandelijkse horoscopen, afhankelijk van jouw sterrenbeeld. Je kan zelfs een idee krijgen van hoe je week zich zal ontwikkelen met hun weekhoroscoop.

Bovendien worden je sterrenbeelden voorzien van een snel overzicht van jouw gezondheid en welzijn, liefde en relaties, evenals carrière- en financiële horoscopen, die al beschikbaar zijn via duidelijke navigatie links.

 

 

7. Tarot.com

Tarot.com lanceerde zijn website voor het eerst in 1996, en na jaren van betrouwbare gratis horoscooplezingen, fuseerde het met Zappallas en anderen zoals Numerology.com en Dailyhoroscope.com. Het biedt realtime gepersonaliseerde interpretatie van jouw zonne- en sterrenkaarten, evenals het lezen van tarotkaarten.

Net als bij andere websites kunt u genieten van andere gratis horoscopen zoals liefdeshoroscopen, week-, maand- en jaarhoroscopen.

 

8. Cafe Astrology.com

De oprichter van de site, Annie Hesse, studeerde astrologie en creëerde een site met handige astrologische lezingen en horoscopen.

Cafe Astrology is een eenvoudige site met uitgebreide voorspellingen voor elke functie. Je kan beginnen met het verkrijgen van jouw gratis geboortehoroscoop en vervolgens doorgaan naar andere populaire pagina’s.